základní část, 7. kolo
12.09.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dynamo opět vyšlo naprázdno. Tři body si z Budějovic odvezl Hradec

Hradec Králové konečně proměňuje sympatický start do ročníku v bodové zisky. Díky brance Daniela Vašulína dosáhli Východočeši v Českých Budějovicích na druhé vítězství v řadě. Jihočeské Dynamo naopak již více než 250 minut čeká v nejvyšší soutěži na gól.

V první půli se činil zejména brankář Hradce Fendrich. Již ve 12. minutě musel zastavil slabé zakončení Mihálika, jehož vysunul Hora. Za dalších šest minut vyslal dělovku sám Hora, někdejší gólman Opavy nicméně vyrazil míč před sebe. Hora se neprosadil ani ve 23. minutě, kdy mířil na bližší tyč.

Ve 30. minutě se přes stopery hostů prodral Bassey, i proti němu však Fendrich zasáhl. "Votroci" mohli zničehonic udeřit ještě před přestávkou — Vašulín si naskočil na rohový kop, jenže svou hlavičku nasměroval těsně vedle tyče.

Osm minut po změně stran už ale Vašulín mohl jásat, když efektní patičkou zužitkoval pobídku od Vlkanovy a poslal Východočechy do vedení. Na straně domácích usiloval o vyrovnání Hora, jeho hlavička ze 60. minuty nicméně přeletěla břevno.

Mezi tři tyče se netrefil ani za jedenáct minut na druhé straně pálící Vlkanova. Obránce Budějovic Čolić pak v samotném závěru do brány mířil, jeho pokus však i přes menší problémy zneškodnil Fendrich, jenž tak pro Hradec uhájil cenné vítězství.

Autor: Ondřej Vaculík / fortunaliga.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele