Serie A - souhrn 35. kola: Juventus prohrál s AC Milán

08.05.2021, 16:56, aktualizováno 09.05.2021, 22:40
Komentáře a souhrny
Brahim Díaz a Stefano Pioli (© AFP)
Své výsostní postavení potvrdil Inter, janovské Sampdorii nadělil pět branek. Neapol je ve formě, tentokráte neměla problémy se Spezií a nakrátko se posunula na druhé místo tabulky, než se před ní dostala Atalanta a posléze také AC Milán, který vyhrál na hřišti Juventusu. Zabrala Fiorentina, která doma přehrála Lazio, naopak AS Řím rozstřílel Crotone...

Juventus FC - AC Milán 0:3

09.05.2021 20:45

Góly: 45+1. Brahim Díaz, 78. Ante Rebić, 82. Fikayo Tomori

Velký šlágr o Ligu mistrů mezi Juventusem a AC Milán skončil nečekaně vysokou výhrou hostů o tři góly. Milánští předvedli koncentrovaný výkon, navíc ozdobený nádhernými góly. Výhra AC je naprosto zasloužená, "Stará dáma" si nebyla schopná vytvořit prakticky nic a po porážce velmi hazarduje s účastí v milionářské soutěži pro příští rok.

Tři kola před koncem letošního ročníku Serie A ztrácí Juventus na Ligu mistrů jeden bod a i kdyby všechny své zápasy vyhrál, nemusí mu to stačit. AC Milán se posunul na třetí místo tabulky, ale boj o první čtyřku tím ještě zdaleka nekončí.

První poločas příliš fotbalové krásy nepobral a k vidění bylo jen málo šancí. Tu první měli domácí poté, co Donnarumma špatně vyběhl a De Ligt trefil před odkrytou brankou jen obránce Thea Hernándeze. Na druhé straně byl často vidět Brahim Díaz, kterého Stefano Pioli upřednostnil do základní sestavy na úkor Rebiće. Šikovný záložník střílel ve 21. minutě do středu branky, kde byl připravený Szczęsny. O chvíli později se hra zase přestěhovala před Donnarummu a po rohovém kopu hlavičkoval před odkrytou brankou vedle Chiellini.

Milánští v závěru vystrkovali růžky a Hernándezovu prudkou pobídku odvracel před Ibrahimovićem obránce Alex Sandro. Vypadalo to na nerozhodnou první půli, ale v nastavení se skóre přeci jenom pohnulo. Poté co Szczęsny vyboxoval balón k Díazovi, nedokázal se vrátit do branky a milánský ofenzivní záložník parádním obstřelem vymetl šibenici! AC vedlo po prvním poločase 1:0 a domácí trenér Andrea Pirlo měl o čem přemýšlet.

Druhý poločas začal okamžitě velkou šancí Juventusu, po pěkné narážečce střílel Bentancur a Donnarumma předvedl na zemi výborný zákrok. Ze strany "Staré dámy" to bylo vše a v 54. minutě přišly pro domácí velké problémy. Chiellini zastavil Díazovu střelu rukou a sudí Valeri po shlédnutí záznamu odpískal pokutový kop. Ibrahimović si netroufl a tak se k penaltě postavil spolehlivý exekutor Franck Kessié. Záložník Pobřeží Slonoviny předvedl pomalý rozběh a Szczęsny mu penaltu chytil.

Tohle mohlo milánské mrzet, ale to by nesměla stát hra Juventusu za nic. Italský hegemon posledních let byl vepředu bezzubý a Milán si i za těsného stavu a po neproměněné penaltě začal dovolovat. V 78. minutě dostal střídající Ante Rebić spoustu prostoru a jeho rána ze střední vzdálenosti přesně do šibenice byla vskutku výstavní. Rossoneri vedli už o dva góly a kráčeli za vítězstvím. Kaňkou na průběžném výsledku bylo zranění Ibrahimoviće, kterého nahradil právě Rebić.

Juventus se sesypal a za další čtyři minuty inkasoval potřetí. Çalhanoğlu poslal do šestnáctky neomylný centr a Fikayo Tomori ze vzduchu definitivně rozhodl. "Staré dámě" nebyla dovolena ani korekce a v nadějné šanci poslal střídající Dybala balón těsně vedle branky. Přímý souboj o Ligu mistrů vyhrálo AC, ale boj o první čtyřku tím ještě zdaleka nekončí.

Více informací k zápasu

AS Řím - FC Crotone 5:0

09.05.2021 18:00

Góly: 47. Borja Mayoral, 70. Lorenzo Pellegrini, 73. Lorenzo Pellegrini, 78. Henrich Mchitarjan, 90. Borja Mayoral

A pak že to nejde! Léčba trenérem Mourinhem evidentně zabírá, byť Portugalec ještě v Itálii osobně nebyl. Hráči se ale před novým trenérem evidentně chtějí ukázat, protože dnes sehráli výborné utkání a Crotone nasázeli pět branek.

Římané mají za sebou vypadnutí z Evropské ligy a dnes na dobrý výkon s Manchesterem United chtěli navázat i proti Crotone. Musí totiž odrážet ataky Sassuola, které by do pohárů rovněž chtělo. Trenér Fonseca podruhé za sebou vsadil na návrat k rozestavení 4-2-3-1 a evidentně dobře udělal. Byť se jeho tým v prvním poločase dost trápil. Mchitarjan třeba z otočky pálil jen do tyče. Borja Mayoral zase po rohovém kopu poslal hlavičku jen do břevna.

Crotone nedalo moc práce zabránit AS, aby se dostalo do blízkosti gólmana Cordaze. Hra působila dost kouskovaně a Římanům se v ofenzivě moc nedařilo. Nepřesnost byla jedním z hlavních činitelů toho, že do kabin se oba týmy vracely za stavu 0:0. Ani Crotone se tedy výrazně nesnažilo překonat zastupujícího mladíka Fuzata a tentokrát byl neviditelný i Simy.

Druhá půle už byla o něčem jiném. Ve 47. minutě si dlouhý nákop Pedra zpracoval Mchitarjan, počkal na větší podporu a naservíroval míč Borjovi Mayoralovi. Ten z první našel místo u tyče a Cordaz reagovat nestihl - 1:0.

Pak to delší chvíli vypadalo, že už se žádné další šance nedočkáme a že AS, pokud vyhraje, tak opět hubeným rozdílem. Jenže dnes se zpravidla gólové hody rozjížděly až v posledních patnácti, dvaceti minutách. A v Římě to bylo stejné. Dvacet minut před koncem se Santonův dlouhý aut dostal do vápna, tam si jej ukázkově zpracoval Lorenzo Pellegrini a technickým obstřelem poslal míč k tyči - 2:0.

O pouhé tři minuty později AS zvolilo další rychlou kombinaci středem, Mchitarjan u vápna počkal na Pellegriniho a předložil mu míč na střelu. Pellegriniho volej zaplul i přes Cordazův přesun k tyči a AS vedlo už o tři branky.

A stále to nebylo všechno. Další brejk vyslal do šance Ricka Karsdorpa, který si kromě perfektního náběhu všiml také nabíhajícího Henrika Mchitarjana. Ten se na zadní tyči dostal k balonu včas a poslal jej ve skluzu do odkryté brány. V 90. minutě si druhou branku po Pellegrinim připsal i Borja Mayoral, před nímž couvala dvojice obránců Crotone a Cordaz na jeho ránu do protipohybu reagovat nedokázal - 5:0 pro AS.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Atalanta Bergamo 2:5

09.05.2021 15:00

Góly: 78. Juan Brunetta, 88. Simon Sohm - 12. Ruslan Malinovskyj, 52. Matteo Pessina, 77. Luis Muriel, 86. Luis Muriel, 90+3. Aleksej Mirančuk

To byla zase jednou nadílka. V neděli odpoledne se o ni postarala Atalanta, jak už to u ní bývá zvykem. Domácí Parma sice dokázala v závěru utkání skórovat dvakrát, ale k čemu jí to bylo, když soupeř napnul síť pětkrát.

Jasně rozdané karty. Před utkáním se v tunelu zdravily dva zcela odlišné týmy. Domácí Parma měla už nějakou dobu jistý sestup, zatímco Atalanta Ligu mistrů. Pokud by dnes vyhrála, vrátila by se minimálně do dalšího kola na druhou příčku, takže i ona měla dost důvodů jít do utkání naplno. A to se jí povedlo.

Vstřelit gól jí totiž zabralo jen 12 minut. Kousek za vápnem se k míči dostal Ruslan Malinovskyj, jenž na sebe poslední dobou hodně často bere odpovědnost podobně jako to dělal ještě nedávno Papu Gómez. Na jeho přesně umístěnou ránu neměl brankář Sepe šanci a kapituloval. Zdaleka ne naposled.

Po pár minutách dělilo Gosense od další trefy asi půl metru, načež Duván Zapata trefil po nahrávce od De Roona jen břevno! Atalanta si se soupeřem dělala prakticky, co chtěla, a Parma se nijak výrazně nebránila. O ofenzivě pak nemůže být ani řeč. Do druhé půle naskočil Luis Muriel místo Zapaty a začaly se dít věci. Už v 52. minutě totiž Matteo Pessina zakončil křížnou ranou krásnou kombinaci a poslal Parmu do dvougólového manka.

Dánský obránce Mæhle zakončil jen do vybíhajícího Sepeho, který mu chytře a účelně zmenšil úhel. A pak začal kolotoč. V 77. minutě se prosadil Luis Muriel, který se ocitl před brankářem zcela sám. O pouhou minutu později ale odpověděla i Parma. Prapor Ducali zvedl Juan Francisco Brunetta, který dostal míč do vápna a nikdo z obránců se k němu vrátit nestačil.

Parma pochopila, že s Atalantou přeci jen jde hrát, ale sen o bodech si musela hodně rychle odpustit. V 86. minutě totiž na průběžných 4:1 zvýšil opět kanonýr Luis Muriel. Ten v Bergamu prožívá možná nejpovedenější část své bohaté kariéry a pálí jednu branku za druhou. První ránu vyrazil pohyblivý Sepe jen do tyče a k Murielovi, který poděkoval a slavil druhý osobní zásah v zápase.

I na tuhle trefu ale dokázala Parma odpovědět s rychlostí blesku. Obrana hostí nechala příliš prostoru Simonu Sohmovi a mladý švýcarský útočník chladnokrevně obešel brankáře. Pak zakončil do prázdné a připsal si svou první ligovou trefu v sezoně - 4:2.

Bláznivou koncovku utkání zakončil Alexej Mirančuk, který sledoval, jak obrana Parmy odvrací další pokus od brankáře, byl ve správnou chvíli na správném místě a bombou pod břevno pečetil drtivou výhru Atalanty - 5:2.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Cagliari Calcio 1:3

09.05.2021 15:00

Góly: 16. Gianluca Lapadula - 1. Charampolos Lykogiannis, 64. Leonardo Pavoletti, 90+3. João Pedro

Udržení nejvyšší soutěže se pro sardinské Cagliari výrazně přiblížilo. Ostrované totiž vezou z Beneventa důležitou výhru 3:1, která zároveň znamená, že mezi oběma celky je tři kola před koncem soutěže už čtyřbodový rozdíl. Naopak naděje Čarodějnic na záchranu strmě poklesly.

Na stadionu Cira Vigorita se hrálo o všechno. Benevento i Cagliari balancují na hraně záchrany a sestupu a po dnešním zápase je více jasno. Cagliari svému soupeři uteklo na rozdíl čtyř bodů a dohnat manko bude už velmi obtížné.

Čarodějky nevstoupily do zápasu ani trochu dobře a stačila minuta hry, aby se svým soupeřem prohrávaly. Babis Lykogiannis se z dobrých třiceti metrů opřel z voleje do balónu a nádhernou ranou nedal Montipovi šanci. Rychlá branka hosty okamžitě nabudila a další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Joao Pedro hlavičkoval z dobré pozice těsně nad. Benevento muselo přidat a v 17. minutě se dokonce dočkalo vyrovnání. Lapadula si už ve vápně převzal přihrávku a před Cragnem šikovně umístil balón do sítě - 1:1. Následně měli domácí více ze hry, čehož mohl využít k obratu Caprari, ale Cragno ho z úhlu vychytal. A nezůstalo jen u této šance, Beneventa bylo na jednou plné hřiště a hosté mohli děkovat brankáři Cragnovi, který pro ně udržel poločasový stav 1:1.

To bylo klíčové, protože po hodině hry Cagliari zase odskočilo na rozdíl jednoho gólu. Leonardo Pavoletti se po Nandezově centru vyšrouboval do vzduchu a nekompromisní hlavičkou přiblížil Sardiňanům záchranu. Pro Čarodějky to bylo frustrující, protože nebyly horším týmem.

Velké emoce přinesl také okamžik před koncem utkání, po kterém chtěli domácí pokutový kop. Sudí si šel pád Violy v šestnáctce prohlédnout a nakonec svůj původní verdikt odvolal. V závěru Benevento tlačilo, ale mužem utkání se stal vynikající Cragno. Ve třetí minutě nastavení vstřelili hosté pojistku na 3:1 a tím bylo definitivně vymalováno. Rychlý kontr tažený Nandezem zakončil do odkryté branky Pedro.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Turín FC 1:1

09.05.2021 15:00

Góly: 88. Federico Dimarco - 86. Mërgim Vojvoda

K setrvání v nejvyšší soutěži se přiblížil FC Turín, který získal ve Veroně cenný bod a tím pádem zvýšil náskok na osmnácté Benevento na čtyři body. Granata má navíc ještě jedno utkání k dobru, kterým si může dobře rozehraný boj o záchranu pojistit. Na hřišti Hellasu mohlo být pro hosty ještě veseleji, protože o výhru je připravila vyrovnávací branka Dimarca, při které asistoval český záložník Barák.

Do první vážnější situace se dostali domácí a po centru Zaccagniho hlavičkoval z hranice malého vápna Salcedo, přičemž výborný zákrok vytáhl Sirigu. Na druhé straně musel do akce i Pandur, kterého se hostům podařilo překonat, ale na brankové čáře dobře zastoupil Dawidowicz. Hellas pak okamžitě přešel do útoku a výsledkem byla rána Faraoniho těsně vedle.

Přesněji už mířil ve 39. minutě Zaccagni, proti kterému však dobře zasáhl Sirigu. Do konce poločasu měli Veronští ještě jednu šanci, ale tu Lazovič poslal do boční sítě. V prvním poločase se určitě bylo na co dívat, oba celky se snažily hrát ofenzivně, byť nakonec žádná branka nepadla.

To přišlo až po změně stran. Nejprve pálil na připraveného Pandura Belotti a na druhé straně musel proti Lasagnovi vytasit pohotový zákrok Sirigu. Šancí bylo dost, ale gól se podařilo vstřelit až čtyři minuty před koncem. Ansaldi načechral centr a Mërgim Vojvoda hlavou udeřil. Turín byl blízko zisku tří bodů, jenomže o vedení ještě stihl přijít. V 88. minutě našel Barák přihrávkou na hranici pokutového území Federica Dimarca, na jehož střelu už Sirigu nedosáhl. Utkání tak skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - US Sassuolo 1:2

09.05.2021 12:30

Góly: 85. Davide Zappacosta - 14. Giacomo Raspadori, 66. Domenico Berardi

Už na sedmé místo poskočilo Sassuolo, které zvítězilo na půdě Janova 2:1. Neroverdi čeká v závěru sezony boj o Evropskou konferenční ligu a budou tak moci sledovat, jak si ve svém zápase povede největší konkurent AS Řím. Sassuolo poslal do vedení Raspadori a po změně stran zvýšil náskok Berardi. Grifoni stihli v závěru už jen snížit, když se prosadil Zappacosta.

Sassuolo tak neprohrálo už v šestém zápase v řadě, navíc pětkrát z toho vyhrálo. A i na Luigi Ferraris začalo dobře a brzy se ujalo vedení. Ve 14. minutě rozjeli hosté rychlou akci, kterou zakončil střelou k tyči Giacomo Raspadori. Janov přispěchal s odpovědí až po půlhodině, ale kvůli faulu na Locatelliho branka neplatila.

Bohužel z prvního poločasu to bylo všechno. Sassuolo po vstřelení gólu kontrolovalo hru a nikam se nehrnulo, Janov si zase směrem dopředu nevěděl rady, a proto Davide Ballardini poslal na hřiště útočníka Shomurodova.

Janov byl blízko vyrovnání v 53. minutě, ale hosty zachránilo břevno. Mnohem efektivněji si vedlo Sassuolo, které o třináct minut později vstřelilo druhý gól. Obrovskou hrubku v rozehrávce domácí obrany potrestal Domenico Berardi. Dvoubrankové manko už bylo pro Grifony příliš, ale ti se ještě dokázali vrátit. Pět minut před koncem vypálil z hranice šestnáctky nechytatelnou střelu k tyči Davide Zappacosta a Janovští ještě měli pár minut na případné srovnání. V nastavení se Zappacosta dostal ještě jednou ke střele, ale už nebyl úspěšný. Sassuolo zvítězilo v Janově 2:1 a pokračuje ve skvělé formě.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SS Lazio 2:0

08.05.2021 20:45

Góly: 32. Dušan Vlahović, 89. Dušan Vlahović

Porážka na půdě Fiorentiny je pro římské Lazio velkou komplikací. Tři kola před koncem soutěže přímo fatální, protože ztráta na Ligu mistrů už narostla na pět bodů. Domácí Viola sehrála dobré utkání a nakonec se dvakrát prosadila. V prvním poločase otevřel skóre Dušan Vlahović, aby minutu před koncem sám výsledek pečetil druhým gólem.

Fiorentina začala aktivně a již ve třetí minutě kroutil Ribéry balón na hlavu Bonaventury, který ho jen líznul těsně vedle. Na druhé straně měl obrovskou vstřelit vedoucí branku Milinković-Savić, po šikovném sklepnutí zakončoval sám z malého vápna a Dragowski předvedl klíčový zákrok. Dost možná šlo i o rozhodující okamžik celého utkání, protože ve 32. minutě šla do vedení Fiorentina. Castrovilli s Biraghim a Vlahovićem dokonale vyšachovali defenzívu Lazia a posledně jmenovaný jen doklepával do prázdné branky.

Lazio mělo velké příležitosti a znovu to byl Milinković-Savić, který tentokrát hlavičkoval z malého vápna a Dragowski opět předvedl fantastický zákrok. Zahazovala ale i Fiorentina a po výtečné Ribéryho přihrávce zakončoval vedle branky Pulgar. Fiorentina vedla po prvním poločase 1:0, ale Lazio mělo obrovské příležitosti, které však neproměnilo.

Hosté to měli na Stadio Artemio Franchi složité, Viola se každým kolem zlepšuje a v 62. minutě měla další možnost vstřelit gól, kdyby Pezzella na zadní tyči nehlavičkoval mimo branku. V ještě větší šanci byl Vlahović, který se sice dobře zbavil protihráče, ale následně si vylámal zuby na Reinovi.

Laziu se nedařilo vytvořit si souvislejší tlak a ve druhém poločase bylo směrem dopředu bezradné. V 89. minutě se navíc domácím podařilo vstřelit pojistku. Po rohovém kopu se prosadil hlavou opět Dušan Vlahović a o vítězství Fiorentiny už nikdo nepochyboval. Lazio podtrhlo svůj zmar v páté minutě nastavení, když uviděl za podražení druhou žlutou kartu Pereira.

Více informací k zápasu

Inter Milán - UC Sampdoria 5:1

08.05.2021 18:00

Góly: 4. Roberto Gagliardini, 26. Alexis Sánchez, 36. Alexis Sánchez, 61. Andrea Pinamonti, 70. Lautaro Martínez (pen.) - 35. Keita Baldé

Mistrovská kocovina? Ani náhodou. Inter doma na San Siru oslavil zisk titulu jednoznačnou výhrou nad Sampdorií a stvrdil již tak suverénní vedení v tabulce. Už v prvním poločase se postupně prosadili Gagliardini a dvakrát Alexis Sánchez, aby se po změně stran přidali Pinamonti a Lautaro Martínez. Čestný úspěch hostů měl na svědomí po Janktově centru Candreva, mimochodem bývalý hráč Nerazzurri.

Dle očekávání nechal trenér Conte odpočívat několik opor základní jedenáctky, včetně nejlepšího střelce Lukakua nebo slovenského obránce Škriniara. Inter se ale dokázal prosazovat i bez těchto dvou a to po pouhých čtyřech minutách. Po Lautarově přihrávce dával balón rovnou z první před branku Young a Gagliardini snadno otevřel střelecký účet utkání. Rychlá branka bylo to nejlepší, co mohlo Nerazzurri potkat a naopak to nejhorší, co se mohlo přihodit Sampdorii.

Inter hrál v naprosté pohodě a vytvářel si jednu šanci za druhou. Hakimi neuspěl hned ve dvou případech, ale nemuselo ho to zas tak mrzet, protože ve 26. minutě to bylo už 2:0. Alexis Sánchez si v pokutovém území zpracoval přesnou přihrávku a pohotovým zakončením překonal brankáře Audera. V prvním poločase se dokázali prosadit i "Námořníci" a prsty v tom měl i český záložník Jakub Jankto. Po jeho centru zakončoval bývalý hráč Interu Candreva a balón se nedokodrcal za brankovou čáru. Hráči Interu pokračovali ve hře, ale gólu by stejně nezabránili, protože z dorážky razantně ukončil akci Baldé Keita. Branka byla uznána Keitovi, neboť balón v předchozí akci skutečně nepřekročil brankovou čáru.

Kontaktní gól si Sampdoria dlouho neužila a hned za minutu už to zase bylo o dva góly. Hakimiho centr dopravil do sítě střelou z první na přední tyč Alexis Sánchez. První poločas přinesl zajímavé tempo, několik šancí a především čtyři krásné branky.

Claudio Ranieri nebyl s hrou svého týmu spokojen a na začátek druhého poločasu přichystal trochu netradičně hned čtyři střídání. Změny udělal i Inter, který následně pokračoval v kanonádě. Po Barellově centru neomylně zakončoval další střídající hráč Pinamonti a za dalších devět minut už to bylo 5:1. Po ruce Silvy odpískal sudí pokutový kop a Lautaro Martínez přesným kopem stanovil výsledku konečnou podobu. Audero sice dokázal vystihnout směr, ale na tvrdou ránu byl krátký. Belgičan Lukaku nakonec vůbec nemusel do hry.

Do konce zápasu sice zbývalo dalších dvacet minut, ale nic podstatného už se na hrací ploše neodehrálo. Inter výsledek v poklidu kontroloval a Sampdorii i přes snahu žádná další branka přána nebyla. Inter zvýšil svůj nedostižný náskok do zápasu Atalanty na patnáct bodů, Sampdoria zůstává devátá.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Bologna FC 1:1

08.05.2021 15:00

Góly: 23. Rodrigo De Paul - 82. Riccardo Orsolini (pen.)

Smírem skončilo utkání mezi Udinese a Boloňou. Zebry vedly v prvním poločase díky gólu Rodriga De Paula, ale za hosty srovnal osm minut před koncem Riccardo Orsolini.

Za oba celky se tak trefily jejich největší opory. O Rodriga De Paula bude v létě velký zájem a velké kluby krouží i kolem Riccarda Orsoliniho.

S první vážnější šancí přispěchali hráči hostí. Po rychlém protiútoku nepropálili hradbu bránících hráčů Barrow s Vignatem, přitom stačilo jednoduše trefit prostor mezi tyčemi. Zebry se přihlásily o slovo ve 23. minutě a rázem z toho byla vedoucí branka. Rodrigo De Paul předvedl skvělé individuální sólo, které zároveň sám úspěšně zakončil. Argentinský záložník tak opět ukázal, proč je o něho tak velký zájem. Svojí cenu mohl ještě zvýšit ve 30. minutě, když z otočky zakončoval těsně vedle. Boloňa mohla srovnat do šaten, ale těsně před přestávkou vytáhl proti Sorianově přízemní střele dobrý zákrok Musso.

Boloňa se v závěru poločasu přesvědčila, že se s Udinese dá hrát a také do druhého dějství vkročila aktivně. Tomiyasu pálil jen do boční sítě a těsně vedle hlavičkoval Soumaoro. V 62. minutě zase střílel těsně vedle střídající Orsolini a Udinese si čím dál více koledovalo o vyrovnání.

O remíze nakonec rozhodla situace z 81. minuty, kdy Musso fauloval v pokutovém území Palacia a sudí odpískal pokutový kop. Orsolini zvolil utaženou střelu k tyči a byť se Musso dobře natahoval, penaltu chytit nedokázal.

Remíza 1:1 nemusela být konečným výsledek, protože obě strany měly ještě jednu velkou gólovku. De Maio hlavičkoval po rohovém kopu vedle a ránu Svanberga na druhé straně vytáhl Musso. Konečná dělba bodů je nakonec spravedlivá.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - SSC Neapol 1:4

08.05.2021 15:00

Góly: 64. Roberto Piccoli - 15. Piotr Zieliński, 23. Victor Osimhen, 44. Victor Osimhen, 80. Hirving Lozano

Žádné překvapení nedovolila Neapol, která v La Spezii bez problému vyhrála vysoko 4:1. Pro Parthenopei je to důležité vítězství, které je přibližuje vysněné Lize mistrů. Spezia doma neměla nárok a už v poločase prohrávala i díky dvěma gólům Victora Osimhena o tři branky.

V minulém kole Neapol překvapivě ztratila, ale nyní nic podobného nedovolila a rázně si řekla o milionářskou soutěž. Pokud příznivci nejbližších konkurentů doufali, že by Parthenopei mohli v La Spezii klopýtnout, museli se s touto vizí rychle rozloučit. Neapol svého soupeře vyřídila za pětačtyřicet minut.

Neapol byla od začátku do konce lepší. První nebezpečný útok podnikl po dvanácti minutách Osimhen, ale brankář Provedel zatím nemusel zasahovat, protože rána hostujícího útočníka šla mimo tyče. O čtyři minuty později předvedli Parthenopei další akci a tentokrát s gólovým vyústěním. Di Lorenzo už na brankové čáře našel zpětnou přihrávkou na malém vápně Piotra Zieliňskiho a ten z první zajistil Neapoli vedení. Za chvíli byl do samostatného úniku vyslán Osimhen a svojí misi splnil na výbornou, když podruhé v zápase překonal brankáře Provedela. Spezia se rázem dostala do těžké pozice a to mělo být ještě hůře. Přímý kop Politana skončil těsně nad brankou, ale minutu před koncem poločasu už vedli hosté o tři góly. Insigne výborně rozehrál standardní situaci obloučkem a Osimhen i tentokrát mířil do černého - 3:0 pro Neapol. Trenér Gennaro Gattuso mohl být na výsost spokojen, jeho mužstvo odehrálo bezchybný poločas a vytvořilo si tříbrankový náskok.

Utkání tím bylo de facto rozhodnuto, přestože ještě zbývalo odehrát celý druhý poločas. Spezia si v průběhu první půle nic nevytvořila a také do druhého dějství vstoupili lépe hráči Parthenopei. Provedel musel likvidovat šanci Insigneho a Politanův důrazný pokus skončil nad brankou.

V 64. minutě Spezia z ojedinělé akce vykřesala malinkou naději. Roberto Piccoli bezprostřední dorážkou po "rybičce" Esteveze snížil na 1:3, ale poslední slovo měla stejně Neapol. Deset minut před koncem naservíroval Osimhen přihrávku před prázdnou branku, kde Hirving Lozano celé dílo dokonal. Neapol zvítězila v La Spezii hladce 4:1 a učinila důležitý krok na cestě do Ligy mistrů. Naopak Spezia bude mít se záchranou ještě velké problémy, přeskočit jí může Cagliari a bodově se dotáhnout Benevento.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán35267279:3085
2.Atalanta Bergamo35219584:4272
3.AC Milán35226765:4172
4.SSC Neapol35224978:3970
5.Juventus FC35209667:3469
6.SS Lazio342041060:5164
7.AS Řím351771163:5358
8.US Sassuolo351511958:5256
9.UC Sampdoria351361646:5245
10.Hellas Verona3511101442:4343
11.Udinese Calcio3510101540:4740
12.Bologna FC3510101548:5740
13.ACF Fiorentina359111547:5738
14.Janov CFC358121541:5436
15.Turín FC347141348:5735
16.Cagliari Calcio35981843:5835
17.Spezia Calcio358101744:6734
18.Benevento Calcio357101838:7131
19.Parma Calcio353112138:7620
20.FC Crotone35532742:9018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (152)

Přidat komentář
GEGE

Napoli už nemá kde ztratit max plichta s Violou...Bergamo má nejlepší formu z té 4 bojující o 3 fleky tam není o čem... takže cesta vede jen přes Juve čemuž fakt nevěřím...to je fakt v pici takhle dojebat tak skvěle rozjetou sezonu...

Reagovat
RKBoy

na koho to vidíš na zmenu na lavičke? Sarri?

Reagovat
GEGE

nabízí se to...moje přání je Gasp.

Reagovat
Slavia10

Gasp asi nemá důvod chodit pryč. V Bergamu je modlou, má skceky tým a vím že tu někdo psal, že má v létě slíbeno, že se bude posilovat, jelikož teď peníze jsou.

Reagovat
Votas

podle mě jste jak dělaní pro Spallettiho

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

Kdyby jen Juve, ale myslím že bez ohledu na dnešní výsledek se sesypou už v Turíně v dalším kole. Rozhodnuto je od Sassuola, ale předvedená hra je zoufalá už tak od ledna...

Reagovat
Tomanatura

Vlahovic jina formicka. Jsem zvedavy, u koho v pristi sezone flopne.

Reagovat
10

Reagovat
LesyJePan

Bojim sa ze u nas

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je taky Piatek v.2

Reagovat
Tomanatura

A ten Pinamonti co? Za dve sezony pres 4000 minut v Serii A a tuto sezonu 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte to povedal aj v pozápasovom rozhovore, že proti Lukaku, Martinéz a Sanchéz to má ťažké

Reagovat
Inter Eterno Amore

bol členom scudetto kádru svoje si splnil, môže ísť ďalej

Reagovat
Recoba Inter

Co bys s ním udělal? za mě poslat na hostování (klidně i na dva roky) do klubu jako Fiorentina či Atalanta a za tu dobu může v kádru posléze nahradit třeba Sancheze, kterému bych neprodlužoval smlouvu... pokud by za něj někdo nabídl 15 mega tak prodat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Podvodníci z Lazia dostali na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny zápas a vysoké víťazstvo 5:1, skvelé A to nám zo základnej jedenástky nenastúpilo od začiatku zápasu 6 hráčov (Škriniar, De Vrij, Barella, Brozovič, Perisic/Darmian, Lukaku), takže polovica zostavy bola iná a napriek tomu sa zrodilo takéto bohaté víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně snadný zápas, kterým jsme pěkně stvrdili Scudetto.

Respekt před hráči Sampdorie za potlesk před zápasem, Claudio je gentleman.

A zároveň hledím, kolik fandů Juventusu tady poslední týden těžce nezvládá titul Interu s Contem v čele.

Forza Inter!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
pistacik11

Veď tu dosť fanúšikov aj blahoželálo Interu

Reagovat
The Krupy

Neviem prečo si to nahovárajú

Reagovat
Recoba Inter

Já tady ty diskuze nečtu od vrchu až po spodek, ale nějak mi nějaké posměšky a nenávistné komentáře vůči letošnímu titulu Interu unikají... právě naopak registruji spíš upřímné gratulace

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

to je tradicia takto gratulovat majstrovi ked je uz rozhodnute

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Doslova si si iba kopnul do Juve ako povinna jazda ako ok neriesim ak sa ti ulavilo nejake komentare ktore ty udajne vidis ja moc neregistrujem. Titul mate zasluzene tento rok to Inter vyhral pravom nie je co dodat.

Reagovat
sinter

doni to prehnal, ale tí dvaja jednoduchší sa rýchlo ukázali

Reagovat
M11

Gratulace AC..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Eldarion

Buonanotte amici rossoneri

Reagovat
Yanek

Takový Juventus jsem ještě neviděl, tam nebylo nic. Docela mi to připomnělo naše experimenty s legendama. Ronaldo zoufalý.

Teď prosím nebouchnout v Toru.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Reagovat
Eldarion

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Milan.B

bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo rezignace.

Reagovat
Mönchengladbach

S tím, co dnes předvedl, by měl Juventus velké problémy i v Serii B.

Grande Paolo a spol

Reagovat
10

Nedůstojný od trenéra po posledního hráče. Tam není hráč, kterýho bych neprodal. Skvělá práce Fabio a spol.

Reagovat
GEGE

Ještě zdaleka není hotovo...Příští kolo jsme klidně schopní to zahodit v Torinu...Navíc,jestli budem do konce sezony bez útočníka...Každopádně za dnešek GRAZIE RAGAZZI!!

Reagovat
Alan_Shearer

Odejde Roncek po sezone?

Reagovat
stuff

Musi!

Reagovat
Salfovic

Kdo ho bude chtít ?

Reagovat
stuff

Reagovat
Alan_Shearer

Juve by ho klidne prodalo za drobny ne? Ale jeho plat bude asi problem. Moc tymu me nenapada no, hlavne at nechodi do United. Co nejaka Cina, Arabie, Miami ... na to je asi jeste brzo ale.

Reagovat
QooBo

PSG ?

Wolves ?

Reagovat
Salfovic

Pochybuji, že by ho Poche chtěl. Ale pro šejky zase dobrá atrakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pocche by hlavně měl skončit. Neudělat s PSG titul, neobhajil ani pozice v Champions League. Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Kixi Syhimour

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se rozdávají pokuty Brnu, co by pak museli dostat tyhle borci..

Reagovat
remeslnik

Nabídku od Barcelony... nejmíň na 5 let.

Reagovat
CubONE

Ten Tomoriho gol este moze byt klucovy, teraz mame nad Juve prevahu aj vo vzajomnych zapasoch.

Reagovat
KingMaster13

To jsem si taky říkal, že to může mít cenu zlata, zvlášť když poslední kolo hrajeme v Bergamu

Reagovat
Kaka14

To tiež napadlo, keď sme zahodili pokutový kop, že budú možno rozhodovat aj vzájomne zápasy … tak teraz mame lepší s Neapolom aj Juve, tak Kessie veľmi nemrzí

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

I s Neapoli máme lepší vzájemný zápas, teď už jen zvládnout dva zápasy a v posledním kole si to v klidu rozdat s Atalantou o druhé místo.

Reagovat
cervo

ake jednoduche

Reagovat
CubONE

S Atalantou ja cakam automaticky prehru ale mohlo by to stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale idzte niekam, EL je buduci rocnik nasa!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci nenechajte sa rusit, prisiel som sa len vysmiat nule s nickom 10

Reagovat
stas87

Tak to mas smutny zivot, ze nieco napises len v snahe sa niekomu vysmiat,

Reagovat
smazaný uživatel

uplne si ma odhalil, nechces sa tym zivit?

Reagovat
stas87

No, v tvojom pripade to je naozaj jednoducha diagnoza. Virtualny nepriatel na internete, ktoreho si ani nikdy v zivote nevidel. Hlavne ze ho mas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Presne takto by som zhrnul tvoj vystup, co tu predvadzas od 23:20. Karma to mozno AC vrati v podobe piateho miesta...ale to uz sa tu predpokladam neukazes, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tady poslední cca 3 měsíce, takže hádej

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Moj oblubeny troll sa zasa ozval. Co Kosice? Dokedy sa budu babrat v druhej lige?

Reagovat
smazaný uživatel

je to take muzstvo pol na pol,polovicka ma ligovu kvalitu a druha polovicka vobec nie, tak uvidime, maju vytvorene podmienky aj platove, ake mozno nemaju okrem mozno par muzstiev ani muzstva v prvej lige, takze dlho ten postup natahovat nemozu

Reagovat
stas87

A je ambicia tu druhu polku timu odstavit na lavicku a posbierat kvalitu od tych co padaju do druhej ligy a postupit? Pripadne zobrat nahradnikov v prvej lige, s ktorymi ich tim nerata a pusti ich? Trencin aj Kosice budu mat stadiony, snad ich to teda posunie dalej v tom, ze budu mat zazemie na urovni a budu moct nalakat zaujimavych hracov. Z tej Nitry by Kosice nieco zobrat mohli, taky Chobot by sa zisiel, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu uz niekolko rokov, niesom fanusik uspechu ale to si ako medium mal predsa vediet. Sklamal si....

Reagovat
Kixi Syhimour

Vítej zpět!

Reagovat
Savi

hmm. Oni se nám smály 9 let.

zrovna 10 dokáže být objektivní

Reagovat
Hagi79

Aby to ještě nebylo jinak, ještě zbývají tři kola.. Víš jak se to říká.. kdo se směje naposled..

Reagovat
Salfovic

Ten se směje v rakvi.

Reagovat
10

Reagovat
Mrvinho

kokot

Reagovat
DelPiero137

Rozhodca bol v poriadku, vsetko podla predstav?

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ty si pacient cisty cele EF ta ma za komedianta aj vlastny fandovia Asi by bolo na case si to uvedomit a nieco so sebou zacat robit.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 ci co?

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

0:3 taky je vysledok a co s tym akoze? Mal by si sa zamysliet skor nad tym co som pisal vyssie.

Reagovat
smazaný uživatel

ak si nepochopil tak to znamena, ze tvoje sracky nikoho nezaujimaju

Reagovat
Jajinek

Tohle je dno. Pár měsíců naprosto zázračně vedete tabulku, chodíš se tady naparovat, jak hrajete o titul, všichni ti říkají jak se zrychtuješ. Pak prohrajete doma 10 zápasů z toho jeden s Ascoli a další s Doudlevama, potvrdí se, že jsi se ve všem spletl a byl jsi všem pro smích, a tak jen zbaběle utečeš a radši sem nechodí, protože by se ti jen každý vysmál...a nakonec porazíte Juve, které je jedním ze dvou týmů, které jsou aktuálně v lize víc hajzlu než vy, a vybleješ sem tohle???? Opravdu vám moc přeju, abyste zůstali bez Ligy mistrů. Takový fanoušek jako jsi ty si žádnou LM nezaslouží.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Inzaghi

Diavolo je outlier, za kterého se stydí i Milanisti, kteří si stokrát raději přečtou podnětné komentáře desítky, než slaboduché výplody Joseho/Diavola. Nebuď kvůli němu tak nepřející, idioty najdeš v každé fanbázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stana95

+ tu pořád vyplakával že mají spoustu zraněných

Reagovat
smazaný uživatel

a co som mal pisat ked sme o 10 bodov viedli tabulku ze zachrana je ista ty vedec? O tom kto je tu vsetkym na smiech by som v tvojom pripade radsej pomlcal Chodil som sem aj ked sa nedarilo aj som pisal no retard si to zrejme nevsimol, prepac, na buduce dam tvoj trapny nick boltom do kazdeho mojho komentu aby si si vsimol ty tele Ja vam zase moc prajem aby ste skrachovali a boli preradeny do 3-4 ligy ako svojho casu Parma lebo take telce na cele s tebou si nic ine nezasluzia

Reagovat
Shevchenko

Tak dík no

Reagovat
Mönchengladbach

Pokud Juventus opravdu skončí pátý, tak poslední gól Ronalda v LM v kariéře padl na Camp Nou, to je celkem hezké.

Reagovat
Petrinho17

V kariére?? hneď ďalšiu sezónu bude hrať LM bez ohľadu na to ako skončí Juventus v lige

Reagovat
Mönchengladbach

A kdo by ho chtěl/zaplatil? Možná Real, jinak fakt nevím.

Reagovat
rel7

pokud bude Juve bez LM jen to potvrdí jeho odchod, ty peníze jim budou chybět a jeho odchodem si finančně pomůžou

Reagovat
The Krupy

Ciao Andrea, ciao Fabio, ciao Grande Paolo.

Reagovat
rossoneri89

Takto zúfalý Juve som ešte nevidel... Nechcem sa vychvalovat alebo zosmiesnovat Juve ale takto zle som ich ešte nevidel hrať... Prvý polčas bol zlý z oboch strán ale nás gól Diaz-a prebral... Hraci Juve nevedeli čo majú hrať... Ani nás len nevedeli zatlačiť... Od trénera cez hráčov celé zle... Naopak my v 2 polčase kvalitný vykon.... Forza AC

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne neviem co robil Chiessa na lavo ked je RW a minuly zapas si mazal Thea na chleba. Holt Calabria hrajuci v zivotnej forme je ina liga a pocitil to aj Ronaldo...

Reagovat
shawntee9

Tomori byl dneska naprosto skvělej klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi pacilo ako cital hru a vystupoval do prihravok Juve

Reagovat
Hagi79

Má strašně nevyrovnané výkony..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Mám nepokrytou radost, že tahle třešnička v podobě totálního výbuchu přišla právě v momentě, kdy se na zápas přišel osobně podívat John Elkann a je 14 dnů do setkání akcionářů Exoru. Čas, soupeř, výkon, lépe ta scéna vymalovat snad už ani nešla. Geniální.

Reagovat
10

pokud ani po tomhle, tak už je to opravdu konečná...

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Budu riesit primarne ten fail so superligou a podobne ja uz som v tomto pesimista teda realista

Reagovat
stuff

Obrovske zadostucinenie za to trojrocne trapenie.

Otazka, ci to staci na to zemetrasenie aj keby sme tu paralympiadu o LM nahodou uhrali.

Netreba zabudat, ze ostatne timy hraju podobne sracky(len pri pozerani na nase vykony na to mozno zabudame) a my stale mame dost individualnej kvality, ktora moze zvysne zapasy nejak ubuchat

Reagovat
10

Atalanta a Neapol jsou aktuálně jinde, AC si to v tom srovnání zasloužilo včera, tak o jakých sračkách mluvíš? Kdyby Neapol hrála s Osimhenem a Mertensem celou sezonu, tak už je dávno rozhodnuto.

Reagovat
stuff

Som velky fanda Atalanty, ale nie je to ten valec s Gomezom.

Neapol vyzerala v polke sezony na uterak(moralne aj herne) a AC tak vyzeralo od zimy nonstop do zapasu s nami.

Pricom v hre Neapola ani AC nevidim ani progres, ani taktiku, nic. Ak si ponechaju trenerov na dalsie roky, neposunu sa, podla mna, nikam.

To, ze je schopny Pirlo pripravit tim este horsie a nase medzinarodne hviezdicky rozjebat kabinu, to pre mna nie je zaruka, ze uhrame v dalsich zapasoch menej bodov ako AC ci Neapol. Vsetky tieto timy su blaznivo nevyrovnane a po individualnej stranke mame stale kader daleko najsilnejsi.

Tak ci onak, tato debata pre mna nie je podstatna. Naozaj ma zaujima, ci mozme podla Teba a Bianca ocakavat zemetrasenie aj v pripade, ze by sme uhaluzili LM.

Reagovat
DelPiero137

Vykonnostny pokles oproti minulej sezone je neuveritelny a to minula sezone nebola ziadna slava.

Neuveritelne, to su dva rozne tymy.

Reagovat
10

Nasazení 0. Systém 0. Mentalita -10. A tohle jde primárně za Pirlem.

Ta sezona se dala v pohodě zachránit, stačilo tam dosadit trenéra. Třeba po tom ostudným zápase s Fiorentinou ve 14. kole, kdy měl Maestro 6 výher a méně bodů než Sassuolo. Nebo po vypadnutí z LM. Stačil kdokoliv, protože Pirlo bohužel opravdu ukázal nejhorší možnou nekompetenci ze všech trenérů, který pamatuju.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Pirlo ukazal? To popravde nebolo nic necakane. V prvom rade vedenie ukazalo ze tam sedi nekompetentna banda.

Reagovat
10

Ano, ukázal. Pořád tam byla šance, že v sobě něco má, že se případně dokáže učit z chyb a posouvat se někam. Bohužel.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tak naivny proste nemozes byt ze cakas nieco co nedava vobec zmysel uz od pociatku. V tomto pripade to bolo bohuzial tak len ma fascinuje ze chlapi ktory riadia milionove biznisy sa odhodlali k tomuto kroku (krokom teda viacerym preslapom za tie roky) a este si za tym aj stoja mi pridu nesvojpravni.

Reagovat
DelPiero137

Som vazne zvedavy kto pride a da to dokopy kedze LM zacina byt nerealna. Pevne verim ze bez LM sa aspon zbavime tych predrazenych primadon.

Reagovat
DelPiero137

Ceresnickou na torte bude vyprask aj od Interu doma. Conte si nas vychutna.

Kam sme sa to dopracovali...clovek videl kam to posledne roky smeruje ale takyto rychly spad som necakal.

Reagovat
10

Ono to bublalo hodně dlouho, dalo se to řešit dávno. Teď to bouchlo pěkně najednou a je to dobře, protože ty poslední sezony očividně nikoho ze snu neprobudili.

Bez LM se ten tým snad vrátí zpátky tam, kde to fungovalo, protože na Ronalda, Rabiota, Ramseyho atd. prostě nebude mít peníze.

Reagovat
el Principito

sezóny neprobudili gumo

Reagovat
10

díky za upozornění, debile

Reagovat
el Principito

od tebe mě to fakt neurazí. Škoda, že jsi tu základku nenavštěvoval aspoň dálkově, kreténe

Reagovat
10

je to škoda, mohl jsem pochytit nějaký podobný rádoby urážky jako ty

Reagovat
el Principito

tak s urážkama si začal ty ... jestli neznáš shodu podmětu s přísudkem, tak seš guma ...

Reagovat
10

Pro mě je zase totální guma někdo, kdo píše mezeru před i po tečkách jako ty, nebo se tady snaží vozit po někom, kdo udělal chybu, byť dost hloupou, to přiznávám.

Reagovat
el Principito

Tak proč si tam psal toho debila? Stačilo to bez těch nadávek. Jenže to bych asi chtěl moc, Všeználku. Nezklamal si

Reagovat
10

Protože si zakomplexovanej debil, co se do mě furt sere, to není jen o tomhle příspěvku. Už jsem ti říkal několikrát, že za tvůj debilní život nemůžu, tak ať neotravuješ.

https://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2020-2021/reportaz/juventus-fc-fc-porto-670283/?forum=1#post12361472

https://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2020-2021/reportaz/atalanta-bergamo-real-madrid-670276/?forum=1#post12337334

Reagovat
el Principito

debil seš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Cisto zo zaujimavosti. Ako je to spravne a preco?

Reagovat
maras93

sezóny neprobudilY (tY sezóny).

K tomu, že tu musí někdo upozorňovat na takovou blbost se ani nebudu vyjadřovat..

Reagovat
stuff

Reagovat
Koubinhor

juve top, dobra prace

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Pirlo si zasluzi cas, optimalne este 3-4 sezony

Reagovat
cresposuper

Ako by ste videli idealnu taliansku zostavu na Eure?

Za mna nieco taketo: DONNARUMMA (Cragno, Meret),- CALABRIA (Di Lorenzo, Lazzari), ACERBI (Bonucci), BASTONI (Toloi, Mancini), SPINAZZOLA (Emerson, Darmian),- LOCATELLI (Pellegrini, Castrovilli, Zaniolo), VERATTI (Jorginho, Sensi), BARELLA (Pessina, Zaccagni),- BERARDI (Chiesa, Politano), IMMOBILE (Belotti, Caputo), INSIGNE (Kean)

Reagovat
LesyJePan

El capitano Romagnoli musi byt jasna voľba

Reagovat
Eldarion

možno Berardiho by som vymenil za Fedexa. Každopádne ak si prenesie záloha formu z klubov aj do repre, tak Taliani majú šancu dotiahnuť to ďaleko.

Reagovat
Yanek

Slušná asi až na ten útok, napravo bych hodil Chiesu.

Reagovat
The Krupy

Juventus could end up outside of the Champions League for the first time in 10 years and La Stampa reports Igor Tudor could replace Andrea Pirlo this week.

Lapo Elkann admitted it ‘hurts’ to see Juventus struggle and asked everyone at the Allianz Stadium to ‘wake up’ after the 3-0 defeat to Milan on Sunday.

Lapo Elkann, one of the heirs to the Agnelli family fortune, responded to the 3-0 defeat to Milan with a hard outburst on social media.

“Seeing Juventus like this hurts your heart,” he wrote on Twitter. “The history and the shirt deserve love, respect, passion and professionalism.

“Wake up everyone.”

Reagovat
smazaný uživatel

Tudor, který neměl v žádném angažmá alespoň 1,8 bodu na zápas, bude nějaký posun? Tam jde o to, aby na poslední 3 kola něco razantně změnili, ideálně se dostali do LM a v létě přivést trenéra?

Reagovat
Nuno čomes

Ne Tudor je Ok.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tam dufam pride schopny trener a to verim ze pride to by hadam neboli tak tupi ze by sa dalo povedat ze prakticky zopakovali to co s Pirlom teda pokus Pirlo v2.0 i ked clovek nikdy nevie

Reagovat
twelwer

Kua to nie po prepusteni tych par hracov a trenera by som videl Juve ako prijemny cyklicky akciovy nakup nakolko cakam dalsi rok LM .... ale s takymto trenerom mi to nehra do karat

Reagovat
Yanek

Jinak mluví se o úpadku ligy, ale souboj o první čtyři místa je nejzajímavější ze všech TOP lig. V žádné nemá pátý tolik bodů jako v Itálii.

Reagovat
snuff24

Mě přijde že o úpadku ligy se mluví už od doby 2008-10 kdy vyhrával Inter bez konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

upadok ligy je len v hlavach sprostych deti co fandia PL a ich hokejovemu stylu (behaj hore dole bez obrany) hrania

Reagovat
The Krupy

Ligue 1 je tento rok tiež zaujímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Salernitana v Serii A Klidně víc neokoukaných týmů.

Teď hlavně v play-off odstřelit Monzu, nahoru ideálně Venezia nebo Cittadella

Reagovat
QooBo

Reagovat
cresposuper

Ak ich Lotito preda Ako sa pozeram na ich tim (Belec, Gyomber...), tak to bude dalsie Crotone

Reagovat
Pipo123

Lazio im tam pošle hráčov na hosťovanie, teraz keď budú hrať Seriu A tak by im tam mohli poslať Vavra a spol, na záchranu by to mohlo stačiť

Reagovat
cresposuper

Zrovna Vavro je taky Gyomber vol. 2

Reagovat
Emmett Brown

bude stopérska dvojica Vavro - Gyomber a keďže budú zohratí, budú dvojička aj v repre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele