3. kolo
20.08.2007 19:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav 1:1

Krize Boleslavi pokračuje i nadále. Tým trenéra Luďka Zajíce se sice konečně střelecky prosadil a získal vůbec první letošní bod, ovšem vedoucí trio se mu začíná rychle vzdalovat. To samé platí pro Jablonec, také ten před tímto duelem neměl na svém kontě střelecký zásah ani jediný bod.

Zápas začal pěkně zostra a už ve 2. minutě bylo před brankou Špita hodně horko, ale jablonecký gólman ránu Rajnocha vychytal. O deset minut později gól už padl, avšak na druhé straně. Barankův centr usměrnil za záda Millera Josef Hamouz. Ve 23. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Matějovský našel krásnou přihrávkou ze středu hřiště Kyselu a ten se mohl radovat po střele k bližší tyči. Pár okamžiků na to vyrazil reflexivním zákrokem Holubovu střelu Špit. V průběhu prvního dějství měl ještě skvělou šanci Luděk Zelenka, ale z pěti metrů jeho hlavička zamířila přímo do náruče Millera.

Ofenzivní fotbal pokračoval i po změně stran. Nejprve Sedláček poslal do gólové šance Matějovského a ten tváří v tvář Špitovi ještě přihrával zřejmě do ofsajdu právě Holubovi. Poté právě zkušený útočník Boleslavi mohl poslat svůj tým do vedení, ale pálil vedle. Zahrozil také Jablonec, ale Váchovu střelu vychytal hostující gólman. V 76. minutě zahrál v nouzi na roh Eliáš, ten odehrál Holub přímo na hlavu vysokého Rolka, který ovšem atakován jen lízl míč daleko od vzdálenější tyče Špitovy brány. Ani jeden tým druhý gól už vstřelit nedokázal a proto se oba kluby rozešly smírně.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*sisa

Boleslav us by se mela probrat!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele