17. kolo
22.02.2009 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Slovan Liberec 1:0

Teplice ve vyrovnané partii přehrály Liberec a připisují si tři body za výhru 1:0. O jediný gól utkání se postaral ve 37. minutě záložník Stožický. Brankář Grigar si připisuje ve svém prvním zápase za Teplice čisté konto.

Utkání hranému za sychravého počasí přihlížely necelé tři tisícovky diváků a v první půli viděly jedinou větší šanci. Ta ovšem byla gólová a domácí tým poslal do vedení Vlastimil Stožický. Psala se 37. minuta a záložník domácích dostal přihrávku před branku od Mahmutoviče a bezproblémově zavěsil do sítě - 1:0. Celou akci započal obránce Vidlička, který poslal míč na zmíněného Mahmutoviče, ten poté obešel Holeňáka a dal gólovou nahrávku Stožickému.

Druhá půle byla na velké šance úrodná stejně jako ta první. Jedinou měl až v samém závěru vytáhlý útočník Liberce Smetana, jenž hlavičkoval těsně vedle branky Tomáše Grigara. Ten tak udržel při své premiéře za Teplice čisté konto a i díky mu domácí zvítězili a připíší si tři body do prvoligové tabulky.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
risk je zisk

1:2 Mahmutovic-Dočkal,Blažek

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Kerič, Nezmar, Smetana

Reagovat
risk je zisk

Pokud se nepletu ale opravte mě Keric hrát nemůže ne?Když dostal tu červenou proti Brnu.

Reagovat
smazaný uživatel

přeju Slovanu ,ale ...tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 zápasy těchto dvou týmů bývají vždycky vyrovnané.

Myslel jsem, že Gebre Selassie hrající za Liberec je jedináček, ale našel jsem hráčku DHK ZORA Olomouc a jmenuje se Anna Gebre Selassie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele