základní skupiny - skupina E, 5. kolo
14.12.2005 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Racing Strasbourg - FK Crvena Zvezda 2:2

Crvena Zvezda Bělehrad sahala po postupu, na hřišti již jistého postupujícího Strasbourgu dlouho vedla, v nastaveném čase ale svým druhým gólem vyrovnal Gamiero a potěšil tak švýcarský FC Basilej, který postoupil na úkor srbského vicemistra.

Úvod zápasu patřil domácím, už v páté minutě měli velkou šanci v podobě přímého kopu z hranice šestnáctky, ten však poslal mimo tyče Boka, o něco později Dianeho hlavičku zastavil gólman Stojkovič. Udeřilo až ve 34. minutě a jaké to bylo překvapení, když se tak stalo na druhé straně. Zblízka se po rychlé akci trefil Dušan Basta - 0:1.

Přestávka na obrazu hry nic nezměnila - domácí útočili a hosté čekali na brejky. Vyrovnání mohlo přijít už po čtyřech minutách, ale Kevin Gameiro si zatím jen ranou zdálky seřizoval mušku. Poměr sil se začínal pomalu obracet, mírně navrch měli hosté. Domácí gólman Cassard dvakrát zkazil radost Žigičovi, ale v 64. minutě už kapituloval, po Žigičově akci se trefil Adrijan Djokaj - 0:2. Velmi dobře hrající Žigič mohl v 75. minutě přidat pečeť na postup svého týmu, ale zblízka trestuhodně přestřelil.

A trest přišel. V 79. minutě si na Le Penův centr naskočil Gameiro a snížil - 1:2. I to Crvene Zvezdě stačilo, to by ale nesměla přijít čtvrtá minuta nastavení. Opět centroval Le Pen, opět hlavičkoval Gameiro a opět mířil přesně - 2:2. Strasbourg uhájil svou pohárovou neporazitelnost a první místo před AS Řím, CZ Bělehrad se se čtyřmi body loučí.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Ten gol Strasbourgu v 90.min mne stál fakt hodne peněz.No nic.uffff. Zítra Slavie!!!!

Reagovat
HOST*

Ten gol Strasbourgu v 90.min mne stál fakt hodne peněz.No nic.uffff. Zítra Slavie!!!!

Reagovat
HOST*

no me to stalo taky to jsem necekal ze to vyrovnaji za 10 minut!

Reagovat
HOST*

no me to stalo taky to jsem necekal ze to vyrovnaji za 10 minut!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele