28. kolo
17.05.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - Slovan Liberec 0:0

Liberec propásl dobrou šanci a nabádá Spartu ke druhému místu. Otřesný výkon, co se ofenzívy týče, podržel alespoň v obraně brankář Zlámal. Kladno si po předvedeném výkonu může pouze stýskat po třech bodech.

O Ligu mistrů bojující Liberec nezačal nikterak sebevědomě a první minuty tak pro potěchu diváků patřily domácím. Jenže šance nepřicházely, zápas se vyrovnával a přihlížející se nudili. Až v sedmnácté minutě pálil z dálky Holub, mezi tři tyče však nezamířil. O poznání lépe si vedl Bartoš, který se dostal k odraženému míči a pohotovou ranou orazítkoval tyč Zlámalovy branky. Svou chuť po gólech opět projevil i Jan Blažek, který obešel zkušeného Drska a následně nechal vyniknout dobrým zákrokem Pavlíka. Poslední čtvrthodinka poločasu pak kopírovala tu první, když se nic nedělo, Liberec vůbec netoužil po vítězství a hrál, jakoby mu o nic nešlo.

Severočeši nezlepšili hru ani v úvodních minutách půle druhé, kdy se do šancí tlačilo především Kladno. Tu největší však vzal z kopačky Klinky dobře vyběhnuvší Zlámal. Po chvilce se liberecký brankář vyznamenal znovu, když na roh vyrazil hlavičku Zachariáše. Nepoučitelní hosté nechali ještě v té samé desetiminutovce vystřelit zpoza vápna Cigánka, který ale zamířil nepřesně.

Trenér Škorpil musel reagovat a na hřiště poslal Keriče. Ten po čtyřech minutách poslal nebezpečný centr, který tečoval Procházka na vlastní branku a Pavlík měl co dělat, aby míč skončil na břevně. Jenže to bylo od Liberce vše. Kladenský Klinka ještě prověřil dobrého Zlámala, který jeho povedenou střelu vyrazil na roh, jenž už se ale ani nerozehrál.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele