základní část, 1. kolo
13.07.2019 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stejně jako před rokem, Příbram na úvod remizovala s Teplicemi 1:1

Příbram stejně jako před rokem zahajovala nový ročník v domácím zápase s Teplicemi a i tentokrát si rozdělila body za konečnou remízu 1:1. Domácí poslal v prvním poločase do vedení Michal Škoda, ale Teplice v závěrečné dvacetiminutovce srovnaly prostřednictvím Jakuba Mareše.

Duel Příbrami s Teplicemi postrádal jasnějšího favorita, ale o něco lépe vstoupili do utkání hráči hostujícího celku. Pilnost ve střelbě prokázali Trubač a Moulis. Nejprve Trubačova krásná rána těsně minula příbramskou svatyni a ve 24. minutě už byl Moulis přesnější, jenže brankář Boháč zaznamenal povedený zákrok. Další minuty zápasy přinesly spíše vyrovnanou partii, ale nerozhodným výsledkem úvodní pětačtyřicetiminutovka neskončila.

Před koncem prvního poločasu si naběhl na vzdálenější tyč Marko Alvir, jeho hlavičku pak tečoval Michal Škoda a Příbram doma vedla nad Teplicemi 1:0. První poločas mohl pro hosty skončit katastrofou, protože Příbram měla ještě v nastavení další gólovku. Grigarem vyražený balón zakončoval Kodr, ale na brankové čáře zachránil situaci Michal Jeřábek.

Dvoubrankový náskok po prvním poločase by byl pro svěřence kouče Csaplára jistě zajímavý, ale takto si Příbram hýčkala jen jednobrankový stav. Ten mohl po změně stran ještě navýšit Martin Zeman, ale jeho rána z 59. minuty se do branky nevešla.

Teplice měly ve druhém poločase první vážnější šanci až po hodině hry, jenže střelu Mareše bez problémů lapil Boháč. Na druhé straně zase Rezkovu hlavičku zpacifikoval Grigar a o minutu později Teplice vyrovnaly. Centr Patrika Žitného zblízka poslal do branky hlavou Jakub Mareš. Nerozhodný výsledek nemusel trvat dlouho a Michal Škoda se mohl definitivně stát hrdinou utkání, kdyby dloubákem nepřehodil Grigara i s brankou.

Závěrečných deset minut nic zásadního nepřineslo, Příbram tak znovu po roce doma v zahajovacím utkání remizovala s Teplicemi 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
waynemarkrooney

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Zajda

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele