29. kolo
25.04.2021 14:00 CET
0 : 4
(0:2)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Zlín opět prohrál, tentokrát se zostudil proti Pardubicím

Pokud Zlín proti Pardubicím pomýšlel na zlepšení své reputace, tak si namísto toho vysloužil akorát oprávněný hněv vlastních příznivců. "Ševci" totiž doma ostudně podlehli Pardubicím a všechny body ztratili již počtvrté za sebou.

Poprvé Východočeši skórovali v 15. minutě z penalty, kterou zavinil domácí Cedidla. Cadu pak při exekuci pokutového kopu zmátl brankáře Ševců Dostála a pohodlně poslal hosty do vedení. Ve 27. minutě se brazilský fotbalista prosadil rovněž ze hry. Nejprve si Cadu narazil míč se Solilem a poté přesně umístěnou ránou navýšil náskok svého mužstva.

Pardubice mohly jít o přestávce do kabin ještě s komfortnějším náskokem, jenže Ewerton ani Tischler ve svých příležitostech neuspěli. Zlín se naopak mohl do hry vrátit krátce po změně stran, kdy sudí nařídil penaltu také pro domácí. Jenže video odhalilo, že Čihák nakonec Dramého nefauloval, načež arbitr svůj původní verdikt odvolal a nechal hru plynout bez jakékoliv sankce pro Východočechy.

V 55. minutě mohl Cadu završit hattirck, když jej vynikajícím obloučkem vyslal do tutovky Jeřábek, jenže Zlín tentokrát podržel Dostál, jenž hráče Pardubic vychytal. Následně přišly velké chvíle gólmana hostů Letáčka, jenž postupně vychytal Potočného, Jawa i Martíneze.

A tak místo snížení utržili domácí debakl. V závěru totiž řádil útočník Východočechů Huf, jenž nejprve v 80. minutě zužitkoval centr Čelůstky a v nastavení vyzval vysokého forvarda ke skórování také Tischler.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele