22. kolo
24.03.2008 17:15 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Slavia zaváhání nepřipustila

Zhruba dvě hodiny před startem utkání začalo na stadiónu hustě sněžit a to ovlivnilo celé utkání, jelikož trávník byl podmáčený a ve velmi špatném stavu. Hrát technický fotbal bylo téměř nemožné a ani šancí moc diváci neviděli.

Ovšem už v první minutě mohl jít Zlín do vedení. Po dlouhém výkopu Baránka se k míči dostal Dujka, jeho přízemní střelu Vaniak s problémy vyrazil. Následně zlikvidoval i Žůrkovu dorážku z úhlu. Špatný terén naopak zařídil první příležitost hostů. Elšík dával malou domů, ale míč se zastavil ve sněhu a brankář Baranek s velkými potížemi a v poslední chvíli míč odkopl před dotírajícím Pudilem.

Zajímavou situaci diváci viděli opět až před přestávkou. Nejprve trefil stoper Zdeněk Kroča po standardní situaci pouze tyč, ve 40. minutě už ale míč skončil v bráně. Blažek přiťukl Toleskému, ten se zbavil obránce a pěknou střelou z pravé strany překonal i bezmocného Baránka.

Druhý poločas moc atraktivních okamžiků nenabídl. Slavia, která se snažila hlavně neinkasovat, pečlivě bránila a do útočení se moc nehnala, a proto přítomní příznivci, ať už domácího celku nebo hostujícího, viděli další příležitost, ze které by mohli padnout góly až v závěrečných minutách. Nejprve po Krausově centru nemířil přesně útočník Žůrek.

Minutu nato mohla Slavia rozhodnout. Toleski utekl Kročovi, tvrdě vypálil, Baránek míč pouze ztlumil a z brankové čáry jej vykopl až Zbožínek. Hosté nepřidali druhý gól ani po pasu Hubáčka , kdy se za obranu dostal Blažek, jelikož zlínský gólman včas vyběhl a nebezpečí zažehnal. V 84. minutě mohla Tescoma vyrovnat. Vaniak podběhl centr z rohového kopu, ale Zbožínek hlavičkoval vedle prázdné branky.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prostě tam musíme vyhrát !!! SLÁVIE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Slavia zvítězí, bude to důležité, jelikož se nedá čekat zaváhání rivala z Letné. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

se Slávií to bude hodně težký zapas ...a vzhledem k naší současné forme ...to moc růžove nevidím ...bod by mel cenu zlata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jinak se propadame tabulkou ..níž a níž Zlín......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec má Slavia 3 body za těsnou výhru. Dokázala se vrátit na 1.místo v tabulce !!! Mistrovský titul se přibližuje a přibližuje !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi rád, i když dnes můžeme být rádi, že jsme rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rád. Jelikož vyhrát ve Zlíně je těžké, navíc rival Sparta vyhrála doma nad Jabloncem taky jen 1:0 a když si uvědomím, s jakým odevzdáním se osudu některé týmy na Letné nastupují (viz výkon Teplic). Tak už jen proto jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ale hroznej zapas ze hriste bylo spis oraniste a nebyl to fotbal ale spis masakr

Reagovat
smazaný uživatel

delegát, který dal souhlas s odehráním zápasu v těchto podmínkách by měl dle mého názoru odstoupit z funkce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele