12. kolo
17.10.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 0:0

Mladá Boleslav pokračuje v dlouhé sérii bez prohry, kterou dnes prodloužila na sedm zápasů. Nováček z Hradce naopak potřetí za sebou před vlastními fanoušky pouze remizoval.

Přitom už po dvou minutách neměl daleko k otevření skóre Dvořák. Po centru Kasálka hlavičkoval Pilař a mladý útočník jen těsně míč na malém vápně nezasáhl. Následný chaos vyřešil odkopem Miller.

Za další minutu pak po souhře s Rezkem předložil stejnému hráči další tutovku znovu Pilař, ale Dvořák opět netrefil míč dle svých představ. Parádní úvod nedovršil přesnou trefou ani Hochmeister, jehož přímý kop z více jak třiceti metrů Miller vyrazil.

Slibný úvod pak bohužel zůstal bez navázání, když tak po kombinaci Chramosty s Kuličem zastavil zkušeného útočníka na poslední chvíli Kasálek, zůstal poločas bezbrankový.

Ani změna stran nepřinesla do utkání svěží tempo. Chvíli před hodinou hry se po neúspěchu Poděbradského dostal k centru i Rezek, ale Dvořák v další gólové pozici hlavičkoval mimo tři tyče.

Postupem času se zdálo stále více zřejmým faktem, že se oba týmy uspokojí remízou a většinu doby tak míč strávil u půle. Devět minut před koncem pak nedokázal Chramosta využít přímého kopu těsně za vápnem, kde Hochmeister fauloval Procházku, a branku minul. Nudný druhý poločas tak úspěšný pokus nepřinesl.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
vanGomm

Hradec v minulém kole vyhrál v Brně,takže tip X2.provděpodobnější je spíše 2.

Reagovat
smazaný uživatel

TIP 10..neznamená,že když vyhrál v Brně,že to nebude chtít potvrdit....nutno podotknout,že HK se hraje líp proti ofenzivním týmům a bilance doma je slušná....jediná prohra s Plzní...ale to nikoho netrápí,ta válcuje každého....jako pracující v Boleslavský fabrice to mám jako fan HK dost vyhecovanýs kolegama,tak proč se nevytáhnout....

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
Krausio_Real_M

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Boleslav 2:1.

Bolce se venku moc nedaří a Hradec až na prohru s Plzní doma jede.Ztráty bodů se Slavií a Bohemkou byly dílem smůly a zápas s Ústím prostě nevyšel,takže Hradec bude chtít konečně doma před fanoušky zase vyhrát a podaří se mu to.Přemotivovanost Rolka a Kuliče bude pro Bolku znamenat 0 bodů...:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pěkně napsané....vidim to podobně....

Reagovat
smazaný uživatel

pravie bolce venku se dari nevim odkud mas takove spravy ale je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Heh,pokud se nepletu,tak poslední zápasy Bolky venku jsou remízy na Spartě a v Olomouci-všechna čest-to nebyly lehký zápasy,ale mám dojem,že Boleslav vyhrála venku jen jednou a to v Ústí a navíc myslím,že už 18.července!Od tý doby venku nevyhrála v lize!Takže to jsou ty informace,který mám já a popravdě nevím,kde bereš ty svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra domácích..

VOTROCI GO

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec pokračuje v tristním způsobu zakončování.Vzhledem k laufu Teplic po výhře na Spartě a jejich posledním dvoum domácím výhrám,případnej bod z tohohle mače by byl pro Hradec doslova zlatej,ale moc tomu nevěřím...Je pravda,že liga je evidentně vyrovnaná a každej může sejmout každýho,ale mám dojem,že příští pátek pojede Hradec z Teplic bez bodu...Což je vzhledem k dnešní další bodový a zbytečný ztrátě nepěkná vyhlídka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele