20. kolo
19.02.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Jablonec s Mladou Boleslaví pouze remizoval

Již potřetí v řadě nedosáhl Jablonec na tři body a místo honu za druhým místem mu hrozí pokles na čtvrtou pozici v tabulce. Severočeši doma pouze remizovali s Mladou Boleslaví, pro kterou je plichta taktéž zklamáním, neboť svěřenci trenéra Karla Jarolíma nadále zůstávají v sestupovém pásmu.

Hosté začali poněkud překvapivě aktivněji a v šestnácté minutě otevřeli skóre. Na Ladrův centr ze standardní situace si naskočil Šimek, který hlavou vstřelil svůj premiérový gól v nejvyšší soutěži. Záhy mohl vyrovnat Jovović, ovšem zblízka trefil jen gólmana Boleslavi Diviše. Jinak domácí pokračovali v rozpačitém výkonu a po půlhodině hry málem inkasovali podruhé. Po nedorozumění v obraně však důrazného Dancáka vychytal brankář Jablonce Hanuš.

Až poté se Severočeši probudili. Zásluhu na zlepšení domácích měl především Kratochvíl, kterého ve 35. minutě po průniku z pravé strany ještě vychytal Diviš, o dvě minuty později se už ale středopolař Jablonce prosadil. Jovovićův pas, jenž nezachytil Preisler, zakončil Kratochvíl střelou po zemi - 1:1. Stejný hráč mohl ještě před přestávkou dokonat obrat, avšak tentokrát se jeho šikovně zahraný volej těsně nevměstnal mezi tři tyče.

Po změně stran začínala kombinace na obtížném terénu čím dál víc váznout. Šancí ubylo a alespoň nějaký vzruch přinesl Dancákův nákop ze 75. minuty, který jen těsně přeletěl břevno Hanušovy svatyně. Krátce poté se do míče z dálky krásně opřel Takács a tentokrát již Hanuš musel zasahovat.

V 83. minutě se pokutovém území Jablonce střetli Považanec s Maškem, přičemž druhý jmenovaný šel k zemi. Rozhodčí však Považancův zákrok nevyhodnotil jako penaltový, ačkoliv se Mašek hodně rozčiloval. V závěrečných minutách se již ani jeden celek nedostal k ohrožení soupeřovy brány.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
skreko

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele