21. kolo
18.03.2017 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 3:0

Teplice si dle očekávání poradily s Příbramí a přibližují se evropským pohárům. Jasnou výhru 3:0 režírovali svými brankami Nivaldo, Hora a Červenka.

Příbram zvládla důležité utkání s Hradcem, ale v Teplicích nezaujala a naprosto zaslouženě odjela s prázdnou.

Teplice si po úvodní oťukávačce začínaly vytvářet šance a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Nivaldův dalekonosný pokus ještě tolik nebezpečný nebyl, ale ve 20.minutě perfektně zahraná standardka zaváněla gólem. Červenka s Vošahlíkem se ale nepohodli a Příbram nadále držela bezgólový stav.

Každopádně tlak Teplic sílil a hosté to svojí hrou stěží mohli "přežít". A tak se také stalo. Přesně po půlhodině hry dostal ideální přihrávku Nivaldo a Hruška po jeho zakončení poprvé kapituloval. Jednobrankové vedení domácí nenasytilo a na Hrušku se valily další akce. Ve 44.minutě parádně sklepl balón Vošahlík a Jakub Hora z voleje propálil Hrušku podruhé. Teplice mohly vyhrát mnohem výraznějším rozdílem, v zápase měly opravdu velké množství šancí. Gólově se však prosadily už jen jednou. Kučera rozdělil balón do strany na Nivalda, který centrem našel na malém vápně Červenku a bylo to 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele