14. kolo
10.11.2012 19:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 2:3

Parádní fotbalová podívaná se špatným koncem pro domácí celek byla k vidění v Jablonci. Baumit v oslabení podlehl Mladé Boleslavi 2:3 a odmítl možnost posunout se znovu do čela soutěže před Sigmu Olomouc.

Klíčový moment celého utkání nastal ve 22. minutě, brankář Špit chyboval a ve snaze napravit chybu fauloval Nešpora. Sudí odpískal faul a penaltu zároveň. Michal Špit uviděl červenou kartu a na pokutový kop se do branky postavil Valeš. Nicméně Lukáš Magera penaltu proměnil a Bolka vedla 1:0. O několik minut později inkasoval Baumit podruhé. Při závaru v pokutovém území domácích se nejlépe zorientoval Jan Štohanzl a s Jabloncem to v tuto chvíli vypadalo hodně zle - 2:0 pro Mladou Boleslav.

Jenže domácí, i za na první pohled beznadějného stavu, se nevzdávali. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu snížil na rozdíl jediné branky Karel Piták. Po krásné akci mu adresoval centr Loučka a Piták se trefil přesně hlavou - 1:2.

Po změně stran si oba celky vypracovaly dostatek příležitostí a skóre se mohlo měnit hned několikrát. Úplně volný Sivrič nedokázal usměrnit míč do sítě a na druhé straně Piták hlavičkoval zblízka nad! Jablonec i v oslabení dokázal defenzívu Boleslavi hodně trápit. Piták v další šanci opět neuspěl a čtvrthodiny před koncem zvýšil na 3:1 Martin Nešpor. Důrazný útočník se z malého vápna nemýlil a výrazně přiblížil tříbodový zisk hostí.

Ani v tento moment se Jablonec nevzdal a okamžitě odpověděl. Miller dalekonosný pokus pouze vyrazil a David Lafata dorážkou snížil opět na rozdíl jediné branky - 2:3. Baumit se dral dopředu a v závěru mohl srovnat. Po Kovaříkově centru se zjevil před brankou nehlídaný Beneš a brankář Miller předvedl výborný zákrok a domácím nakonec zachránil tři body. Mladá Boleslav vyhrála v Jablonci 3:2 a domů si veze velmi cenné tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme ! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Vzájemné zápasy jsou výsledkově dost vyrovnané,takže tipuji,že se i tento zápas bude motat kolem remízy.Doufám,že bude trochu lepší počasí,než minule se Slavii.

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka tady neprohraje, a pokud jo tak ne vic nez o gol

Reagovat
smazaný uživatel

supr tip

Reagovat
smazaný uživatel

nie tu...a ale aj tento je dobry :-X 1 X 2

Reagovat
klokan.paul

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

parada, Jablonec ztratil

Reagovat
vanGomm

Nic nového pod sluncem já tipoval X .Jinak Jablonec z 8 domácích zápasů jen 3 výhry.přesto hrají stále o titul.Divná to liga,když tato bilance a hlavně hra na to stačí.No zase venku Jablonec dost boduje.Lukrativní to tým pro sázkové kanceláře.Myslím,že si sponzoring plně zaslouží.

Reagovat
Sw!fty

návštěva teda příšerná, na leadra ligy obzvlášť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele