26. kolo
30.04.2011 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 1:2

Votroci z Hradce dokázali vyhrát počtvrté v řadě. Tři body tentokrát vybojovali v Mladé Boleslavi, která naopak prohrála již potřetí za sebou.

V duelu týmů ze středu tabulky, které mohou letošní ročník Gambrinus ligy dohrávat v poklidu, byl k vidění kvalitní fotbal již od úvodních minut. Do první příležitosti se po pěkné akci domácích dostal v 10. minutě Chramosta, nastřelil však pouze hradeckého brankáře Koubka.

Po dalších deseti minutách tak zahřmělo na druhé straně. Nádherné Štěpánovo sólo zužitkoval ve vedoucí branku hostů do prázdné branky střílející kapitán Fischer - 0:1. Vyrovnávací trefu mohl zařídit Chramosta, opět se mu však do cesty postavil skvělý Koubek.

Osmnáctiletý mladík v bráně Hradce Králové se zaskvěl i při závaru před vlastní bránou, když zlikvidoval hlavičku boleslavského Johany. Těsně před přestávkou se tak skóre měnilo bohužel pro domácí opět na druhé straně. Aktivní Štěpán, podobně jako při prvním gólu, vybídl ke skórování debutanta Zeleného a ten se nemýlil - 0:2.

Trenér domácích Stanner provedl o přestávce hned dvě změny a boleslavští se pokoušeli hnát za vyrovnáním. První branky se dočkali v 65. minutě, když se konečně trefil Chramosta. Centr Kuliče z rohového kopu usměrnil přesně hlavou ke vzdálenější tyči - 1:2.

Vyrovnat mohli domácí pár minut na to, Mendyho hlavičku však opět bravurním zákrokem vytáhl Koubek. Boleslavští se drali do útoku a dokázali se přes bránící hosty dostávat k zakončení. Ke smůle domácích fanoušků se již však až do konce skóre neměnilo, přestože blízko ke vstřelení gólu byl Opiela, Kulič či opět Chramosta.

Votroci tak potvrdili skvělou formu z posledních utkání a opět se po dobrém taktickém výkonu dopracovali k vítězství. Boleslavští se již zřejmě definitivně budou soustředit hlavně na domácí pohár.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0-Kulic,Sirl

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stepan s Pilarem musej vyuzit neobratnost a pomalost MB stoperu...vzchazi mi X

Reagovat
smazaný uživatel

2 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Veselac

over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem už výše napsal...moje slova se potvrdila...Hradec oléé

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pěkná předpověď :)

Reagovat
smazaný uživatel

je to domááá :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele