7. kolo
17.09.2016 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 3:2

Až ve 34. minutě sedmého utkání se podařilo fotbalistům Příbrami skórovat a co více, po výhře 3:2 nad Teplicemi získávají i první tři body. Na Litavce se sehrálo divoké utkání, Teplice totiž dvakrát vedly, ale podobně jako se Slavií nedokázaly výsledek udržet. V nastavení se postaral o definitivní KO Teplic jejich bývalý hráč - útočník Aidin Mahmutovič.

Příbram ani tentokrát nevstoupila do zápasu dobře a už po čtvrthodině hry s Teplicemi prohrávala. Perfektní centr Kroba dopravil za Hruškova záda David Vaněček! Brzká branka pochopitelně hosty nabudila a ti se usadili na polovině domácích, nicméně k žádné další kloudné akci se nedostali. Příbrami to příliš nešlo, přesto nakonec došlo k "osvobozujícímu" okamžiku. Ve 34. minutě totiž ukončil čekání na vstřelenou branku Tomáš Majtán a stačil k tomu dobře zahraný rohový kop, prudká přihrávka Jiránka a ještě lépe stojící Majtán, od kterého se balón do sítě odrazil. Remízový stav 1:1 se pak do konce poločasu nezměnil.

Domácí se gólově prosadili i po změně stran, ale branka z 54. minuty nebyla uznána. Sudí Zelinka se tak rozhodl na základě ruky, kterou zahrál Martin Jiránek. Utkání následně nemělo bůhvíjaké tempo. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu, ale Příbramští se toho nevyvarovali. Čtvrthodiny před koncem přihrál Vachoušek přesně Vaněčkovi a ten rovnou z první vstřelil krásnou branku, navíc svojí druhou v utkání! Útočník Teplic tak navázal na představení proti Slavii, kdy jeden gól dal a dalších "deset" šancí si vytvořil a zahodil.

Středočeši tak museli znovu dotahovat manko a tentokrát na to měli už jen patnáct minut. Je paradoxem, že na první branku museli domácí čekat až do sedmého kola a v tomto utkání pak během pouhých sedmi minut vsítili dva góly a otočili ze stavu 1:2 na 3:2. Nejprve Pilík přesně posadil balón na střídajícího Brandnera a poté se ve druhé minutě nastaveného času zjevil za obranou Aidin Mahmutovič a brankou popravil svůj někdejší tým. Příbram už vedení 3:2 nepustila a slaví nejen první góly v sezoně, ale především první vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram opet prohraje ale gol uz snad daji..je to jen otazka casu..sazka obe muzstva daji gol..tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram prekvapile vice nez jsem si myslel a dali 3 goly

Reagovat
ondrasch77

0:2 (Potočný, Vachoušek)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele