základní část, 14. kolo
06.11.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Baník zase nevyhrál, remizoval s Hradcem Králové

Už čtvrtý soutěžní zápas bez výhry za sebou má Baník Ostrava. Ten si ani podruhé v krátké době nedokázal přijít na Hradec Králové, v jeho mladoboleslavském azylu remizovali 1:1. Po Kubalově trefě dokonce prohrával, zanedlouho ale srovnal Kuzmanović.

První poločas nenabídl mnoho fotbalové krásy. Své rychlosti nedokázal k zakončení využít Vlkanova, Tetour zase prudkou ránu vyslal nepřesně. Když už se Kaločovi povedlo trefit zařízení, připsal si Fendrich poměrně snadný zákrok. Největší vzrušení první půle přinesl její závěr, kdy Vlkanovovu střelu tečoval Kaloč do tyče.

Až po dvaceti minutách druhého poločasu se konečně příznivci dočkali gólu. Opět v tom měl prsty Vlkanova, jehož hlavička našla Filipa Kubalu a ten už dokázal najít recept na Budinského. Ovšem vedení Východočechům dlouho nevydrželo. Budínského skvělý pas na Nemanju Kuzmanoviće totiž dokázal Srb zužitkovat k ráně do šibenice.

Jelikož zbytek utkání nepřinesl žádné větší příležitosti, zůstala situace mezi těmito dvěma mužstvy stejná. Baník je i po třetí ztrátě v řadě nadále pátý se čtyřiadvaceti body a zápasem k dobru, Hradec je hned za ním na šestém místě. Těšit jej může to, že jeho nejbližší konkurenti prohráli, i fakt, že Slezané v příštím kole sehrají duel s Plzní.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
fcb+mufc

1-3

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele