1. kolo
22.08.2020 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Teplice na úvod stoprocentní, z Příbrami vezou tři body

Potřetí v řadě zamířili tepličtí hráči na úvod sezóny do Příbrami, na rozdíl od předchozích dvou remíz byli tentokráte stoprocentně úspěšní. Hladké vítězství si připsali díky trefám Nazarova, Heidenreicha a Řezníčka, skóre v závěru jen korigoval Rezek.

Úvodní čtvrthodina byla nabitá akcemi. Ve čtvrté minutě vše rozjel Antwi, jehož rána z osy hřiště letěla těsně vedle tyče. Vzápětí zakončoval na druhé straně Řezníček, jeho střela na přední tyč ale Melichara nezaskočila. Úspěch neslavil ani pokus Trubače, který byl Novým zblokován na rohový kop.

Poté už ale ke změně skóre došlo. Moulisův roh propadl k Jevegenijovi Nazarovovi, jehož prudká a zdařilá rána pod horní tyč Melicharovy brány rozvlnila síť. Vzápětí mohl vyrovnat Vais, ani jemu ale nebylo přáno a obrana míč zblokovala. Po Vaisově střele nebyl daleko gólu ani Kleščík, který střílel podél brankové čáry.

Na další šance se čekalo až do osmapadesáté minuty. Pilíkův pokus z přímého kopu byl zblokován k Vaisovi, který famózní ranou pořádně protáhl Grigara. Namísto vyrovnání ale trochu překvapivě přišel druhý gól Teplic. Moulisův roh našel přesně hlavu Davida Heidenreicha, jenž při své ligové premiéře zdařile skóroval.

Třetí trefa "Sklářů" se zrodila z rychlého protiútoku. Jakub Mareš skvěle našel jmenovce Řezníčka, jenž podél vybíhajícího Melichara proměnil tutovou příležitost a dodal svému týmu potřebný klid. Patnáct minut před koncem se první branky dočkali domácí. Jan Rezek zužitkoval Nového centr a ranou o zem snížil rozdíl ve skóre.

Během závěrečného tlaku Rezek svou šanci zužitkovat nedokázal, stejně si vedl i jeho spoluhráč Vávra a zápas tak skončil vítězstvím Teplic 3:1. Severočeši alespoň na nějaký čas okupují první místo tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
kecipep

0:1

Reagovat
veikko

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0, překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele