10. kolo
24.10.2005 16:40 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Slovan Liberec 0:0

Na teplickém stadionu Na Stínadlech mohli diváci vidět zápas o první příčku, a tak není divu, že dva týmy s nejlepší obranou bojovaly hlavně o střed hřiště. První střelecký pokus domácích zařídil Verbíř, ale Čech byl připraven. Tutéž situaci si vyzkoušel o něco později i Hološko, dokonce i se stejným úspěchem brankáře. V 9. minutě domácí zahrozili hlavičkou, ale i tento pokus k brance nevedl. Ve 24. minutě šli Liberečtí tři na jednoho, jenomže vracející se hráč akci zbrzdil a obrana domácích potom míč uhlídala. Ve 39. minutě rozhodčí na hranici vápna odpískal faul na Verbíře. Standardní situaci rozehrával Doležal na Radu, ale ten neprostřelil zeď. Zbytek prvního poločasu Teplice zatlačily hosty před vlastní branku, ale ti se ubránili.

Ve druhé půli jsme viděli fotbal plný soubojů a už ve 48. minutě mohl Pudil skórovat, Hološko totiž vybojoval balón u brankové čáry, nahrál na Holendu, který posunul Pudilovi, ale jeho střela neměla dostatečnou sílu. V 51. minutě mohl dát branku i Verbíř, ale míč byl pro něj příliš daleko. Pak už se v zápase střílelo z dálky, ale střely byly nepřesné nebo je brankáři zlikvidovali. V nastaveném čase ale diváci zažili drama. Nejdříve dostal Hološko balón za obranu a šel sám na Poštulku, ale jeho střela přehodila jak brankáře, tak i bránu. A v 92. minutě Verbíř zahrával roh, který skončil v malém vápně, ale ani jeden z jeho spoluhráčů míč netrefil. Zápas tak skončil 0:0 a Liberec si udržel první místo.

Autor: Lukáš Hájek

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

to byl ale hnusnej fotbal a ještě k tomu jsem za to zaplatil 80kč.FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a to má bejt boj o čelo tabulky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele