4. kolo
20.08.2017 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 3:0

Pouhých čtrnáct minut stačilo olomoucké Sigmě na to, aby zápas s Brnem předčasně rozhodla. Svěřenci Svatopluka Habance vstoupili do zápasu naprosto katastrofálně, v úvodní čtvrthodině třikrát inkasovali a z toho už se až do konce zápasu nevzpamatovali.

Trenér Zbrojovky Svatopluk Habanec asi musel pořádně kroutit hlavou, jak že to jeho svěřenci do prestižního zápasu s moravským rivalem vstoupili. Sigma hosty během patnácti minut doslova roztrhala na cucky...

První střelecký pokus sice vyslalo Brno, ale pozdrav Fortese golman Buchta směle přijal. A pak už to přišlo. Pavlík ve vápně nešťastně odvracel balón přesně na kopačku Jiřího Texla a ten přesnou ranou k tyči poslal Hanáky do vedení. Vzápětí si na vápně zpracoval balón David Houska a parádní ranou do šibenice zvýšil na 2:0. Do třetice se pak ve vápně Zbrojovky zorientoval opět Texl a bylo po zápase!

Samozřejmě do konce utkání zbývala pořád hodně, ale zaskočené Brno nevědělo, kde mu hlava stojí. Tím spíše, že Sigma měla i další šance a jen zázrakem je nevyužila, několikrát přitom dobře zasáhl golman Melichárek. Ve 35.minutě mělo Brno velkou šanci snížit a možná se dostat zpět do zápasu, ale Jovanovič hlavičkoval v tutovce nad. Jakkoliv se Zbrojovka snažila směrem dopředu něco vymyslet, její snaha byla marná. Tříbrankové manko z úvodu zápasu se nepodařilo ani snížit, takže Habancův tým má na svém kontě další propadák.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
patrikhm

Habanec VEN!! Říkám to už od března!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dle kurzu , který nám nabídl book z tipáče,je Olomouc doma silnější než Zlín, který udělal doma Brno ve 2. kole Takže za 1???

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
Mustang™

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Mustang™

Pavlík přišel jako posila, ale zatím teda katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec odešel ze Slovácka, protože jej nebavilo přešlapovat na místě. Tak se teď asi projde směrem dolů. Brno mě překvapuje. Čekal jsem ambiciózní celek s koncepcí, ale podle nasazení v Olomouci to vypadá, že se tam nikomu moc hrát nechce. Skoro si troufám tvrdit, že chtějí hráči Habance vystrnadit,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele