7. kolo
21.09.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Brno 1:1

Sigma toužila po třech bodech více, v prvním poločase si k vedení vypracovala i mnoho šancí, přesto se šlo do šaten za vyrovnaného stavu. Druhý poločas pak přinesl nudu a nudu.

Olomouc začala aktivněji, v 11. minutě po Jantokově centru namířil jen těsně vedle svojí hlavičku Hubník. Po pěti minutách přišla i první šance hostů, ta na rozdíl od hanácké skončila gólem. Polách našel na hranici šestnáctky Bestu, který tísněn přiťuknul Večeřovi a ten již jen lehce přehodil vyběhnuvšího brankáře. Domácí se vehementně snažili o vyrovnání. Ve 29. minutě ještě Melinhovu dělovku ze čtyřiceti metrů nadvakrát Lejsal chytil, o dvě minuty později však musel hostující brankář lovit míč ze své sítě. Na centr Janotky si nejvýše vyskočil Hudec, ten našel hlavičkou Hubníka, který se dostal před Lejsala a v pádu míč dostal do branky.

Další ranou z více jak pětatřiceti metrů protáhl brněnského brankáře Heidenreich. Domácí nadále agresivně napadali obranu soupeře, která často dělala pod tlakem chyby. Ale Janotka, Ordoš ani Melinho nedokázali protlačit míč do branky. V poslední minutě mohli trestat hosté, ale v nastálém chaosu, kde po špatném odkopu stáli tři útočící hráči na malém vápně, nedokázali ani vystřelit.

Druhý poločas diváky musel rozladit. Nejzajímavějšími událostmi byl nejistý zákrok Lejsala, který nadvakrát krotil střelu Melinha, nebo sporný zákrok Střeštíka uvnitř vápna proti Hubníkovi. V 74. minutě k první hezké ráně druhé půle napřáhl Kazár, jeho střela se však jen otřela o břevno. Bohužel jediné, co ještě zaujalo diváky, bylo zdlouhavé poslední střídaní Brna, za které se na rozhodčí snášel pískot.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brno vyhraje 3:1 a olomouc pujde opet tabulkou niz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, du hast recht, mein Freund.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele