4. kolo
24.08.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - 1. FK Příbram 0:0

Teplice ve velmi nekvalitním zápase remizovaly s nováčkem z Příbrami 0:0. Domácí byli po celé utkání o něco lepší, přesto si nedokázali vypracovat skoro žádné šance.

Utkání začalo velkou šancí Teplic ze čtvrté minuty, kdy Smejkal po přihrávce Verbíře střílel z hranice penalty do břevna, ale pak pokračovalo nudnou podívanou. Už v první půli se hrál fotbal prakticky bez šancí, za zmínku stojí snad pouze hlavička De Oliveiry, která šla mimo, a již zmiňovaná rána Smejkala do břevna. A to je za první půlku vše.

Druhé dějství hned od začátku navázalo na to první. Nudný, nezáživný, otřesný – vyberte si jakýkoliv z těchto přívlastků a vystihnete zápas Teplic s Příbramí. Úroveň utkání byla velmi špatná, a to se nepozdávalo divákům, z tribun se ozýval pískot. Jediná šance přišla pět minut před koncem a ocitl se v ní teplický Klein, ovšem Krbeček vytáhl na roh. Více se nestalo a jak by asi řekl komentátor Jaromír Bosák: truchlohra skončila, vraťte nám vstupné.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jednička, 3:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice v neděli napraví chybu z Liberce a vyhrají 2:0.

Reagovat
Hiko

Baník urve bod za remízu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

pribram potrebuje bodovat 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele