o udržení, 2. kolo
01.05.2022 16:00 CET
3 : 0
(3:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Oslabené Teplice nestačily Zlínu, "Ševci" rozhodli již v první půli

Zlínští "Ševci" dokonale využili rozsáhlé marodky na straně Teplic a po snadné výhře se přiblížili záchraně. Moravané o zisku tří bodů rozhodli víceméně již v první půli, v níž nasázeli všechny tři branky.

Do vedení se domácí dostali již ve třetí minutě. Čanturišvili si zpracoval dlouhý nákop, následně obalamutil gólmana Teplic Grigara a snadným zakončením do odkryté svatyně otevřel střelecký účet zápasu. O čtyři minuty později bylo u řeky Dřevnice ještě veseleji. Janetzký vybídl ke skórování na levé straně volného Vukadinoviće a srbský křídelník se skutečně nemýlil.

Hosté ze severu Čech se na odpověď zmohli až ve 28. minutě. Sejk při akci, která se podobala druhému gólu Zlína, přihrál volnému Kodadovi, ten si ale vylámal zuby na domácím brankáři Rakovanovi. To strážce hostující svatyně Grigar svůj celek moc nepodržel ve 36. minutě, kdy bůhvíproč nečinně přihlížel tomu, jak se Cedidlova nepříliš důrazná hlavička po centru Procházky dokutálela až do sítě - 3:0.

Netradiční střelec Cedidla se prosadil také devět minut po změně stran, radost mu však záhy překazil sudí pískající ofsajd. Za dalších pět minut mohl na druhé straně udeřit Žák, jenže hlavičkoval do břevna a dorážka Sejka přeletěla břevno. Pět minut před koncem mohl jasné vítězství "Ševců" ještě stvrdit Jawo, ovšem po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně.

Autor: Ondřej Vaculík / fortunaliga.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele