22. kolo
01.04.2018 18:00 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Fastav Zlín 1:2

Slávisté nevyužili zaváhání Plzně a podobně jako Viktoria padli doma s mužstvem hrajícím o záchranu. Zlín o svém triumfu v Edenu rozhodl až v nastaveném čase druhého poločasu a poprvé na jaře zvítězil.

Poprvé se Ševci v zápase radovali již v 7. minutě. Míč se poněkud nečekaně odrazil ke zcela volnému Holzerovi, který jej napálil přesně pod břevno - 0:1. Domácí mohli srovnat za deset minut, ale Škoda po rohovém kopu trefil jen tyč. Hušbauerovu střelu z dálky zase zlínská obrana zblokovala na roh.

Ve 23. minutě trefil Bořil ruku Gajiće ve vápně a Slavia dostala možnost pokutového kopu. K exekuci se postavil Škoda, ale jen nechal vyniknout Zlámala. Do další šance se Škoda tlačil ve 27. minutě, ale čistým skluzem jej na poslední chvíli zastavil Bačo. Minutu poté Souček prodloužil balón na aktivního Škodu, který hlavou konečně překonal Zlámala a srovnal skóre.

Obrat málem zařídil vlastním gólem Bačo, který ve 36. minutě srazil Sýkorův centr na Zlámalovu svatyni. Zlínský brankář však zažehnal pohromu reflexivním zákrokem. Závěr poločasu zase patřil Ševcům a Holzer si mohl připsat druhou branku v utkání, brankář Kolář byl však proti. Záhy po změně stran rozvlnil síť Bořil, avšak stál v ofsajdu a gól neplatil.

Oživení slávistickému útoku měl přinést Tecl, který v 66. minutě pádil na Zlámala, ale přehodil branku. V 81. minutě se zjevil v tutovce Škoda, ale Zlámal jej skvěle vychytal. Když už se zdálo, že se body budou dělit, prosadili se překvapivě hosté. Po přímém kopu domácích se dostal do brejku Vukadinović, který se kličkou na Koláře dostal do úhlu, ještě však předložil míč Ekpaiovi, který spustil bujaré veselí na hostující střídačce.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
boryland

1:1..................

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Omanomet

1:2

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Omanomet

Reagovat
Nebelung

Co? Nevěřil sis?

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Dosli dukaty a uz to pojde

Reagovat
Mirek na tenisu

Trpišovský má hlavu jenom na bejzbolku

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuty pro slavii, za tenhle výsledek. A Trpiši, ty se taky prober, to je šílený co slavie předvádí. Prej totální fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele