předkola - 1. předkolo - 1. zápasy
17.07.2008 19:00 CET
0 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Djurgardeens IF je jasným favoritem, ale Flora Tallin nesmí složit zbraně předem. Může se stát cokoli, i když by to bylo velké překvapení. Flora Tallin je sympatický klub, po letech stagnace zase začíná hrát jako v dobách své největší slávy, takže určitá šaqnce tu je. Ale nesmí se to pokazit hned v 1. utkání. Věřím v přijatelný výsledek, který by odvetu nedevalvoval ve formalitu. Tip 0:0. FLORA TALLIN !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to bude možná i dvojka,bo ten djurgarden hraje úplné ho*no letos

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, vypadá to nadějně, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu !!! Djurgardeens IF smutní, Flora Tallin slaví !!! Relativně překvapení, ale trošku se to dalo čekat. Djurgardeens IF letos opravdu nehraje nijak skvostně a pokud to Flora zvládne i doma v odvetě, malá senzace bude na světě. Prozatím patří hráčům Flory pochvala za vybojovanou remízu, která je slibná, ale bude ještě potřeba jeden krok, tak to snad vyjde !!! FLORA TALLIN !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele