19. kolo
27.02.2016 15:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Slovan Liberec 0:3

Bídné představení předvedly v domácím prostředí Teplice, které prohrály s Libercem vysoko 0:3. O popravu svého bývalého týmu se dvěma brankami postaral Egon Vůch. Fanoušci domácího celku pak vyprovodili své svěřence zaslouženým pískotem.

Severočeský souboj byl hodně pikantní pro talentovaného ofenzivního záložníka Egona Vůcha, který Na Stínadlech nakoukl do ligového fotbalu a byl to právě on, kdo v úvodu dělal domácím starosti. V 11. minutě se šikovně zbavil Ciskaridzeho, našel Bakoše a po jeho ráně zazvonila tyč! Na druhé straně zase nebezpečně pálil Vondrášek, ale naštěstí pro Liberec ho obrana zablokovala. Po šancích na obou stranách se hra zklidnila a hrálo se spíše opatrně. Až po půlhodině probudil bdící diváky střelou Jefremov a krátce po něm i Bakoš, jenž se dral do koncovky. Ve 38. minutě se pokusil o hezkou fotbalový okamžik Fillo, ale libereckou branku těsně minul. Vyrovnaná první půle tedy branku nepřinesla.

Skóre se poprvé měnilo až na začátku druhého dějství. Sotva uplynulo šest minut, když Chudý po závaru vyrazil střelu jen před Shalu, který bez problémů vstřelil gól - 1:0 pro Liberec. Odpověď Teplic mohla být blesková, jenomže Ljevakovič balón do branky neprocpal. Neuspěl ani liberecký Breite, s jehož střelou si poradil Chudý. Tepličtí byli blízko vyrovnání v 71. minutě, ale Vaněček hlavičkoval jen těsně vedle. To byl dost možná klíčový okamžik celého utkání, neboť vzápětí vstřelil Slovan druhý gól. Brankář Koubek nakopl balón do úplně rozhozené teplické obrany, Egon Vůch svůj nájezd na branku proměnil a svůj bývalý tým v podstatě odsoudil k porážce. A to z jeho strany ještě nebylo všechno.

Za chvíli se domácím zbytečně vykartoval Daniel Soungole, který po dvou žlutých uviděl logicky červenou a oslabené Teplice dorazil svojí druhou brankou a celkově třetí Egon Vůch. Nutno podotknout, že mu to obrana Teplic svojí hrubkou velmi ulehčila. O vítězi zápasu bylo jasno, zbývalo jen odpovědět, o kolik Slovan zvítězí. V posledních minutách už ale branka nepadla, takže se konečné skóre nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec opět padne venku 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
3M

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Alan_Shearer

1:1

Reagovat
PISTOLERO

1:2

Reagovat
vanGomm

4 328. 23,75%

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele