28. kolo
17.05.2015 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 1:1

Fotbalisté Příbrami udrží pátou příčku i po tomto kole. Rozhodla o tom remíza 1:1 v Teplicích. Hosté se mohli v případě vítězství dokonce posunout na čtvrtou příčku, ale vedení, které jim zajistil Matějů neudrželi - srovnal Potočný.

Byl to přímý souboj o pohárovou Evropu či spíše o páté místo, které jí může za určitých okolností zajistit. I když ani čtvrté místo ještě není nereálné.

Každopádně lépe začali Teplice, po centru Jakuba Hory zakončoval Vachoušek a z dorážky netrefil branku Krob. Na druhé straně pokoušel štěstí ze standardní situace Zeman, ale Grigar si s jeho pokusem v pohodě poradil. Poté tempo zápasu opadlo a dalšího velkého okamžiku se diváci dočakli až těsně před přestávkou. Brankář Grigar vyrobil obrovskou hrubku, takže se míče zmocnil Aleš Matějů a střelou do prázdné branky zajistil Příbrami vedení. Pro golmana Grigara to už bylo několikáté selhání v této sezoně, což je rozhodně na zamyšlení.

Teplice tedy prohrávali po prvním poločase 0:1 a vidina Evropské ligy se jim vzdalovala.Po změně stran tedy domácí nastoupili patřičně nabuzení a hned z kraje Jakub Hora orazítkoval tyč. Nemuselo ho to příliš mrzet, protože hned za dvě minuty Teplice skutečně srovnali. Potočný se ve vápně natlačil do centru a i když ho trefil poněkud podivně, míč skončíl v síti - 1:1.

Obě strany pak měly šance na vstřelení důležitého druhého gólu. Nejprve Balász zblízka netrefil branku a po něm Pilík donutil k zákroku Grigara. Po kontaktu Balásze s Matěju se domácí dožadovali penalty, ale marně. Čtyři minuty před koncem měl na kopačce rozhodnutí Bednář, ovšem trefil jen Grigara. Příbram tedy remizovala v Teplicích 1:1 a udržela páté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 1

Reagovat
klokan.paul

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele