osmifinále - 1. zápasy
08.03.2007 19:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Maccabi Haifa - Espanyol Barcelona 0:0

Maccabi Haifa v minulém kole vyřadilo předloňského vítěze, teď si dělalo zálusk na další cenný skalp. Domácí měli proti Espanyolu více šancí, stejně jako jejich soupeř však ani jednu nedokázali využít a do odvety tak půjdou z horší pozice.

Izraelský tým začal dobře a již ve třetí minutě měl Iraizoz co dělat se střelou Colauttiho. Za Espanyol odpověděl o pět minut později Jarque, jinak to ale byli domácí, kdo měl v první půli více ze hry. Obrovskou šanci spálil Rafaelov, sám v pokutovém území namířil pouze do náruče barcelonského brankáře.

V další slušné příležitosti namířil nad Magrashvili, těsně před přestávkou pak v podobných místěch skončila i střela Rafaelova.

Začátek druhého poločasu měl poklidný průběh a diváci v ochozech se spíše nudili. Až v 64. minutě našel Rufete přesným centrem Mohu a jeho ránu zastavilo břevno.

Nastřelená kostrukce brány jakoby byla signálem pro povolení útočných stavidel. V 66. minutě opět neuspěl Rafaelov, Magrashvili pak přestřelil z nějakých osmi metrů.

Espanyol rozhodně nebyl lepším týmem, přesto si do Španělska mohl odvézt cenné vítězství. V samém závěru měl velikou příležitost Riera, jenomže z blízka nedokázal překonat Davidovitche.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Xavi

0:2

Reagovat
HOST*

no neviem

Reagovat
HOST*doktor

Domaci neprohraji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele