23. kolo
07.04.2018 18:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Teplice 1:2

Teplicím se podařilo otočit zápase Slovanem a odvézt si tak z Liberce všechny tři body. Liberec poslal nejdříve do vedení Potočný. Za Teplice pak zápas otáčeli Žitný s Vaněčkem.

První šanci si v 8. minutě vypracoval hostující Kučera, bránu však přestřelil. Bosančičova rána z 25 metrů byla o dost nebezpečnější, ale i ta skončila mimo tři tyče. Po čtvrthodině hry mohl jít sám na Hladkého Hyčka, zradil ho ovšem první dotyk. Ve 21. minutě Horovu střelu vyrazil Hladký na rohový kop. Breiteho střela o chvíli později skončila pouze v rukavicích Diviše. Diviš byl úspěšný i proti pěknému zakončení Knejzlíka. Na druhé straně vyrazil Hladký Královu střelu. Ve 32. minutě se do zakončení dostal i Hyčka. Jeho rána ale neměla potřebné gólové parametry. V nastaveném čase prvního poločasu ještě Potočný přestřelil z voleje.

Po deseti minutách druhé půle Červenka ve vápně fauloval Mikulu a sudí Pavel Orel po krátké prodlevě zapískal penaltu. Tu s přehledem proměnil Roman Potočný. Teplice se po obdržené brance snažily o vyrovnání, ale šance dlouho nepřicházely. Až v 81. minutě si na Vondráškův centr naskočil střídající Žitný a umístěnou hlavičkou srovnal stav. O minutu později mohly Teplice přidat druhý gól. Kučera však Hladkého neprostřelil. V 86. minutě měl obrovskou šanci domácí Da Silva. Diviš předvedl krásný zákrok a udržel nerozhodný stav. Ten ovšem až do konce nevydržel. V 88. minutě Vaněčkovu hlavičku ještě na brankové čáře vykopl Mikula, ale o minutu později se tentýž hráč po centru Hory už prosadil, a rozhodl tak zápas.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele