o udržení, 1. kolo
23.04.2022 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Pardubice potrestaly oslabený Jablonec a zvítězily

Dlouho to bylo v Jablonci vyrovnané utkání, v němž šlo jen mimořádně obtížně hádat vítěze. Když ale v padesáté minutě uviděl červenou kartu domácí Surzyn, rázem se staly favoritem Pardubice, pro něž utkání rozhodl Solil.

Byl to právě Surzyn, kdo proti svému bývalému klubu jako první zahrozil ranou nad břevno. Podobně zajímavě pálil po Kratochvílově křižné přihrávce Malínský. Po půlhodině hry se osmělili i Východočeši, ani Rezkovi se ovšem nepovedlo usměrnit Vackův centr tam, kam by potřeboval.

Po návratu ze šaten přišel pořádný problém pro Jablonec. Intervence videoasistenta vedla k vyloučení Michala Surzyna za to, že skopnul nabíhajícího Rezka. Mohlo trvat jen deset minut, než hosté přesilovku využijí, Jeřábkovu hlavičku ale zastavilo břevno. Pardubice sílily svůj tlak, ovšem udeřit mohl i Martinec z rohového kopu.

Rozuzlení se utkání dostalo v jednasedmdesáté minutě. Čelůstkův centr si našel Tomáš Solil, který jej trknul za Hanušova záda. Severočeši se ve zbytku zápasu na žádnou odpověď nezmohli a propadli se tak na patnácté místo.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Axelrose

I když nerad, myslím že to nedáme.

Jedině, že by se Jablonec složil psychicky, přece jenom je to pro ně poměrně nečekaná situace.

Takže fandit budu - 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele