předkola - 3. předkolo - 1. zápasy
30.07.2015 19:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Arena Thun, Thun

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (10)

Přidat komentář
paver

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
Fluor

3:1

Reagovat
pedro-pedro

Takže zápas švýcarské ligy v předkole EL. Thun Loni vyhrál oba domácí zápasy (1:0 a 4:0). V letošní sezoně vypadá Thun docela silně vyhrál oba zápasy domácí ligy a postoupil přes Izraelce v 2. předkole EL, ikdyž po boji.

Vaduz měl hodně těžký los v úvodu ligy. Prohra v Basileji 2:0 se prostě čekala a remíza doma s Zurichem, když dokonce Vaduz 2x vedl je skoro nad plán. Očekávám vyrovnaný zápas, kde se soupeři nemají jak překvapit a budou rozhodovat detaily.

2:1

Reagovat
MagpeCZ

2:0

Ale přál bych to spíš Vaduzu :)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možný že můžou hrát spolu? Pořád je to Švýcarská liga ...

Reagovat
Pyroman

Hodně vyrovnaná dvojice, papírovým favoritem je asi Thun, ale Vaduz má šanci překvapit. Bude to opatrné, žádný přestřelka, na to se znají moc dobře. Tipnu výhru domácích 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, voni jim nejsou schopný dát góla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele