23. kolo
18.04.2007 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 2:0

Nečekaná prohra postihla Spartu. Tým, který bojuje o vítězství v Gambrinus lize, by si neměl dovolit prohrát 2:0 na hřišti průměrného celku, jakým bezesporu Budějovice jsou. Jedinou útěchou může být pro letenské fakt, že jejich největší konkurent, Slavia, prohrála dokonce na domácím hřišti.

První výraznější šanci měl Mrkvička až v 26. minutě, kdy mu skvělou přihrávkou namazal Ladislav Volešák, jenže českobudějovický útočník jen těsně minul levou tyč branky Jaromíra Blažka. Za dalších pět minut se úplně sám po chybě stoperské dvojice hnal na gólmana hostů Ivo Táborský, ale z velkého úhlu opět minul. Budějovice si za svojí aktivitu v prvním dějství zasloužily gól, ale ten jim bohužel nebyl souzen.

Sparta byla po celý druhý poločas sice aktivnější než její soupeř, ale nedokázala toho využit. A dokonce dvakrát inkasovala. Ve 47. minutě pálil z dálky Kisel, jenže mířil vedle a nenapodobil svoji krásnou střelu z utkání proti Teplicím. Zato Jaroslav Černý se už nemýlil a v 56. minutě poslal svůj tým do vedení po krásné přihrávce Táborského. Sparta sice po této brance ještě více zvýšila svou aktivitu, ale Budějovice potvrdily ještě jednou brankou, že si dnešní vítězství zaslouží. Černého střela skončila na břevně, ale odražený míč se dokutálel až ke Karlu Poborskému a ten tvrdou střelu pod horní tyč završil stav zápasu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
Shevchenko

Co vy buzeranti Sparťanský? Co vy smradi, kteří nám pořád kurví ligu? Doufám, že to proserete jako obvykle. 2:0.

Reagovat
HOST*Horymír

No ty si dobrej kretének! To jsi mě moc pobavil

Tu "Vaší" ligu Vám tak akorát kurví ostudný výkony VŠECH našich prvoligových týmů, malé návštěvnosti na stadionech, trapné výkony a výroky našich TOP fotbalistů, špatnej skauting a práce s mladými hráči, orientace spíše na byznys než na fotbal, fotbaloví analfabeti jako jseš ty, agresivní fanoušci, zkorumpovaní bafunáři, ty bych ovšem měl zařadit na první místo!

Reagovat
HOST*

chápeš

Reagovat
HOST*Parker

Důležitý zápas pro sebevědomí před derby. Budějicím se moc nedaří a hlavně vůbec nedávají góly. Sparta zkusí zase ostrej nástup. Kdo dá první gól vyhraje. Sparta těžko venku otočí zápas. Hlavně necpát do základu Horváta s jeho procházkovým tempem.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Marv

1:3 a po derby do cela

Reagovat
HOST*

ty čurákusparta je nejlepší tak neser sparta forever

Reagovat
HOST*jjj

jak hrala sparta

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*allezvous

Spáááártááá, spáááártááááá, bůůůůzerantůůůůů partááááá!!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele