ŠEVČENKOVI V AC MILÁN DRŽÍ MÍSTO

09.05.2007, 15:49
Aktuality
V Anglii a Itálii neustávají spekulace o možném návratu Andreje Ševčenka do AC Milán. Ukrajinský útočník před letošní sezónou přestoupil do Chelsea, Rossoneri na něho však nezapomněli a dokonce mu drží místo na soupisce...

Ševčenko jako Ukrajinec patří mezi hráče ze zemí mimo EU, jejichž počet je v klubech omezen.

"Ševa má speciální místo v milánských srdcích a my jsme se rozhodli podržet mu několik měsíců místo pro hráče mimo EU, abychom počkali, co se stane. Andrej a jeho žena byli pozváni do Atén, aby mohli sledovat našel finále Ligy mistrů. Uvidíme, co se stane v budoucnosti, v tuto chvíli je hráčem Chelsea," prohlásil viceprezident AC Milán Adriano Galliani.

Chelsea v létě za Ševčenka zaplatila třicet milionů liber, sám hráč ale zůstává daleko za očekáváním. Navíc se mu nevyhýbají zranění, včera se podrobil operaci třísel a vedle dvou zbývajících zápasů Premier League přijde i o finále FA Cupu a s největší pravděpodobností nepomůže ani ukrajinské reprezentaci, kterou v červnu čeká kvalifikační utkání o postup na ME 2008 proti Francii.

"Ví, že mu to místo několik měsíců podržíme, po svatbě mu ho uvolní Kaká. Teď se ale nechceme příliš bavit o budoucnosti, musíme myslet na finále," dodal Galliani.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Shevchenko

Ježiš já už ho nechci ať si tam zhnije

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*ACM

Myslim si ze to je pekne gesto od ACM ze mu drzia miesto,ale Sheva si to nezasluzi.Nechal MILAN vtedy,ked to najviac ACM potrebovalo a to len z vypocitavosti,lebo nevedel ako to z ACM pri sude dopadne.Nikdy mu to neodpustim a myslim ze niesom sam.Za inych okolnosti by som to bral normalne,ved kazdy ma nove ciele a sny,ale takto NIE.Sheva je minulost,KAKA buducnost.

Reagovat
HOST*

AC milano sa opat zachovalo velmi uctivo, tu ich uctu k hracom velmi obdivujem

Reagovat
sansiro

Děkujeme, nemáme zájem. Zradils.

Reagovat
HOST*

17:04 Rosický přijde o zuby moudrosti »

Tomáš Rosický bude brzy o NĚKOKIL zubů chudší. Před dalšími zápasy kvalifikace o postup na ME 2008 půjde na menší operaci, během níž mu pražští specialisté odstraní všechny čtyři takzvané zuby moudrosti.

někokil = několik kil?

Reagovat
HOST*ital

Tak když ho nechcete,já bych ho do Juve bral

Reagovat
HOST*Ondras

Jo no magori...Sheva je Milan a Milan je Sheva.Proste udelal chybu,to dela kazdy.V AC byl hvezda a vsichni si ho vazili...ma pravo dostat sanci...

Reagovat
HOST*inzaghi

proč tady píšeš ty kokotiny o Rosovi???Scheva jednou z AC odešel, v mém srdci v červenočerném dresu zůstane navždy-udělal toho pro nás hodně, ale zpět cesta nevede...

Reagovat
HOST*Ondras

ty jsi magor...ty jsi ten pravy,kdo mu bude zavirat dvere a rikat a neee,tebe uz tu nechcem...

Reagovat
HOST*rbettega

Já držím ŠHEVOVI místo V Dolních Kotěhulkách.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele