Serie A - souhrn 37. kola: Milánští giganti mají jistotu Ligy mistrů

26.05.2023, 22:42, aktualizováno 28.05.2023, 22:41
Komentáře a souhrny
Oslavující Olivier Giroud (© AFP)

Inter přestřílel Atalantu a má jistotu postupu do Ligy mistrů, v níž má mimochodem před sebou finále s Man City. AS Řím neudržel vedení ve Florencii, Juventus v nedělním šlágru nestačil doma na AC Milán. Sampdoria sestupuje do Serie B, ani v posledním domácím zápase se přitom s fanoušky nerozloučila vítězně, přestože nad Sassuolem vedla. Zapsala pouze bod za remízu 2:2...

Juventus FC - AC Milán 0:1

28.05.2023 20:45

Góly: 40. Olivier Giroud

V prestižní Lize mistrů nebude znovu chybět AC Milán. Rossoneri i podruhé v této sezoně porazili Juventus a kolo před koncem mají na čtvrtém místě nedostižný náskok. O jedinou branku večerního šlágru se postaral Olivier Giroud.

Vyhrát. A nejlépe o dvě branky, to byl cíl Juventusu ve šlágru kola s AC Milán. Stará dáma se navíc představila domácímu publiku v nových dresech, určených pro příští sezonu 2023/2024. Štěstí to však nepřineslo...

Na Juve zřejmě dopadla nejen tíha okamžiku, ale i celkového dějství kolem něj. AC Milán byl v prvním poločase nebezpečnější, i když i domácí měli své příležitosti. Za všechny lze jmenovat ránu Cuadrada, kterou musel Maignan vyrážet. Druhou možnost turínského celku vytvořil Kean pro Di Maíru, jenže ten v klíčový moment balón netrefil.

Rossoneri měli několik náznaků šancí, a byli to nakonec oni, kdo ve 40. minutě vstřelil úvodní gól. Calabriův vynikající centr doputoval až na hlavu Oliviera Girouda a francouzský útočník posléze poslal Milán do poločasového vedení.

O přestávce trenéři Allegri s Piolim nestřídali, do druhého dějství tedy vyběhly stejné základní jedenáctky.

Akce Juventusu končily před šestnáctkou, nebo je defenzíva hostující družiny zablokovala. Milánští byli znovu nebezpečnější a Szczesny musel boxovat balón před Díazem, načež o chvíli později Giroud rozdělil balón na Saelemaekerse, a jeho ránu polský brankář vyrazil na rohový kop. Stará dáma ne a ne své příležitosti dotáhnout do konce, třeba po závaru na poslední dobrou zasáhl před Locatellim obránce Thiaw.

V koncovce se nedařilo ani Milánu, což předvedl po rychlém kontru Leao. Bránu Szczesnyho totiž hodně minul.

Byl to nicméně Juventus, který se v závěrečné desetiminutovce více tlačil dopředu, přičemž Milán čekal na brejkové možnosti. Nicméně vyložené gólovky ze strany domácích nepřicházely, takže unavený Juventus vyrovnat nedokázal a prohrál se svým soupeřem i druhý vzájemný zápas v letošní sezoně. Rossoneri si kolo před koncem, a samozřejmě i díky bodovému odečtu Juventusu, tedy napevno zajistili Ligu mistrů v příští sezoně.

Více informací k zápasu

SS Lazio - US Cremonese 3:2

28.05.2023 18:00

Góly: 4. Elseid Hysaj, 37. Sergej Milinković-Savić, 89. Sergej Milinković-Savić - 54. Pablo Galdames, 58. Manuel Lazzari (vl.)

Římané doma skvěle začali a brzy vedli nad Cremonese už o dvě branky. Jenže po změně stran dvakrát v rychlém sledu propadli v obraně a nakonec je až v 89. minutě musel zachraňovat záložník Sergej Milinković-Savić. Ten se mimochodem dnes postaral o dva góly svého mužstva.

Lazio na domácí půdě Stadio Olimpico přivítalo Cremonese a nehledě na výsledek slavilo. Domácí tifosi si připomínaly výročí deseti let od doby, kdy Lazio ve finále Coppa Italia porazilo městského rivala, tedy AS. A také se loučili se zkušený veteránem Stefanem Raduem. Dost možná ovšem rovněž se Sergejem Milinkovićem-Savićem, který tentokrát v létě už asi neodolá vlivnější nabídce. Zkrátka plno emocí.

A ty povzbudil dokonce už ve čtvrté minutě netradiční střelec. Ciro Immobile si po krásné akci naběhl k vápnu a našel v něm beka Elseida Hysaje, který pohotově zakončil celou akci jak z videohry perfektní ranou. A Lazio vedlo o jednu branku.

O pár minut aktivní hry Lazia později se k centrovanému míči od Hysaje dostal Matías Vecino, avšak trefil jen dobře postaveného brankáře Sarra. Pak se vyznamenal i Ivan Provedel, když ho po další akci Cremonese vyzkoušel nabíhající Franck Tsadjout. Bylo to ale Lazio, které hrálo prim. Nejprve po třiceti minutách Luis Alberto vymyslel krásnou akci a sledoval, jak brankář Sarr zasahuje jen s vypětím všech sil. Ještě před koncem první půle každopádně kapituloval i on. Podruhé. Po další rychlé akci zprava uklidil míč pravačkou k tyči Sergej Milinković-Savić - 2:0.

Nicméně Biancocelesti nezvládli utkání tak úplně v klidu. Cremonese totiž pod vedením trenéra Ballardiniho často vrací i několik úderů. A dnes to ukázalo znova. Deset minut po změně stran totiž domácí nedokázali odklidit první ránu dost daleko a Pablo Galdames se pohotovou ranou prosadil do míst, kam Provedel nedosáhl.

V tu chvíli obrana Lazia zažila totální blackout. Protože po centrovaném míči si jen o čtyři minuty později srazil balón do vlastní brány obránce Manuel Lazzarri, takže Cremonese v Římě srovnalo! Ke konci utkání se ještě několikrát pokoušel zakončit Ciro Immobile a vedle něj i Luis Alberto. Ani jeden z nich se ale prosadit neuměl. Byl to nakonec někdo jiný, kdo spasil Lazio. Pouhou minutu před koncem si totiž svou druhou dnešní branku v utkání připsal záložník Sergej Milinković-Savić!

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 2:2

28.05.2023 15:00

Góly: 62. Lewis Ferguson, 84. Lorenzo De Silvestri - 14. Victor Osimhen, 54. Victor Osimhen

Boloňa se v posledním kole ještě pokusí dostat do první poloviny tabulky. Remíza s úřadujícím mistrem z Neapole ji v tomto směru udržela na živu. Utkání rovněž napovědělo, kdo že se to stane nejlepším střelcem celé soutěž. Victor Osimhen se díky dvěma trefám odpoutal od Lautara Martíneze na rozdíl čtyř branek.

Neapol už před několika dny získala Scudetto a ve zbytku soutěže může všelijak experimentovat. Ani Boloňa nemá před sebou speciální motivaci, byť by určitě ráda skončila v první polovině tabulky.

Začátek byl sice z obou stran opatrnější, ale na gól se nečekalo dlouho. Ve 14. minutě vyrobil hrůzostrašnou chybu brankář Skorupski, když doslova namazal Victorovi Osimhenovi na jeho 24. gól v letošní Serii A. O dominanci Partenopei však nemohla být řeč. Boloňa hrála vyrovnanou partii a častěji držela balón na svých kopačkách. Chyběly jí vyložené šance, takže v tomto směru zase zasluhuje pochvalu defenziva Neapole.

Úřadující šampioni ukázali v prvním poločase efektivitu a po změně stran v tom pokračovali. Victor Osimhen dostal od Bereszyńského pěknou kolmici a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Pro nigerijského kanonýra to byla 25. branka v sezoně, která dost možná rozhodla závod o "Capocannoniere "- nejlepšího střelce Serie A pro daný ročník. Na Lautara Martíneze má Osimhen čtyři body náskok a zbývá odehrat jedno utkání.

Od té doby byla Boloňa v těžké pozici, ale pořád měla čas s výsledkem něco udělat. Rossoblu osvěžily síly a výsledkem byla poměrně rychlá kontaktní branka. Gollini pouze vyrazil pokus z hranice šestnáctky a dorážející Lewis Ferguson dal Boloně ještě naději na bodový zisk.

A na vyrovnání skutečně došlo. Šest minut před koncem si naskočil na rohový kop hlavičkující Lorenzo Di Silvestri - 2:2. Mimochodem De Silvestri byl na hřišti zhruba deset minut. V závěrečných minutách už nebyla vůle strhnout výsledek na svojí stranu a remíza 2:2 je z pohledu obou týmů zasloužená.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - US Lecce 0:1

28.05.2023 15:00

Góly: 90+11. Lorenzo Colombo (pen.)

US Lecce si pro tento rok může oddechnout. Po vydřené výhře na hřišti Monzy se definitivně zachránilo a do posledního kola může jít s čistou hlavou. Tři body, které mají cenu zlata, vystřelil až v jedenácté minutě nastavení Lorenzo Colombo. Pochvalu rovněž zaslouží brankář Falcone, který pár minut před koncem zlikvidoval Monze penaltu.

Fotbalistům Lecce hrozil v případě porážky boj o záchranu až do posledního kola, ale takhle už mají na Via del Mare jistotu. Zápas s Monzou samozřejmě jednoduchý nebyl. Po většinu času měli domácí výraznou územní převahu, jenomže střely na branku byly po skončení zápasu jedna ku jedné.

Už první poločas byla jedna velká nuda. Oba celky jakoby se neměly čím překvapit a zejména Monze chyběla před šestnáctkou i v šestnáctce větší odvaha. Po změně stran se obraz hry moc nezměnil, i když alespoň nějaké šance už k vidění byly. Tu největší měl v 70. minutě Ceesay, brankáře si položil hokejovým blafákem, ale netrefil prázdnou branku.

Vedení odmítla i Monza. V 84. minutě kopala penaltu za faul Baschirotta, jenomže Christian Gytkjær si vylámal zuby na skvělém zákroku Falconeho. Byl to klíčový okamžik celého zápasu. Lecce by asi bylo spokojené i s bodem, ale v nastaveném čase jim spadly do klína rovnou tři. Smolař zápasu Gytkjaer zahrál ve vápně rukou a tíhu okamžiku na sebe vzal Lorenzo Colombo. Milánský odchovanec penaltu proměnil a Lecce se tím pádem zachránilo.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Empoli FC 1:1

28.05.2023 12:30

Góly: 61. Adolfo Gaich - 90+6. Petar Stojanovič

Jedinečnou šanci dostat se ze sestupového pásma propásli fotbalisté Hellasu Verona. S Empoli doma jenom remizovali a i když jsou vinou lepšího skóre na sedmnácté příčce, osmnáctá Spezia má lepší vzájemnou bilanci. O výhru připravila domácí celek branka v šesté minutě nastavení.

Blízko blizoučko byla Verona zisku důležitých tří bodů, které by výrazně přiblížily setrvání v nejvyšší soutěži. Domácí doplatili na přílišnou pasivitu, kterou se prezentovali už v prvním poločase. Empoli bylo lepší a mohlo několikrát udeřit, poprvé v 17. minutě po chybě brankáře Montipa a z následné akce ještě zakončoval Cacace. Až ve 38. minutě měla šanci i Verona, jmenovitě hlavičkoval Ngonge a Vicario musel vytáhnout balón na rohový kop.

První půle nebyla ze strany Verony optimální a o přestávce došlo ke změnám. Azzurri byli dál aktivnější a po Ebuehiho hlavičce si mohli domácí oddechnout. Byli to nakonec domácí, kdo prolomil gólové mlčení a v 61. minutě odstartoval velkou radost na Bentegodi Adolfo Gaich. Všechno to začalo Ngongeho pumelenicí, kterou Vicario vyrazil a z dorážky Gaich poslal Hellas do vedení.

I poté měla Verona dobré šance, především Djurić těsně minul svatyni. S přibývajícími minutami se domácí uchýlili k pasivitě a k ubránění těsného náskoku, což se jim stalo osudným. V páté minutě nastavení ještě Montipó zvládl vyrazil Cambiaghiho střelu, ale koncovku Petara Stojanoviće už lovil ze sítě. Empoli proměnilo závěrečný tlak ve vyrovnání a rozesmutnilo celý stadion Bentegodi.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Atalanta Bergamo 3:2

27.05.2023 20:45

Góly: 1. Romelu Lukaku, 3. Nicoló Barella, 77. Lautaro Martínez - 36. Mario Pašalić, 90+1. André Onana (vl.)

Inter Milán zvládl ostře sledovaný duel a před vysněným finále Ligy mistrů s Manchesterem City uzmul tři body Atalantě. Celku z Bergama tím zkomplikoval boj o čtvrté místo, Atalanta nevyužila ztráty AS Řím. Inter se naopak aspoň na chvíli posunul na druhé místo Serie A.

Atalanta chtěla využít porážky AS Řím a odpoutat se od něj. Čekal ji ale enormně náročný soupeř, protože celek z Bergama jel na San Siro, aby se tady utkal s Interem. Což je tým, který ke konci sezony chytil fantastickou formu a pořád pomýšlí na zázrak v podobě výhry Ligy mistrů. Orobici ale nehodlali dát svou kůži lacino. Alespoň ne podle předzápasových plánů. V praxi jim to totiž vůbec nevyšlo.

Sudí Daniele Orsato sotva pískl do píšťalky, když ji do úst dával podruhé. Neuplynula totiž ani minuta od zahájení zápasu, když se poprvé měnilo skóre. A to ve prospěch domácí ekipy. Lautaro Martínez hned po rozehrání poslal míč do běhu na Romela Lukaka a belgický tank si razil cestu vpřed. Pak se mu povedlo překonat i hostujícího brankáře Sportiella, kterému udělal kličku, a zasunul do prázdné brány.

Jenže Atalanta prakticky nedostala šanci reagovat. Hned o dvě minuty později obránce Dimarco se svými dvěma pokusy neuspěl, Sportiello mu oba vyrazil. Jenže trefil jen záložníka Barellu, který byl ve správnou chvíli na správném místě a doklepl míč do jeho protipohybu. Inter vedl nad Atalantou o dvě branky a to neuplynulo ani pět minut!

Pomalu to na San Siru začínalo vypadat na demolici Bergama. Zvlášť, když v deváté minutě poslal míč tvrdou ranou za Sportiellova záda taky turecký záložník Hakan Çalhanoğlu. Jeho branka ale naštěstí pro Gasperiniho ekipu nebyla uznána kvůli ofsajdu. I tak to ale vypadalo s Atalantou prachbídně. Navíc se nezdálo, že by dvougólové vedení Inter nějak uspokojilo, naopak se milánský gigant neustále snažil o dosažení dalších a dalších tref.

Atalantě však přeci jen svitla naděje na nějaký zvrat. Deset minut před koncem první půle totiž domácí obrana nedokázala pořádně odklidit míč a dravá Atalanta toho využila. Mario Pašalić se k balonu dostal a se vší vervou ho procpal do sítě - 2:1.

Nerazzurri se po změně stran několikrát dostali blízko zvýšení, jenže pokaždé jim k tomu něco chybělo. A to až do 77. minuty. Tehdy Interu vyšel rychlý brejk, do rozvrácené obrany si naběhl Marcelo Brozović a pelášil na Sportiella. Mohl sice zakončovat sám, ale místo toho nesobecky nahrál na neobsazeného Martíneze. V samém závěru ještě krásnou ranou po rychlé akci snížil střelec Luis Muriel, ale víc už Atalanta na San Siru nestihla.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AS Řím 2:1

27.05.2023 18:00

Góly: 85. Luka Jović, 88. Jonathan Ikoné - 11. Stephan El Shaarawy

Fiorentina nezvládla první poločas utkání s AS Řím a prohrávala po brance Stephana El Shaarawyho o jednu branku. Jenže v závěru, kdy už se AS vidělo v šatně s výhrou, mu během pouhých dvou minut dala dvě branky! Tím AS opět ztrácí v boji o poháry a dává šanci svým pronásledovatelům.

Ve Florencii na Artemio Franchi se odehrál duel dvou týmů, které čeká evropské finále. Domácí "Fialky" se pomalu připravují na souboj s West Hamem, Evropská liga a její mistr Sevilla zase čeká na AS Řím. I proto se oba trenéři rozhodli pro několik změn oproti klasické základní sestavě. Jistá nesouhra byla vidět od prvních minut na obou stranách, ale lépe z téhle situace vyšlo římské AS.

Tomu stačilo jen 11 minut k tomu, aby se dostalo do vedení. Po nepříliš záživné první desetiminutovce si na hraně ofsajdu převzal míč Andrea Belotti a krásným pasem na zadní tyč oslovil Olu Solbakkena. Ten hlavou zpátky vedle sebe oslovil Stephana El Shaarawyho a zkušený útočník AS v klidu překonal náhradního brankáře Cerofoliniho!

Domácí Fiorentina kontrovala několika nepříjemnými ataky, které vedl zejména Jonathan Ikoné nebo Antonín Barák, snaha byla vidět i na aktivitě Luky Joviće. Přesnou mušku ale srbský útočník neměl a obrana AS, především pak neprostupný Chris Smalling, mu nedávala moc šancí ani prostoru vypálit. Další větší šanci si tak připravilo opět AS. Stephan El Shaarawy krásnou ranou pod víko protáhl brankáře Cerofoliniho a sledoval, jak mladý Ital vyráží balon mimo.

Velmi dlouhou dobu se Fiorentině nedařilo získat pevnou půdu pod nohama. Ale závěr jí vyšel fantasticky. Pět minut před koncem obránci AS nepokryli Mandragoru, který hlavou po centru našel Luku Joviće a ten z blízka prostřelil Svilara. Definitivní katastrofu AS Řím dokonal jen o dvě minuty později Jonathan Ikoné, který zůstal po dalším centru nehlídán na zadní tyči a snadno dokázal dopravit míč do sítě - 2:1 pro Violu, která si za svůj aktivnější přístup tři body zcela jistě zaslouží.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - Udinese Calcio 3:2

27.05.2023 15:00

Góly: 43. Grigoris Kastanos, 57. Antonio Candreva, 90+6. William Troost-Ekong - 25. Marvin Zeegelaar, 30. Ilija Nestorovski

Přestřelka se šťastným koncem pro Salernitanu byla k vidění na stadionu Arechi. Ještě v nastaveném čase svítil na ukazateli skóre stav 2:2, ale k dělbě bodů nakonec nedošlo, protože v šesté minutě nastavení rozhodl William Troost-Ekong a pro Salernitanu tím dokonal obrat z 0:2 na 3:2.

Salernitana už byla zachráněna a ani Udinese už nemělo moc o co hrát. A možná že i to pomohlo k ofenzivní podívané. "Zebry" začaly v Salernu lépe a ve 25. minutě otevřel skóre Marvin Zeegelaar, jenž využil prostrčení Lovriće a tvrdou střelou překonal Fiorilla. O pět minut později se hosté hnali na branku Fiorilla znovu a do prázdné branky zvyšoval na 2:0 Ilja Néstorovski.

To byl pro Salernitanu budíček a těsně před koncem prvního poločasu se jí podařilo snížit. Grigoris Kastanos předvedl skvělý technický kop levačkou a balón směřující do šibenice neměl Silvestri jak chytit.

Domácí se dostali zpět do hry a naopak "Zebry" postupně odpadaly. V 54. minutě mohl vyrovnat Mazzocchi, ale na Silvestriho nevyzrál. Za chvíli rozehráli domácí přímák na krátko a po přiťuknutí pálil neomylně k tyči Antonio Candreva - 2:2.

Udinese se mohlo ještě jednou ujmout vedení, ale hlavička Néstorovskiho zamířila jen do středu branky. Čtvrthodinu před koncem zase Fiorillo vychytal Beta a do třetice neuspěl ani střídající Arslan.

Převaha "Zeber" se v tu chvíli vyčerpala a v 87. minutě přišel důležitý moment. Zeegelaar nedovoleně zastavil protihráče a po druhé žluté kartě musel do sprch. Salernitaně se nabídla krátká přesilovka a tu dokázalo využít. V šesté minutě nastavení výborně odcentroval Sambia a William Troost-Ekong na zadní tyči rozhodl.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Turín FC 0:4

27.05.2023 15:00

Góly: 24. Przemysław Wiśniewski (vl.), 72. Samuele Ricci, 76. Ivan Ilić, 90+6. Yann Karamoh

Vysokou porážku 0:4 s FC Turín zaznamenali fotbalisté Spezie a dali tím velkou šanci na záchranu Veroně. Ta hraje své utkání v neděli odpoledne a pokud ho zvládne, nebude to mít Spezia před posledním kolem ve svých rukou. Pod výhru Granata se brankami podepsali vlastním gólem Wisńiewski, dále Ricci, Ilić a Karamoh.

Zatímco Turínu už o nic podstatného nešlo, pro Salernitanu to byl další klíčový duel v boji o záchranu. Nicméně takhle se o přežití opravdu nehraje...

Granata byla už v první půli nebezpečnější a ve 14. minutě poprvé zahrozil Alexej Mirančuk střelou do horní tyče. Přesně o deset minut později už domácí tolik štěstí neměli a naopak Przemysław Wisńiewski si vstřelil nešťastný vlastní gól. Spezii mohl vrátit do hry pokutový kop, který se nakonec díky videu nekopal.

Domácí se neprobrali ani po změně stran a šance Granata začaly přibývat. Hned ve 46. minutě opět zvonila branková konstrukce, tentokrát v podání Mërgima Vojvody. Ještě dvacet minut před koncem zůstávali domácí ve hře o důležité body, ale po druhé inkasované brance bylo po všem. Samuel Ricci si dostal ve vápně k balónu a technickou střelou ho uklidil do sítě - 2:0.

Spezia rezignovala a Turín jí nastřílel další dva góly. Nejprve Ivan Ilić přízemní střelou opět už v pokutovém území zvýšil na 3:0 a poslední gól Turína přišel až v nastavení. Než se tak stalo, nebyla Nzolovi kvůli ofsajdu uznána branka. Případný kontaktní gól by beztak nic neřešil a svůj hořký kalich si Spezia musela vypít do dna. V šesté minutě nastavení uzavřel skóre na konečných 4:0 Yann Karamoh.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Sassuolo 2:2

26.05.2023 20:45

Góly: 8. Manolo Gabbiadini, 78. Martin Erlić (vl.) - 9. Domenico Berardi, 11. Matheus Henrique

Ani v posledním domácím zápase této sezony se Sampdoria nedočkala vítězství a se Sassuolem jenom remizovala 2:2. Po divokém začátku, ve kterém padly celkem tři branky, se hra uklidnila a konečnou dělbu bodů zajistila vlastní branka Erliće dvanáct minut před koncem.

Stadion Luigi Ferraris o nejvyšší soutěž nepřijde, protože do Serie A se vrací Janov CFC, ale příznivci Blucerchiatti mají minimálně na rok smůlu. A smůlu měli i v tomto zápase.

Sampdoria se přitom nabudila rychlým gólem, byť jim k tomu dopomohl hrubou chybou Ferrari. Jeho váhání v rozehrávce a chybu vystihl Manolo Gabbiadini a na přední tyči překonal Consigliho. Domácí radost ale trvala jen minutu. Ceïde zpětnou přihrávkou našel volného Domenica Berardiho a ten z malého vápna bleskurychle srovnal. Vzápětí stihla "Námořníky" další pohroma, protože Sassuolo dokonce výsledek otočilo. Zortea načechral balón do šestnáctky a tam hlavičkující Matheus Henrique dílo dokonal.

Po úvodní divočině tempo hry trochu opadlo a zase až před koncem poločasu se děly věci. Ve 41. minutě orazítkoval tyč Manolo Gabbiadini a dorážka Fabia Quagliarelly z ofsajdu se zastavila o břevno! Brankovou konstrukci napálilo i Sassuolo, jmenovitě Berardi těsně před koncem půle.

Šance byly k vidění i po změně stran. Emil Ceïde pálil nad a Pinamonti o chvíli později pro změnu vedle. I když byla Sampdoria o něco horší, dočkala se vyrovnání a Martin Erlić si po skrumáži uvnitř šestnáctky vstřelil vlastní gól. Neroverdi mohli ještě jednou strhnout vedení na svojí stranu, ale Sampdorii nadvakrát zachránil skvělý Türk. Nerozhodný stav 2:2 se už nezměnil, takže "Námořníci" se rozloučili s domácím prostředím ziskem jednoho bodu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
37
27
6
4
75 : 28
87
2
SS Lazio
37
21
8
8
58 : 30
71
3
Inter Milán
37
22
3
12
70 : 42
69
4
AC Milán
37
19
10
8
61 : 42
67
5
Atalanta Bergamo
37
18
7
12
61 : 46
61
6
AS Řím
37
17
9
11
48 : 37
60
7
Juventus FC
37
21
6
10
55 : 33
59
8
ACF Fiorentina
37
14
11
12
50 : 42
53
9
Turín FC
37
14
11
12
42 : 40
53
10
AC Monza Brianza
37
14
10
13
46 : 47
52
11
Bologna FC
37
13
12
12
50 : 47
51
12
Udinese Calcio
37
11
13
13
47 : 47
46
13
US Sassuolo
37
12
9
16
46 : 58
45
14
Empoli FC
37
10
13
14
37 : 47
43
15
Salernitana Calcio
37
9
15
13
48 : 60
42
16
US Lecce
37
8
12
17
31 : 43
36
17
Hellas Verona
37
7
10
20
30 : 56
31
18
Spezia Calcio
37
6
13
18
30 : 60
31
19
US Cremonese
37
4
12
21
34 : 69
24
20
UC Sampdoria
37
3
10
24
24 : 69
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Prvý polčas bol jeden z najlepších v sezóne, začínal som mať dobré pocity ohľadom finále, že sú alternatívy ako to postaviť. V druhom mi ale sir Roger Ibanez dal jasnú odpoveď na to, že v Budapešti by mal hrať Llorente!

Inak je celkom desivé ako ku koncu sezóny 20-ročný Bove o triedu prehráva Giniho. Ten je tam len na občasné výpady vpred, inak je úplne k hovnu. Snáď bude Aouar o niečom úplne inom. Ak nebude hrať Dybala od začiatku, hral by som s tým prehusteným stredom Matic, Cristante, Bove a vpredu s Pelegom a Tammym. Hlavne nie tá super dvojka Tammy - Belottak, lebo nás hned roztrhajú.

Chcel by som Celika v základe. Veľmi sa obávam o Zalewskeho. Dobrý signál je, že Sharaawi chytil formu. Ak nebude v základe, bude prvý náhradník ako do útoku, tak aj na kraje.

Inak teda, ak sa prehrá v Budapešti, tá sezóna bude čistý prepadák a ani si nechcem teraz maľovať, čo by to v lete znamenalo. To sa vrátime znova o pár rokov späť.

Reagovat
MarcoBanco

Aouar je už teda istý?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš zůstaneme tam, kde jsme. Moc kam vracet se není..

Reagovat
zurix_new

Jistotu LM ještě nemáme ne?

Neapol je jasná

Lazio předpokládám vyhraje a bude mít 71 (ale i tak 68 a pořád je ve hře)

my 69

Juve 69 a 2 zápasy (to že je opět nějaký dočasný odpočet bodů neberu, to může být jako minule, nebo je to definitivní?)

AC 64, ale když Juve dneska porazí tak 67 a pořád můžou mít 70. Pokud uhraje bod, pak máme tedy LM jistou.

Reagovat
JuventusFC1897

Tabulku si asi nevidel...

Reagovat
zurix_new

Viděl, tak mě prosím oprav jestli tam mám chybu.

Už jednou se body Juve vrátily zpátky, proto se ptám, jestli to je jako minule, že se Juve může odvolat a body budou vráceny (pak máte 69), nebo je to definitivní.

Reagovat
cresposuper

Mozu sa odvolat.

Reagovat
zurix_new

Díky moc

Reagovat
1899-1995

AC dnes stačí remíza a jsou v LM.

Reagovat
Kaka14

Tak hádam dnes min. remíza …. aj keď väčšinou zaberieme až keď to fakt treba

Forza Milan

Reagovat
M11

Gratulace AC..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pharrell

Reagovat
1899-1995

AC za mně nakonec vydařená sezóna (ač nezaslouženě).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele