19. kolo
07.03.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 0:1

Slovácko padlo na domácí půdě s Hradcem Králové a je na osmém místě Synot ligy. Hradec je sice stále na poslední příčce, ale dnes podal dobrý výkon a připsal si tři body. Utkání rozhodl jediným gólem mladý záložník Aleš Čermák, který se prosadil už v sedmé minutě.

Slovácko se hned po výkopu dostalo na polovinu Hradce, Kerbrův centr byl ale zablokovaný na rohový kop. Do další akce se vrhl Luboš Kalouda, ale jeho centr vyboxoval brankář Koubek. Hodně aktivní byl v úvodních minutách Trávník, ale jeho pokus nejprve skončil v zámezí a poté byl zablokován. Už v sedmé minutě se ale dostali do vedení hosté. Kombinaci u autového vhazování dostali hráči až do vápna, kde se objevil Pavel Dvořák. Ten přiťukl míč nabíhajícímu Aleši Čermákovi a ten už se nemýlil - 1:0 pro Hradec Králové a Slovácko muselo dotahovat.

Domácí následně zasypali brankáře Tomáše Koubka centry a pokus Milana Kerbra vůbec nebyl špatný. Slovácko převzalo aktivitu nad utkáním. Slovácko zahrávalo standardní situaci Kaloudou, poté hlavičkoval Došek, ale jeho pokus odvrátila obrana Hradce. Slovácko se málem dostalo do skvělé šance, když mohl vyrovnat Libor Došek, ale po centru Luboše Kaloudy jeho hlavičku skvěle na brankové čáře vyrazil brankář Koubek!

Po autovém vhazovaní Kuncla se snažil prosadit přes hráče Košút a míč se dostal k Trávníkovi, ale ten pálil tvrdou střelou vysoko nad břevno! Deset minut před koncem první půle byl v pokutovém území neobsazený Čermák, který se v poslední chvíli špatně zorientoval a k míči se nakonec nedostal. Čermáka našel po chvíli také Tomáš Malinský, ale Čermák minul jen těsně tyč!

Pět minut po změně stran se Trávník už dostával do zakončení, ale na poslední chvíli hostující obrana stačila zareagovat. O chvíli později pálil Košút, ale Doškovi vepředu chyběl krok k tomu, aby zakončil. Další centr od Trávníka odvrátil Petr Mareš včasným zákrokem. Na centr Šumulikoského se snažil vyskočit Došek, ale zasáhl Rolko. Hradec Králové dál bránil jednobrankové vedení a dařilo se mu to.

Šumulikoski krásně uličkou uvolnil Kuncla, který našel zpětnou přihrávkou osamoceného Trávníka, ale jeho slabá střela do brány nedoputovala. Deset minut před koncem utkání do otevřené obrany Slovácka pronikl Malinský a nacentroval přesně na Vaněčka, ale ten v dobré šanci minul! Tři minuty před koncem hlavou prodloužil Šimko, jenže hosté se zmocnili míče a šli do přečíslení tři na jednoho. Po přihrávce Rolka šel sám na Heču Malinský, ale pálil mimo! Brankář Heča vyrazil střelu jednoho z hradeckých hráčů na rohový kop a pak už se nestalo nic zajímavého.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 ale bude to těžké

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči ze Starého Města u Uherského Hradiště mají hodně střídavou formu a chtěli by si připsat druhou výhru za sebou. 1.FC Slovácko sídli v UH, nevím, jak jste přišli na Staré Město.

Reagovat
Paul Anka

asi kvůli Synotu

Reagovat
Murtago

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele