Southgate si pozicí jistý není

31.12.2008, 18:42
Aktuality
V Blackburnu Rovers před několika týdny skončil Paul Ince, nyní se kýve židle pod dalším nedávno ještě aktivním hráčem a anglickým reprezentantem. Nedaří se Middlesbrough a manažer Gareth Southgate moc dobře ví, že balancuje na hraně propasti...

"Předseda vůči mě byl loajální, ale viděl, že jinak děláme to, co je po nás žádáno. Před odvoláním nejsem v bezpečí a svou funkci neberu jako jistou. Každý v klubu si je vědom současné situace, ví, co děláme a co musíme udělat. Musíme pokračovat a vydat ze sebe to nejlepší," prohlásil Southgate v rozhovoru pro deník The Guardian.

Middlesbrough získalo ve dvaceti zápasech stejný počet bodů a krčí se až na sedmnácté příčce tabulky Premier League. Na vině je především mizerný útok, sedmnáct vstřelených branek je vůbec druhým nejhorším počinem hned po WBA. Na šestou výhru v sezoně čeká Boro od 9. listopadu, kdy klub vyhrál na hřišti Aston Villy.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

keby sa Aliadierovi darilo proti kazdemu superovi tak ako proti Arsenalu tak nemaju najmensi problem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zápase proti Gunners byl extrémně vyhecovanej, kdyby se takhle měl hecovat na každej zápas, tak ho brzo trefí šlak...

Reagovat
smazaný uživatel

Southgate svuj tym nepripravil vubec dobre. Celkove mi jejich tym pripada neskutecne slaby. Vykon spociva na tom, jak se dari Downingovi, ale jelikoz on stagnuje, tak je to s Boro docela spatne. Southgate ani neni nejaky vyjimecny manazer. Middlesbrough pro me neni vyjimecny tym, takze sestup bych mu i pral. Kdyz se navic podivam na to prase, jakym je Pogatetz, tak mi to dava jen za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Southgate není výjimečný manažer, Boro není výjimečný tým, proto bys jim přál sestup...Když by někdo napsal takové kraviny zítra nad ránem, tak neřeknu - prostě se zchlastal a neví, co vypouští, ale teď...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak už oslavuje pred silvestrom nooo

inak myslim že southgate by mal isť na angažma niekam inam

Reagovat
smazaný uživatel

A co se ti na tom nelíbí, někdo spadnout musí.. :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale Boro to podle mě nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím, WBA se zvedá, S'land je na dobré cestě a myslím, si to zaslouří zůstat v první lize. Stoke asi také spadne, a k nim ještě třeba Man City, to by bylo fantastické.. :-)))

Reagovat
soukup

Stoke se snad udrží, pokud začnou bodovat venku, zatím venku hrajou příšernej fotbal a ještě jim je k ničemu. Doma hrajou hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Southgate, takovych manazeru najdes v Championship hodne, nekteri jsou jeste lepsi. Hold tobe nebylo dano, pak je to tezky. Celkova hra tymu je tragicka. Nemyslim zapas proti nam, tam hrali docela dobre, ale ostatni zapasy jsou celkem jasne. Skus nekdy sledovat Championship, opravdu tam uvidis manazery, kteri maji mnohem vetsi potencial, nez zmedializovany Southgate, pak tady narazej do me

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je bůhvíjak kvalitní trenér, to ne, ale napsat o něm, že to není nějaký výjimečný manažer a o Boro, že to není výjimečný tým, a proto jim přát sestup, no nevím nevím, Antoozi...Budou bojovat o udržení v lize jako každý rok, to je taky jasné, ale prostě bych tipoval, že nesestoupí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych jim to nějak přál,ale taky si myslím že Boro sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

PS.nefandis nahodou Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru United...ale můj druhý oblíbený klub je Newcastle (tomu už ale samozřejmě nefandím tak jako Manchesteru)

Reagovat
smazaný uživatel

viem ako to myslis,ja fandim Arsenalu,ale mam rad aj Straky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tak žádného nějak zvlášt oblíbeného hráče,ale mám celkově rád ten tým. Dopomohla mi k tomu jedna histroka z dětství.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke a West Brom asi spadnou, ten třetí by mohlo být City, taky bych se nezlobil, ale zase za tu jejich ofenzívu a za fotbal, jaký hrají, si to opravdu nezaslouží...Blackburn asi půjde nahoru, ten by mi v PL chyběl dost. Sunderland bude mít problémy, ale uznávám, že hrají hezčí fotbal než Boro, ale uvidíme, jak to všechno dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

WBA ten bych řekl že ne. Například proti Man City hráli fantasticky, i když, jak sám říkáš, máají City skvělí tým ,plácají se koulem 17. místa, což asi Robinhovi stačit nebude a asi zase potáhne Evropou.. :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

nesuvisi tvoj nick nahodou so serialom Lost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nesouvisí, je to jenom debilní shoda..

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Není vyjímečný znamená,že takových jsou desítky... Proto by mimo jejich fanoušků víceménně nikomu nechyběli...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Ale me celkove prijdou jako uplne nadbytecny tym v PL, co nema nikomu co dat, teda krome fanousku na Riverside Hlavne i rust Downinga se zastavil. Zustal verny tymu, coz je hezky, ale strasne stagnuje, mel odejit uz pred sezonou. Kdysi jsem ho chtel videt v MU, ale s temito vykony bude rad, kdyz bude hrat alespon v Boro. Dalsi chybou Southgata byl prodej Marka. Ted tam chyta Ross, coz je az smesny, jak on nektere situace pred brankou resi Ten tym mi proste neni sympaticky a kdyz nekoho vyradit, tak prave Boro. Kdysi bych rekl Bolton, ale Megson tu hru neskutecne zmenil, z Elmandera udelal strelce pro PL a najednou u me ma Bolton velke plus. Takze muj hlas pripada stale na Boro. Radeji bych tam videl Wolves, ti hrajou krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom není logického? Mě by Boro taky nechyběli v první lize.. Přeju jim to více než rovers nebo Sunderlandu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že odešel z klubu Boateng to jde z M'boro od desíti k pěti. Měli by najít nějakého tahouna jakým byl ve svédobě práve Southgate.

Taky mne mrzelo, že se hodně soustředili na rádoby střelce Alvese. Jasně dal asi 30 gólů za sezonu, ale v Nizozemsku, kde střílií góly kde kdo..

Reagovat
soukup

góly tam sice střílí kdekdo, ale přecejen ne 30 za sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

M¨boro je zajimavej tym kterej sem ale opravdu nepatri do PL hraje fotbal hodne se odlidujici anglii.Myslim si ze ale nespadne spadne asi Stoke a nedivil bich se i kdyby Blackburn hral ted opravdu nic ale uvidime a jako treti misto si netroufam tipnout ale zdrzel bich se toho ze to ma bit W.B.A. nakonec uvidime rad bich privital Wolves ale do konce je este dost zapasu..nechme se prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co riesite,je jasne kto spadne

18.Stoke

19.Boro

20:Spurs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele