semifinále - odvety
03.05.2007 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - Espanyol Barcelona 1:2

Werderu se fotbalový zázrak nepodařil, Brémy s Espanyolem prohrály i druhý zápas a po domácí porážce 1:2 se jim rozplynul sen o postupu do finále Poháru UEFA.

Lepší začátek si domácí snad ani nemohli přát. Už ve čtvrté minutě se za záda obránců dostal Almeida, u míče byl dříve než brankář Iraizoz a povedeným lobem otevřel skóre - 1:0.

Euforii na Waserstadionu ale zchladila 19. minuta. To se po levé straně pokutového území probíjel Klose a po minimálním kontaktu s jedním z obránců upadl na zem. Rozhodčí Layec byl nekompromisní a přesto, že německý reprezentant nebyl v šestnáctce, ukázal mu druhou žlutou kartu a Klose musel pod sprchy.

I v deseti byly Brémy aktivnější a hra se po většinu času první půle odehrávala před hostující šestnáctkou. Z územní převahy ale domácí žáfnou vážnější šanci vytěžit nedokázali a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0.

Po změně stran se už hrálo podle scénáře Espanyolu. Tomu hodně pomohla 50. minuta a obrovská minela brankáře Reinkeho, který neudržel centr Riery z levé straně a Coro již dorážel do prázdné brány - 1:1.

Werder v tuto chvíli potřeboval k postupu vstřelit čtyři branky a jeho naděje na účast ve finále definitivně zhasla po hodině hry, kdy si na Zabaletův rohový kop naskočil Lacruz a hosté rázem vedli - 1:2.

Prapor německého klubu se v 65. minutě snažil pozvednout Diego, jeho pokus Iraizoz kryl. Závěrečná čtvrtina utkání se dohrávala již v poklidném tempu, hosté si bez problémů pohlídali postup do finále, v němž ve španělském duelu vyzvou obhájce trofeje ze Sevilly.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
Xavi

Není jiného týmu, který by si výtězství v poháru UEFA zasloužil víc, než Espanyol.

Reagovat
Xavi

vítězství

Reagovat
Shevchenko

1:2 (Frings-Rufete,D.Garcia)

Reagovat
exmafie

a postup Werderu...

Reagovat
HOST*Bender

Werder vyhraje, ale na postup mu to, s trojkou v zádech, stačit bohužel nebude...

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele