8. kolo
23.09.2012 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 1:0

Mladá Boleslav dokázala v důležitém zápase přehrát Hradec Králové a raduje se z výhry 1:0, která ji posouvá na desáté místo tabulky. Hosté, kteří do utkání vstupovali se stejným počtem bodů jako domácí (7), jsou dvanáctí.

Středočeši pod tíhou neuspokojivé bodové situace začali utkání aktivněji a v 15. minutě se dostali k první šanci. Ta nicméně přišla spíše jako blesk z čistého nebe - Štohanzl se rozhlédl, viděl gólmana Koubka daleko z brány a z hloubi pole se ho pokusil zaskočit. To se sice povedlo, ale míč nakonec odkrytou bránu přeletěl.

O čtvrthodinu později se však už skóre měnilo. Efektivní brejk Boleslavi nastartoval Mareš, který si vyměnil míč s Kúdelou, vyhnul se Jánošíkově skluzu a předložil do vápna perfektní centr. Nabíhajícímu Martinu Nešporovi tak stačilo pouze nastavit nohu - 1:0.

Ještě do poločasu mohlo být nicméně srovnáno, o což se postaral domácí gólman Miller svojí laxností, když ve 35. minutě napálil svůj odkop přímo do Šislera - naštěstí pro Boleslav se míč od hradeckého borce odrazil mimo bránu. Hosté měli další šanci po přestávce, konkrétně v 59. minutě, a opět u toho byl Šisler, který nikým neatakován proměnil Štěpánkův centr v nebezpečnou hlavičku. Miller byl tentokrát pozorný a skvěle vyrazil.

Na druhé straně se mohl radovat Dosoudil. Po přesném centru Šírla střílel na bránu, ale na brankové čáře stojící Poděbradský uchránil svůj tým od druhé inkasované branky. Nezapršelo ani o pět minut později z velmi nepříjemné hlavičky Buluta, který z výborné pozice minul.

A tak se ke slovu ještě jednou dostali hradečtí, kteří v 80. minutě zahodili jedinečnou šanci na vyrovnání. Centr Holeše sice domácí obrana odvrátila, ale pouze ke kopačkám Hochmeistera, který bez váhání vypálil - a k velké úlevě boleslavských tribun těsně přestřelil břevno.

Autor: Dominik Zezula / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Změna týmu pomůže - 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec s Bolkou v lize ještě neprohrál a myslim že momentální forma Bolky tuto serii nepřeruší...vychází mi tedy 02

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam zabodujem a klidně za tři body, Boleslav má zatím co dělat sama se sebou a to se musí využít, pokud Šisler promění svoje šance vezeme do HK 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Změna trenéra někdy pomůže.Já ale věřím,že tam Hradec uhraje remízu.

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele