základní skupiny - skupina C, 1. kolo
18.06.2019 01:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
waynemarkrooney

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Japonci sú zatiaľ najväčším sklamaním tejto Copy. Počítam, že Uruguaj si s nimi v piatok tiež vytrie zadok. Nemohli na Copu radšej zavolať Mexiko z CONCACAF, tak ako bývalo po minulé ročníky zvykom? Tí by boli pre Chile určite dôstojnejším súperom.

Reagovat
Pharrell

Ne , ti teď hrají Gold Cup

Reagovat
smazaný uživatel

No to áno, o konaní Gold Cupu sa ale rozhodlo myslím až niekedy na jeseň 2018 po tom, čo CONMEBOL na jar 2018 vyhlásil, že Copa 2019 bude s 12 účastníkmi, pričom hosťami budú Katar a Japonsko. Pritom ešte v marci 2018 platil scenár s krajinami z CONMEBOL + tri tímy z CONCACAF a tri tímy z AFC. Neviem čo sa tam presne udialo, ale príde mi to tak, že CONMEBOL s krajinami z CONCACAFu tak nejak vypiekol a Gold Cup je len akási náhradná varianta.

Reagovat
netopier

To sú reči po jednom zápase Videl si vôbec ten zápas? Veď herne to bolo vyrovnané a na gólovky to bolo 5:7 pre Chile. Stav 0:4 absolútne nezodpovedá danému zápasu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele