základní skupiny - skupina B, 2. kolo
20.06.2019 02:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (31)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Kocour Klapuška

2 0

Reagovat
LAM

Čekám další průser Argentiny.Pokuď nastoupěj s podobnou taktikou jako minule,kde opět čekali že Messi prokličkuje mezi 3 a zavěsí,Aguero bude opět na hrotu jalovej a Di maría neviditelnej tak může končit klidně po tomhle zápase.

Ta neschopnost trenérů Argentiny vymyslet funkční systém je už k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale myslím, že výhra to dnes bude a možná i o dva góly. Messi to hecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal si správně

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho nechápu, už 2x ukončí repre kariéru a vždycky se vrátí, jako kdyby si chtěl něco dokazovat. S Messim to Argentině prostě nejde, kdyby už nenastupoval udělal by líp. Nebyl by za šaška a ještě by ho nekritizovali za špatný výkony. Muže si za to sám..

Reagovat
Ranoth

neboj teraz ju ukonci uz 3. krat a na MS sa vrati

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se tomu nedivil. Asi má komplex, že s takovou fotbalovou velmocí nikdy nic nevyhrál..

Reagovat
smazaný uživatel

A vážně je to vina Messiho? Sleduješ Argentinu detailně nebo si chceš jenom rejpnout, protože ho nesnášíš a víš o tom prd? Já na Argentinu koukám často a problém je ve špatném systému a nevyrovnanosti jednotlivých řad. Brankář průměr, obrana průměr, záloha naprostá katastrofa a k tomu obrovský přetlak v útoku. Viděl jsem zápasy v kvaldě na MS bez Messiho a to bylo jako sledovat českou ligu. Až Messi to v posledním zápase zachránil hattrickem. Dovedl Argentinu do finále Copy, kde byl suveréně nejlepší. Dovedl je do finále MS. Tak mi řekni jak moc se Argentině daří bez Messiho, když bez něj neporazili ani Bolívii se slavnym Icardim a Dybalou? Píšeš aniž bys evidentně viděl nějaký zápas. Tak se na nějaký podívej a pak mluv, protože já viděl skoro všechny

Reagovat
valloire

Jděte už s tím do prdele. Hraje to tam 13 let a furt stejná písnička. Není tak skvělej jak si myslíte, protože to by ty výkony vypadaly jinak a trofej by už dávno přišla.

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej tím jak hraje. Mě je úplně jedno jestli vyhraje něco s Argentinou nebo ne. Můj názor, že je to nejlepší fotbalista historie to nezmění. Nemusí být nejúspěšnější, ale nejlepší prostě je. Fotbalovým umem se mu nikdo zdaleka neblíží. Možná jenom Eden. Prostě tě sere, že nejlepší fotbalista, který kdy žil, hraje u nás. A jediné, co vám zbývá je ho snižovat skrz reprezentaci. To jenom dokazuje jak skvělý je.

Reagovat
valloire

Zaslepenost nezná mezí co? Kvůli tomu ses registroval? Spousta předchozích hráčů byla skvělá tím jak hraje a taky dokázala něco vyhrát. A je dokonalej protimluv že je někdo nejlepší, ale není nejúspěšnější. Je to stejná píčovina jako když černej migrant znásilní u nás holku a řeší se ten, kdo na to poukáže a odsoudí, protože zkritizoval sluníčkovou buchtu, která místo toho, aby ten čin odsoudila, ho napadne, že rozpoutává nenávist. Kdyby byl Messi tak skvělej, s repre vyhraje stylem Diego. Jenže NENÍ, tak si to nabouchej do palice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to tady mektáš? Vždyť to přirovnání vůbec nedává smysl Co má nějakej voprc ze Somálska společnýho s Messim? Jaký protimluv? Nejúspěšnější a nejlepší je úplně něco jiného. Třeba takový Villa. Vyhrál MS, ME, LM, španělskou ligu. Takže je úspěšnější než Ronaldo, ale je lepší? Není. Messi je nejšikovnější fotbalista v historii. Jen blázen by to popíral. Je to vrchol evoluce fotbalu. Nikdo na něj nemá.

Reagovat
valloire

Messi je nejšikovnější fotbalista v historii Těch hráčů jsi moc neviděl co? A příměry nechápeš a ani ti nejdou. Srovnat hráče neumíš. Takže sem zapadneš mezi další cules.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem zápasy všech velkých fotbalistů. Fotbal se neustále vyvíjí a zdokonaluje. Stejně tak se zdokonalují a vyvíjí hráči. Tudíž nejde srovnávat třeba Pelého a Messiho. Odděluje je téměř půl století fotbalové evoluce. Třeba by byl šikovnější než Leo, ale to se nikdy nedozvíme. Je logické, že hráči se postupem času zlepšují, hra se zrychluje, fotbalisté musí být šikovnější, techničtější. Proto ani nemůže být Pelé brán jako lepší fotbalista než Messi, i když by třeba byl, kdyby se narodil do této doby. Doufám, že mě chápeš. Proto jsou hráči jako Messi, Cristiano nebo Hazard vrcholem fotbalu. Museli se prostě přizpůsobit měnící se a zrychlující se hře. Jediný, kdo se mi líbil stejně jako Messi byl Zico, to byl fotbalista, který předběhl svou dobu. Stejně jako Messi

Reagovat
valloire

Úúúúúú, hraješ mi na Zica..... No dobrá. Máš názor, umíš ho popsat. Ok. No a jakej je tvůj původní nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej jsem nikdy neměl. Ale stránky sleduju už přes deset let. Ty máš rád Zica? Kolik ti je proboha

Reagovat
valloire

Sleduješ stránky 10 let a nevíš, že Zico je můj bůh? To ti nevěřim....Pár let mi je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak diskuze tak často nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Zico byl můj dětský vzor. Tehdy sice bylo těžký dostat se k zápasům, ale viděl jsem jich hodně a můžu říct, že by mohl klidně hrát i dneska a dával by si hovna typu Pogba, Veratti jak nic.

Reagovat
valloire

Bylo to těžký, ale když máš ZDF a ARD, tak něco vidíš. Ty mladý dneska nechápou jak se dá posoudit hráč, když na něj nečumíš každej víkend, ale samozřejmě dá. Já to tu vysvětluju pořád, že hráči jako Zico s trochou dnešní fyzičky by excelovali úplně stejně neb měli fotbalový myšlení a obrovskej talent. Dneska to hrajou samý namakaný dřevorubcí a myšlení se ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky mladej, já začal s fotbalem u Ronaldinha. Ale starší zápasy si pouštím do dneška. Byl jsem hodně ujetej na brazilce jako Sokrates. O to víc mě mrzí, jaký zmrdi tam jsou dneska. Dřevorubci namakaný jsou hlavně naši. Inteligence ve hře stále je. Stačí se podivat na Kroose, Eriksena, Hazarda, Messiho a i ve hře Ronalda je inteligence. Není to jenom doklepávač jak všichni trvrdí.

Reagovat
valloire

Jo takhle. Takže jsi mladej a oceňuješ Zica a Socratese jo? Hmmmm. Na nich jsem vyrůstal. Já myslel těžký v tý době, v 80. letech se dostat k zápasům....S Ronaldem souhlas, to je jasný každýmu kromě zabedněnců.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo oceňuju. Sice ten fotbal byl na dnešní poměry až úsměvně pomalej, ale líbil se mi. A ani on nevyhrál MS, ale stejně ho mám radši než třeba Pelého, který mě moc nenadchnul. Tenkrát se mi mnohem víc líbil Garrincha, který měl snad nejrychlejší kličku, kterou jsem kdy viděl. I Jairzinho se mi líbil víc než Pelé. Ale právě Zico a Socrates byli jako Xavi a Iniesta. Uměli nad fotbalem přemýšlet

Reagovat
valloire

Tady se neshodnem....Pelé je nejlepší hráč co jsem viděl. Právě on ztělesňuje fotbalový myšlení, navíc ovládal úplně všechno. Garrincha i Jair byli skvělý, ale ne nadarmo ten největší tam byl Pelé. Pamětníci o něm hovoří jako o géniovi fotbalu. Ale to je známá věc. Zico nevyhrál MS a to ho trochu sráží ostatně jako Messiho. Ale jeho výkony na MS se s Messim nedají srovnat. On byl mozek nejlepšího týmu co MS nevyhrál a lepší fotbal jsem neviděl. A ano, byl pomalejší hlavně kolem středu hřiště. Tam moc neběhali. Ale u vápna to bylo podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě moc nenadchnul na to jakou má pověst. Pochop žádného fotbalistu nesráží nevyhraná trofej. Kvalitu hráče neurčujou trofeje. Ty určujou pouze jenom jeho úspěšnost.

Reagovat
valloire

Kvalitu hráče dle mého názoru určuje vyhraná trofej. Proto nedávám Zica na úroveň Maradony, ač Maradonu jsem nesnášel. Chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

No já to tak nemám, ale je to věc názoru. Já hráče soudím podle jeho šikovnosti s míčem ( driblink, přihrávky, 1v1, střela)- u ofenzivních samozřejmě. Pelé mi prostě moc nesednul. Na to jak ho všichni vychvalujou, tak si myslím, že jsou v brazilské historii i lepší hráči. Třeba právě Garrincha, Jairzinho a Zico. I Ronaldinho se mi líbil víc

Reagovat
valloire

Tak zrovna Pelého driblink je to nejlepší co jsem viděl. I ty ostatní věci a jak říkal Masopust - uměl všechno.

Reagovat
valloire

https://youtu.be/RztKngAarzE?t=155

tohle jsi někdy viděl na MS? a nenadchnul tě?

Reagovat
valloire

no penalty no party

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele