základní část, 1. kolo
21.07.2018 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1

Zápas dvou rozdílných poločasů nabídl duel mezi Příbramí a Teplicemi. Příbram se v prvním poločase ujala vedení díky gólu Květa. Teplicím se ve druhém podařilo vyrovnat po pěkné akci Žitným. Fanoušci obou týmů mohli shlédnout poměrně atraktivní duel se spoustou šancí.

Domácí byli od začátku aktivnějším týmem. V 15. minutě ještě Hlúpikova střela neskončila mezi třemi tyčemi, ale o dvě minuty později si vzal míč ke standardní situaci pár metrů za středovým kruhem Roman Květ, ten tvrdou ránou zaskočil brankáře Diviše a svým premiérovým gólem poslal Příbram do vedení.

Hosté mohli vzápětí odpovědět. Vaněček přiťuknul míč Horovi, proti jeho střele ovšem výborně zakročil Švenger. Ten si poradil i s projektilem Kučery zpoza šestnáctky. Na druhé straně pálil znovu Květ, tentokrát ale nemířil přesně. Ve 38. minutě se dostal k hlavičce hostující Moulis, nicméně jeho pokus skončil těsně vedle. Kučerova střela zase našla pouze dobře postaveného Švengera.

Příbram se ještě v závěru poločasu připomněla Matouškem, ten se zbavil Krále, ale následně vymyslel něco mezi přihrávkou a zakončením a míč skončil v zámezí.

Hostům vyšel vstup do druhého poločasu na výbornou. Vaněček patičkou uvolnil Žitného, jenž chladnokrevně prostřelil Švengera. Žitný mohl přidat druhou branku v 50. minutě, tentokrát ovšem zakončil těsně vedle pravé tyče.

Po hodině hry se do šance dostal Slepička, jehož hlavičku Diviš zlikvidoval jen s obrovským štěstím. Na druhé straně pálil tvrdě, ale těsně vedle Hora. V 66. minutě zakončoval z dobré pozice Skácel, jenže nechal pouze vyniknout Diviše. O pár chvil později střílel z dálky Ljevakovič, ten ale našel pouze připravené rukavice Švengera. Teplice postupně byly čím dál nebezpečnější.

Střela aktivního Hory byla sražena na rohový kop. Se zakončením Trubače si dokázal poradit Švenger. V 84. minutě se znovu vytáhl Švenger proti střele Kučery. V poslední minutě základní hrací doby vypálil těsně vedle teplické svatyně Katidis. A to bylo vše, co diváci mohli Na Litavce vidět.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
tnt03

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
tnt03

Reagovat
Hiko

2:1

Reagovat
oli9

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele