základní část, 18. kolo
12.12.2021 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Další zklamání pro Jablonec. Podlehl i Teplicím

Druhé vítězství v řadě a teprve třetí v sezoně si připsaly Teplice. Ty i ve druhém vzájemném zápase vyzrály na Jablonec, když na jeho hřišti zvítězily 2:0. V první půli otevřel skóre Fortelný, v té druhé navyšoval vedení Hyčka.

Jako první ovšem bránu soupeře ohrozili domácí. Po Kratochvílově pasu vypálil Vaníček, jeho střelu zlikvidoval Grigar. Naopak "Skláři" hned z první větší příležitosti udeřili. Knapík vyslal do úniku Jana Fortelného, ten svůj postup ze strany završil úspěšně a přinutil Hanuše kapitulovat.

Fortelný mohl deset minut před pauzou dát spoluhráčům klid do kopaček, jeho pokus ovšem zablokoval Martinec. V závěru první půle přišlo i vzrušení před Grigarem, Doležalova hlavička skončila pár decimetrů od tyče.

Po návratu ze šaten do toho Jablonečtí šlápli a snažili se o vyrovnání. Houskovu střelu po Čvančarově pasu zastavil brankář, následná Považancova rána ze standardky skončila mimo prostor tří tyčí. Na opačném konci hřiště Zelený zpackal přihrávku a Ledecký ve skluzu zakončoval jen o kousek nepřesně.

Málo chybělo i Surzynovi, když zkoušel ohrozit bránu technickou střelou, přesnější však byly Teplice. Rezek přihrál Aloisi Hyčkovi, jenž se zorientoval na jedničku a zvýšil vedení svého mužstva. V závěru místo tlaku domácích přišlo zbytečné vyloučení, červenou kartu uviděl Čvančara za šlápnutí na Shejbala.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Alan

1:2

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně,jabka opět padly!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele