osmifinále - odvety
15.03.2007 21:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Maccabi Haifa 4:0

Espanyol splnil očekávání a postupuje mezi nejlepších osm. Ve druhém poločase barcelonské odvety nedal Maccabi šanci a nakonec vyhrál 4:0.

Domácí byli od úvodních minut lepším týmem a jejich převahu mohl několikrát gólově využít především De la Peňa. Holohlavý záložník ve 23. minutě pořádně protáhl Davidoviche. O šest minut později pak hostujícího brankáře dokázal překonat, jeho ráně se však do cesty postavila tyč.

Na góly si fanoušci na Olympijském stadionu museli počkat až do druhého poločasu a fotbalisté Espanyolu jim jejich čekání pořádně vynahradili. Viž v 51. minutě se k míči na hranici pokutového území dostal znovu De la Peňa a chytrou a povedenou střelou nedal Davidovichovi šanci - 1:0.

Izraelský tým po inkasované brance otevřel hru, čehož domácí dokázali využít k rychlým protiútokům. V 59. minutě zvýšil na dvoubrankový rozdíl Tamudo, za další dvě minuty pak postupoval sám na Davidoviche Luis Garcia a přesným zakončením definitivně srazil Maccabi do kolen.

Espanyol si v závěrečných minutách hlídal postup a navíc přidal ještě jednu branku. V samém závěru zahrával barcelonský klub rohový kop a Pandiani hlavou stanovil konečný rezultát.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele