základní část, 9. kolo
14.09.2019 16:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Dvě brzké branky v Liberci. Domácí se s Teplicemi rozešli smírně

Hned dva góly v úvodní dvacetiminutovce viděli diváci v duelu dvou trápících se týmů, Liberce a Teplic. Do vedení šli po Marešově brance velmi brzy hosté, z penalty se ale povedlo srovnat Potočnému.

Hned z první příležitosti se skláři dostali do vedení. Žitného akce byla zastavena nedovoleným zákrokem, exekuce následného přímého kopu se ujal Petr Mareš. Ten zakroutil balón perfektně na bližší tyč a otevřel gólový účet utkání.

Za domácí mohl velmi brzy vyrovnat Malinský, jeho pokus se ale řadil spíše mezi propagační. Nedlouho poté se však hráči Slovanu dočkali. Ve vzdušném souboji Shejbal loktem trefil Romana Potočného, načež sudí odpískal penaltu. Sám faulovaný se ujal její exekuce a dělovkou propálil Grigara.

Z trestného kopu málem Mareš znovu zaskočil Nguyena, ten nakonec pokus z dlouhé vzdálenosti vytěsnil na roh. Okolo třicáté minuty oba týmy reklamovaly pokutový kop. Ani Vondráškův zákrok na Malinského, ani Marova domnělá hra rukou jím ale potrestány nebyly.

Po Kučerově centru v záklonu hlavičkoval Žitný do Nguyena, na druhé straně Malinský selhal v Băluțou vytvořené tutovce. Po pauze pronikl do vápna Kučera, následný závar ovoce nenesl.

Na další šance se čekalo až do závěrečné čtvrthodiny. Žitný s ní ale naložil tristně, při střele podklouzl. Za domácí hlavičkoval v tutové příležitosti Fukala, jenže selhal, stejně tak po Peškově pasu Musa. A jelikož Žitného střelu zblokoval Mara a Kačaraba bránu přestřelil, rozešli se soupeři smírně.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
ondrasch77

1:1

Reagovat
skat

přání otcem myšlenky ...... 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele