4. kolo
19.08.2012 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Teplice znovu nepřesvědčily a rozešly se s Příbramí bez branek

Hrstka diváků, jež v nedělním odpoledni zavítala na teplická Stínadla, se po úvodní hubené výhře nad Mladou Boleslaví tentokrát branky vůbec nedočkala, a mohla tak pouze přihlížet, jak si svěřenci Davida Vavrušky odvážejí cenný bod.

Sázka na jednu kartu. Přesně těmito slovy by se dala vystihnout hra Teplic, která byla od začátku na severočeské mužstvo až nebývale aktivní směrem dopředu. Hned po pěti minutách dal o sobě vědět Štěpán Vachoušek, pálil ale těsně nad břevno Hruškovy branky. Příbramští hráči nevěděli, kde jim hlava stojí: Vůch užuž překonal hostujícího brankáře, na brankové čáře ho ovšem zastoupil Dejmek! A hned nato hlavičkoval po standardce Rosa, avšak nad branku.

Příbram v úvodu letošní sezóny už není tím ofenzivním tahákem, jímž minulou sezónu překvapila nejednoho fotbalového odborníka, ale i obyčejného fanouška. Důvěru v lepší zítřky tak může vzbuzovat mimo jiné angažování protřelého matadora Davida Střihavky, jenž se po uvítací brance do mladoboleslavské sítě mohl prosadit i nyní, hlavičkoval ale také vysoko nad břevno.

Ten samý hráč měl tutovku také krátce po příchodu z kabin, když se v pokutovém území chytře uvolnil a neméně dobře zakončil, Grigar však předvedl parádní zákrok a kulatý nesmysl za svá záda nepustil! Všude oplívající nudu se snažil pět minut před závěrečným hvizdem rozprášit Rosa, branku ale ani tentokrát v pádu nenašel.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 jako loni, achjo, napadlo me to ale rikal sem si ze to nemuze zase klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim tak loni na Stínadlech vyhráli Teplice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele