Serie A - souhrn 30. kola: Inter se přiblížil titulu

10.04.2021, 17:00, aktualizováno 12.04.2021, 22:37
Komentáře a souhrny
Matteo Darmian (© AFP)
Další krůček k titulu pro Inter Milán. Nerazzurri zvládli souboj s Cagliari a vedou o 11 bodů před AC Milán. Ten i bez vyloučeného Zlatana Ibrahimoviče udržel vítězství v Parmě. Juventus si doma poradil s Janovem. Laziu vystřelil na poslední chvíli tři body ve Veroně Milinkovič-Savič, těsné to měly i AS a Atalanta...

Benevento Calcio - US Sassuolo 0:1

12.04.2021 20:45

Góly: 45. Federico Barba (vl.)

Jediná branka rozhodla pondělní dohrávku kola italské Serie A mezi Beneventem a Sassuolem. V zápase bylo plno šancí, ale uchytil se jen vlastní gól Federica Barby ze sklonku prvního poločasu.

Utkání začalo velkou šancí na straně Čarodějnic. Po centru z levé strany se opřel do balónu Depaoli a Consigliho branku těsně minul. Zahrozilo také Sassuolo, z otočky nebezpečně pálil Locatelli a ani jemu nechybělo moc, aby se poprvé pohnulo skóre. Dobré tempo z počátku zápasu začalo postupně opadávat, nicméně to nezabránilo hostům vstřelit na sklonku poločasu vedoucí gól. Boga se s balónem u nohy neohroženě pustil do převahy hráčů, před brankářem jej šajtlí poslal před branku a Federico Barba si pod tlakem vstřelil vlastní gól.

Benevento potřebovalo na nelichotivý výsledek zareagovat, což v 56. minutě pochopil i trenér Filippo Inzaghi. Nasazením Letizii a Lapaduly se měla zvýšit ofenzivní kvalita domácích, ale místo toho přišla šance Sassuola. Raspadoriho rána zpoza šestnáctky skončila v náruči připraveného Montipa. V 68. minutě byli Beroverdi blízko druhému gólu, který by nejspíše znamenal definitivní rozhodnutí. Jeremie Boga uvnitř vápna levačkou vypálil a i s přispěním Montipa skončil balón na břevně.

Teprve dvacet minut před koncem zahrozilo i Benevento a střelu Lapaduly z úhlu zpacifikoval Consigli. Naděje Čarodějnic na bodový zisk stále žila a to i po stoprocentní šanci Raspadoriho, který se v 87. minutě řítil sám na branku a při pokusu obstřelit brankáře těsně minul. Závěr zápasu přinesl neuvěřitelné drama a domácí v nastavení sahali po remíze. Nejprve Glikovu hlavičku vyrazil Consigli a brankář Sassuola si vzápětí poradil i s tečovanou Depaoliho ránou. Filippo Inzaghi nevěřil vlastním očím a po závěrečném hvizdu musel skousnout domácí porážku.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 2:3

11.04.2021 20:45

Góly: 57. Dušan Vlahović, 66. Dušan Vlahović - 13. Duván Zapata, 40. Duván Zapata, 70. Josip Iličić (pen.)

Další domácí porážku si na své konto připsala Fiorentina a zdá se, že ani opětovný návrat trenéra Iachiniho neměl patřičný efekt. Atalanta si v prvním poločase došla pro dvoubrankové vedení, to sice po změně stran ztratila, ale rozhodující slovo měl z pokutového kopu Slovinec Josip Iličić.

V boji o Ligu mistrů tak nezaváhal nikdo a situace na prvních šesti místech se vůbec nemění. Atalanta před utkáním věděla, že všichni její konkurenti vyhráli, a tak měla na Artemio Franchi jasný úkol - rovněž získat tři body.

Dobrý vstup do utkání bývá solidním základem pro pozdější vítězství a Bergamaschi položili tento základní kámen už ve 14. minutě, kdy si naskočil na rohový kop Duván Zapata a hlavou otevřel skóre utkání. O pár minut později Kolumbijec znovu zakončoval a tentokrát se proti němu zaskvěl Dragowski. Fiorentina si v ofenzívě bez chybějícího Francka Ribéryho nevěděla rady, zato Atalanta těžila z efektivity. Čtyři minuty před přestávkou se na ofsajdové hranici vysunul Zapata a placírkou k tyči zajistil hostům dvoubrankový náskok. Takový návrat si Giuseppe Iachini rozhodně nepředstavoval.

Staronový kouč ponechal základní jedenáctku i do druhé půle a Fiorentina v ní nečekaně ožila. V 58. minutě využil perfektního sklepnutí Cácerese Dušan Vlahović a tvrdou ranou z voleje napálil balón do sítě. Domácí se vrátili do zápasu, nicméně pokud Atalanta přepnula na vyšší obrátky, skoro vždy to zavánělo nebezpečím. Marten de Roon mohl opět navýšit náskok na rozdíl dvou branek, ale jeho střelu skvěle vytáhl Dragowski.

V 67. minutě přišel pro Atalantu šok. Viola sehrála rychlý kontr, na jehož konci byl přihrávající Kouamé a neomylně zakončující Vlahović. Orobici ztratili dvoubrankové manko, ale výsledek 2:2 dlouho nevydržel. Po smolné ruce v pokutovém území Fiorentiny nařídil sudí pokutový kop a s ním si hravě poradil Josip Iličić.

Atalanta v zápase znovu vedla, nicméně domácí měli ještě víc jak dvacet minut na případné vyrovnání. Gasperiniho svěřenci si nechtěli nic komplikovat a šest minut před koncem byl blízko vstřelení pojistky placírkou střílející Gosens, který však Dragowskiho branku těsně netrefil. Fiorentina se sice v závěru nastěhovala před Golliniho, ale žádnou větší gólovku si nevytvořila. Atalanta se po výhře 3:2 udržela v těsném kontaktu s Juventusem i AC Milán.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 1:0

11.04.2021 18:00

Góly: 44. Borja Mayoral

AS Řím si v nezáživném a strnulém utkání poradil s Bolognou, ačkoli hosté byli mnohem aktivnějším týmem. Jenže neproměňovali své šance, zatímco Borja Mayoral se trefil přesně.

Římané potřebovali navázat na nečekaný úspěch v pohárech i doma s Bolognou. Podzimní měření sil skončilo překvapivě jasně pro AS a dnes by to giallorossi určitě uvítali. Jednak kvůli Walteru Sabatinimu, který šéfuje Bologně a jednak třeba proto, aby oslavili premiéru v základní jedenáctce mladíčka Reynoldse. Jenže jejich hra nasazení moc neodpovídala. Hrálo se prakticky jen na jednu bránu a jakákoli finální fáze u domácích vlastně neexistovala.

Po Barrowově přiťuknutí pálil Rodrigo Palacio těsně mimo bránu a o pár chvil později ho stejným způsobem napodobil i Danilo. Brazilský stoper dostal příliš mnoho prostoru na zadní tyči, odkud pálil o milimetry jen do boční sítě! A když se po třiceti minutách Palacio pokoušel prosadit střelou z větší dálky, narazil na reflexy náhradního brankáře Miranteho.

Někdejší hráč Felsinei chtěl zapůsobit, protože stále bojuje o prodloužení končící smlouvy. A dnes mu jeho spoluhráči dali dostatek šancí vyniknout. Chvílemi to vypadalo, jako by si Bologna přijela do Říma zahrát bago. Vlastně to tak vypadalo u obou týmů. Jenže u obou se jednalo o stejnou bránu - tu domácí. Pokud AS rozjelo nějakou rychlejší kombinaci, vždycky to bylo jen pár metrů od brankáře Miranteho.

A pak na Bolognu spadla hodně ledová sprcha. Ve 44. minutě totiž Ibañez vymyslel průnikovou nahrávku na Borju Mayorala, který si poradil s Danilem. Pak elegantně přehodil i vybíhajícího brankáře Skorupského a pohodlně zakončil do prázdné brány - 1:0 pro Římany.

Druhá půle už tolik zajímavých momentů nenabídla. Ke konci se na hřiště objevil i někdejší tahoun Palerma a nejčastější klient římských zdravotnických zařízení, Argentinec Javier Pastore. Od jeho posledního utkání v římských barvách uplynulo přesně 287 dní! A to bylo prakticky všechno.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 3:1

11.04.2021 15:00

Góly: 4. Dejan Kulusevski, 22. Álvaro Morata, 70. Weston McKennie - 49. Gianluca Scamacca

Juventus odpověděl na výhry milánských velkoklubů a doma na Allianz Stadium bez problémů porazil Janov CFC 3:1. Stará dáma zaváhala jen na moment, to když na začátku druhého poločasu vstřelil kontaktní branku Scamacca, jinak bylo vše v její režii.

Před obhájcem titulu stál jasný úkol - porazit Janov a zareagovat na výhry svých konkurentů. Svého úkolu se zhostil výborně a už po pěti minutách se na světelné tabuli měnilo skóre. Juan Cuadrado dobře prošel do šestnáctky a zpětnou přihrávkou vyzval Dejana Kulusevskiho k první brance. Pirlovi svěřenci tak vstoupili do zápasu tím nejlepším možným způsobem a pochopitelně se uklidnili a dál kontrolovali hru.

Jedinou solidnější šanci Grifonů měl z přímého kopu Scamacca, branku Szczesnyho však hodně přestřelil. Stará dáma hned vzápětí rozjela akci a ta skončila gólem na 2:0. Chiesovu střelu na zadní tyč Perin vyrazil, z dorážky pak trestuhodně trefil tyčku Ronaldo a až do třetice napálil balón do branky Álvaro Morata. Obrana Janova při této akci jakoby ani neexistovala.

Juventus ale neměl dost a již tradičně se pokoušel být střelecky aktivní Portugalec Cristiano Ronaldo. Jeho ránu z pětadvaceti metrů v pohodě lapil Perin. Juventus měl nakonec v prvním poločase celkem sedm střeleckých pokusů a zaslouženě vedl o dva góly.

Janov byl v hodně složité situaci a kouč Davide Ballardini se o přestávce rozhodl ke dvěma změnám, což se ukázalo být správným rozhodnutím. Krátce po příchodu Ghiglioneho a Pjacy si naskočil na rohový kop Rovelly hlavou Gianluca Scamacca a Grifoni byli rázem zpátky ve hře. Za chvíli vylekal Szczesnyho i nový muž na hřišti Pjaca, jeho obstřel však skončil mimo. To byl jediný moment, co Juve v zápase zaváhalo.

Domácí se vykolejit nenechali a dál si tvořil brankové příležitosti. Střílející Ronaldo minul tyčku a o pár minut později se v dobré šanci nepohodl s Chiesou. Klid do černobílých řad dodal až Weston McKennie, který v 70. minutě postupoval ze strany sám na Perina a s přehledem zakončil.

Zbytek zápasu už se jenom dohrával. Juventus se po výhře 3:1 opět přiblížil milánskému AC na rozdíl jednoho bodu, avšak ztráta na vedoucí Inter zůstává značná. Janovští nakonec nepřekvapili a zůstávají ve druhé polovině tabulky v dostatečné vzdálenosti od sestupových příček.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SS Lazio 0:1

11.04.2021 15:00

Góly: 90+2. Sergej Milinković-Savić

Velké štěstí mělo v závěru zápasu s Hellasem římské Lazio. Sergej Milinković-Savić hlavou ve druhé minutě nastavení vystřelil Laziu veledůležitou výhru, která ho drží v boji o Ligu mistrů.

Oběma celkům chyběli hlavní trenéři Ivan Jurić a Simone Inzgahi a jakoby to bylo na hře znát. Častěji měli balón na kopačkách hosté, ale na výraznější šanci se muselo počkat do 22. minuty, kdy se prodral do zakončení Ciro Immobile a trefil vzdálenější tyčku. Převaha Biancocelesti pokračovala i po této akci, ale k ničemu zásadnímu už nevedla. Jediný vážnější pokus Hellasu měl na svědomí Lazović, který branku o kousek minul. Zápasu sice nechybělo nasazení a tempo, ale se stoprocentními gólovky to bylo horší.

Začátek druhého poločasu přinesl změnu. Felipe Caicedo už ve 47. minutě po pěkné individuální akci vstřelil branku, ale radost Laziu zkazil videorozhodčí. Caicedo totiž při akci trefil protihráče loktem a místo branky se do statistik zapsal žlutou kartou. Lazio se cítilo poškozeno a ještě více se snažilo strhnout vedení na svojí stranu, nicméně Hellas dobře bránil.

Vše nasvědčovalo tomu, že duel skončí bezbrankovou remízou. V nastavení však dostali hosté možnost rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Na centr Radua si naskočil Sergej Milinković-Savić a hlavou rozhodl o tom, že se do Říma postěhují všechny body. Pro Lazio to je veledůležité vítězství, které ho drží ve hře o Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 0:2

11.04.2021 15:00

Góly: 35. Fabián Ruiz, 87. Victor Osimhen

Neapoli se povedlo při výjezdu do přístavního města udržet čisté konto a do každého poločasu si Gattusův celek schoval jednu branku. Po Ruizovi se prosadil i Osimhen.

Neapol ztrácela před utkáním jen dva body na místa zaručující Ligu mistrů, která je pro celek z Kampánie dlouhodobě jediným možným rozuzlením, jak hodnotit sezonu jako úspěšnou. V posledních týdnech jsou Partenopei ve skvělé formě a dokázat to chtěli i dnes odpoledne na půdě Sampdorie. Začali jak jinak než aktivně. Už v 6. minutě zakončoval záložník Zieliński parádní centr Politana těsně vedle.

Hnán velkou motivací ukázat se proti bývalému zaměstnavateli se několikrát probíjel do šance i Manolo Gabbiadini, jenže obrana Neapole si na něj dávala velmi dobrý pozor. Pořádně perné chvíle zažil především jeho spoluhráč Yoshida, který odvrátil ne jednu, ale dokonce dvě střely Piotra Zielińského.

Do práce musel o chvíli později i brankář Emil Audero, který skákal k pravé tyči, aby konečky prstů vyrazil brilantní technickou ránu Lorenza Insigneho. Povedlo se. Domácímu týmu se naopak vůbec nedařilo dostat Neapol pod tlak a ke konci poločasu navíc janovský celek inkasoval.

Neapol je zvlášť po Gattusem známá jednoduchým, ale zato vysoce efektivním herním stylem založeným často na krátkých přihrávkách. A své ovoce tenhle game plan nesl i dnes. Ruiz začal akci s Osimhenem, který ji ještě zrychlil. Zieliński pak dostal u vápna od Ruize míč a vrátil mu jej ihned do lepší pozice. Španělský reprezentant neváhal a přízemní ranou k tyči nedal Auderovi šanci!

Hned po pauze zkoušel krásnou ranou navýšit vedení hostí Piotr Zieliński, jenže ránu "polského De Bruyneho" Audero pohotově zlikvidoval. Následně si poradil i se střelami Ruize s Insignem. Patnáct minut před koncem utkání se Doria dočkala trefy, jenže hlavička Thorsbyho byla pro ofsajd VARem odvolána.

Přesto jsme viděli ještě jeden gól. V 87. minutě totiž střídající Dries Mertens prostrčil míč na Victora Osimhena, který se dostal před obránce Yoshidu a propálil i brankáře Audera.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:0

11.04.2021 12:30

Góly: 77. Matteo Darmian

Inter doma úplně nepřesvědčil, ale přesto vyhrál. Ke třem bodům mu proti Cagliari stačila jediná trefa, o níž se patnáct minut před koncem utkání postaral trochu netradiční hrdina. Obránce Matteo Darmian, který zakončil povedenou spolupráci dvou beků.

Ne vždycky je to oku lahodící fotbal, když se Interu nedaří. Ale jak už to pod trenérem Antoniem Contem bývá velmi často, i to málo Interu stačí, aby nakonec svého soka udolal. Jako dnes. Zprvu se Inter trochu trápil, a když už mu nějaká šance vyšla, jako třeba v případě Christiana Eriksena ve 12. minutě, zasáhl náhradní brankář Vicario.

O pár minut později se další z mnoha spoluprací dua Lukaku - Sánchez proměnila v šanci staršího z nich a gól, jenže ten sudí Pairetto nemohl pro ofsajd uznat. Domácí sice stále častěji kombinovali, aniž by je Cagliari nějak výrazně rušilo, ale šancí si Inter moc vytvořit nedokázal.

Byla to spíš nuda, zdlouhavé kombinace a hledání správného klíče, který by otevřel svědomitě pracující obranu celku ze Sardinie. Tu se po hodině hry pokoušel svižnou střelou otevřít Eriksen, ale ránu dánského playmakera dokázal Vicario s vypětím všech sil vyrazit nad bránu.

Dvacet minut před koncem se zase po De Vrijově hlavičce z rohu ozvalo břevno za jeho zády! Přesto hosté nakonec kapitulovali. Psala se 77. minuta, když Lukaku prostrčil míč na nabíhajícího Hakimiho a střídající bek hledal před branou spoluhráče. Včas si tam perfektně naběhl Matteo Darmian a coby špatně obsazený obránce dokázal poslat míč do brány - 1:0 pro Inter.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Turín FC 0:1

10.04.2021 20:45

Góly: 61. Andrea Belotti (pen.)

Fotbalisté Turína pokračují v dobré formě a po úspěšném derby zažili ještě úspěšnější chvíle v Udine. Tři body jim úspěšnou penaltou nakonec vystřelil kapitán Belotti.

Turín potřeboval nutně bodovat a Udinese, byť z pozice výše postaveného týmu, si muselo dávat velký pozor. Býci totiž měli v zádech velmi dobrou partii v derby, takže do utkání šli hodně vyhecovaní. Jenže jim často chyběla přesnější muška a celá finální fáze pokulhávala. Až po třiceti minutách se míč snesl do vápna k nastartovanému Rincónovi, který především kvůli teči Becaa poslal míč jen na horní síťku.

I Turín si musel dávat pozor, protože Udinese stačilo málo. Jako když hostující obrana zcela zaspala, dva hráči se nedomluvili mezi sebou a nechali míč všudypřítomnému Molinovi. Jenže ten tváří v tvář Milinkovićovi-Savićovi selhal a pálil vysoko nad!

Pět minut před koncem se do velké šance dostal Rodrigo De Paul, jehož skákavou a velmi přesnou ránu musel mladší z fotbalových bratrů vyrážet jen díky perfektnímu tygřímu skoku.

Druhá půle zprvu pokračovala v nepříliš atraktivním duchu a to až do 60. minuty. V ní se konečně z jedné nuly stala jednička. Andrea Belotti si totiž nabíhal na volný přímý kop a těsně před zakončením byl zezadu faulován! Sudí nařídil trest v podobě penalty a jejím zdárným exekutorem se stal právě hostující kapitán. O chvíli později mohli kopat penaltu i domácí, ale sudí Doveri ve spolupráci s VARem dobře usoudil, že Buongiorno Becaa nefauloval.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - AC Milán 1:3

10.04.2021 18:00

Góly: 66. Riccardo Gagliolo - 8. Ante Rebić, 44. Franck Kessié, 90+4. Rafael Leão

Na druhém místě tabulky zůstane i po tomto kole AC Milán. Rozhodla o tom výhra na hřišti Parmy, která se ale nerodila vůbec lehce. Když Rossoneri vedli po prvním poločase o dva góly, zdálo se být hotovo, jenomže vyloučení Zlatana Ibrahimoviće všechno změnilo. Parma brzy snížila a pak se hnala za vyrovnáním, což se jí i díky gólu hostujícího Leaa nepodařilo.

Zlatan Ibrahimović, to byl hlavní faktor zápasu na Ennio Tardini. Nejenže první gól fantasticky připravil pro Rebiće, ale v 60. minutě se nechal za slovní výrok vůči rozhodčímu zbytečně vyloučit a Milán se musel strachovat o výsledek až do závěrečného hvizdu.

Rossoneri mají skvělou venkovní bilanci a v Parmě jí znovu potvrdili. Už v 8. minutě Ibrahimović výbornou zasekávačkou vyškolil protihráče a nezištnou přihrávkou připravil gól parťákovi Rebićovi, který tvrdou ranou pod břevno překonal Sepeho. Milán pak v nepříliš záživné pasáži kontroloval hru a ve 38. minutě hlavičkoval těsně nad Ibrahimović. Švéd byl u všeho, těsně před koncem první půle si vyměnil balón s Hernándezem, ten zase přihrál Kessiému a i v tomto případě byl Sepe krátký.

Parma ale neházela flintu do žita a pokusila se zápas zdramatizovat, což se nakonec i podařilo. Nejprve musel Donnarumma likvidovat hned trojí šanci, když vyrazil hlavičku Contiho, vzápětí se vrhl i do střely Pellému a do třetice Kucka nůžkami přestřelil. Zásadní moment ale přišel v 60. minutě. Během přerušené hry si Ibrahimović slovně ulevil na adresu sudího a ten ho bez milosti vyloučil.

AC Milán sice vedl o dva góly, ale najednou hrál v početní nevýhodě a do konce zápasu zbývala půlhodina. Trenérovi Piolimu pak asi nebylo nejlépe, když Parma rychle vstřelila kontaktní gól. Kuckův načechraný balón sklepl Pellé pro Gagliola a ten z malého vápna procedil balón skrz Donnarummu do sítě. Domácí ožili a naopak hosté se museli bránit. Pohotová střela Corneliuse skončila naštěstí pro AC vedle.

Pioli se rozhodl závěr zápasu "ubetonovat"a pro případ rychlého brejku vsadil na náhradního útočníka Leaa. Ten nakonec ve čtvrté minutě nastavení definitivně rozhodl o třech bodech pro AC. Krajan Dalot ho vyslal do jasné šance a Leao po zemi uklidil balón do branky. Krátce na to pak sudí Maresca utkání ukončil. Milán získal důležité tři body a udržel se na druhém místě. Naopak Parma zůstává v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - FC Crotone 3:2

10.04.2021 15:00

Góly: 63. Daniele Verde, 89. Giulio Maggiore, 90+2. Martin Erlić - 40. Koffi Djidji, 78. Simy

Crotone se záchrana znovu vzdaluje a tentokrát o notný kus. Klíčový duel dvou bojujících nováčků totiž nezvládlo a v závěru přišlo o všechny tři body i přesto, že poměrně brzy vedlo. Spezia naopak konec utkání zvládla fantasticky a bere zaslouženě tři body.

Tohle byl zápas, který Crotone muselo za každou cenu vyhrát, pokud stále chce bojovat o první ligu i pro příští rok. Jenže to hostům vůbec nevyšlo. Spezia se od začátku tlačila před Cordazovu bránu s mnohem větším úsilím a chutí. Jen díky nepřesnosti Verdeho a následně i Gyasiho domácí nevedli. Naopak se málem radovali hosté. Benali našel ve vápně hlavičkujícího Ounase, s jehož zakončením si Provedel se štěstím poradil.

Přesto to byli hosté, kdo udeřil jako první. A tahle trefa opravdu stála za to. Rohový kop sice domácí odvrátili, ale Golemić jej hlavou vrátil na Koffiho Djidjiho. Obránce Crotone sice stál zády k bráně, ale krásným kopem přes hlavu překvapil vracejícího se brankáře Provedela!

Druhá půle začala střídáním dvou domácích hráčů a rázem začalo být živo. Po hodině hry zaúřadovala dvojice odchovanců AS Řím. Dlouhý nákop hlavičkoval obránce Marchizza do volného prostoru ve vápně, kam si naběhl Daniele Verde. Poté obešel dvojici obránců a nechytatelně zakončil pod břevno!

Jenže Crotone se nevzdalo a v 78. minutě znovu vedlo. Postaral se o to Ounas, který poslal do vápna míč na Zanellata. Ten si před bránou všiml nabíhajícího Simyho, který předstihl svého soupeře a dal svůj už 16. gól v sezoně!

Spezia ale předvedla úchvatný závěr. V 89. minutě se centrovaný míč po standardní situaci dostal k Erlićovi a ten jej prostrčil na zcela volného Giulia Maggioreho - 2:2. Crotone se navíc vzápětí přesvědčilo, jak umí být fotbal krutý. Ve druhé minutě nastavení totiž Farias prostrčil míč na Ismajliho, jehož zakončení zastavilo břevno. Od něj se však balon vrátil do hry přímo na hlavu mladého stopera Martina Erliće a pro něj už byla vedoucí branka lahůdkou!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán30235269:2774
2.AC Milán30196557:3563
3.Juventus FC30188461:2762
4.Atalanta Bergamo30187571:3861
5.SSC Neapol30192965:3459
6.SS Lazio29174846:3855
7.AS Řím30166854:4454
8.US Sassuolo301110949:4843
9.Hellas Verona301181138:3541
10.UC Sampdoria301061439:4536
11.Bologna FC30971439:4634
12.Udinese Calcio30891332:4033
13.Janov CFC307111232:4432
14.Spezia Calcio30881440:5532
15.ACF Fiorentina30791438:4930
16.Benevento Calcio30791430:5530
17.Turín FC295121242:5227
18.Cagliari Calcio30571831:5122
19.Parma Calcio303111629:5920
20.FC Crotone30432337:7715

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (50)

Přidat komentář
Rudnevs

13:50 Kvaracchelija v hledáčku Atalanty

Už som si vravel, že to je fojneticky napísaný Quagliarella.

Reagovat
Rudnevs

* foneticky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pharrell

Ibra

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
Shevchenko

Bilance venku 13-1-1 to neměl Mancini s Interem ani Conte a Allegri s Juve ale co z toho, když teď z domácího dvojzápasu s Janovem a Sassuolem uděláme jeden bod

Reagovat
Milan.B

Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Ibrahimovič se chce odvolat proti červené kartě, kterou dostal v dresu AC Milán na hřišti Parmy za urážku rozhodčího. Podle švédského internacionála však došlo k nedorozumění a sudí špatně rozuměl tomu, co řekl. Tak to alespoň na tiskové konferenci prezentoval trenér Milána Stefano Pioli. (football-italia.net)

Takže on řekl "fucking guy", ale rozhodčí mu rozuměl "fucking monkey".

Reagovat
cink

Reagovat
CubONE

https://twitter.com/Rossonerosemper/status/1380954722434215941

"Sul body-check non dai mai fallo, mi sembra strano, eh" ak za toto bola cervena, tak vysmech. Na videu pocut uz len "mi sembra strano, eh".

Reagovat
Eldarion

Pri hadovi ako Maresca nič nečakané

Reagovat
Kaka14

Ďalšia červená a nikdo nevie prečo

Reagovat
Seydou Doumbia

A co teda řekl? To co kolega píše výše mi ani google nenašel žádnou nadávku tam

Reagovat
Zark

no právě

Reagovat
Kaka14

To vie len rozhodca

Reagovat
Inter Eterno Amore

D'Artagnan Darmian!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je proste ta sezona.. tolko uhaluzenych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnych vyše 80 minút pre Sensiho, paráda V nasledujúcom zápase kľudne do základu so zostavou: Handanovič - Škriniar, de Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovič, Sensi, Darmian - Lukaku, Martinéz

Reagovat
BaggioRoberto

Inter v poradku. Juventus drzime se zpatky prvni polocas, druhej rozbalit naplno. Diky

Reagovat
Slavia10

Sezona je náročná a pochopitelně po těch dlouhých letech kralovani Juventusu je to už blízko, je pochopitelně, že Inter už nevalcuje, kašle na překrásný fotbal, nemůžeme vyčítat Contemu, že už to prostě chce nějakým stylem fakt dobojovat. A ať je jaký je, za tu práci co odvedl po nástupu si titul zaslouží. Z největší pravděpodobností to prostě zase dokáže s čím přišel, klobouk dolů.

Reagovat
Stana95

akorát ta LM je velká kaňka

Reagovat
snuff24

LM je pro žebráky scudetto je vždy ta hlavní motivace.Až budeme královat 5 let v Itálii tak pak se může myslet na Evropu.

Reagovat
Stana95

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ten kader pojde pomaly na dochodok takze pochybujem, ze Inter bude niekde 5 rokov kralovat...

Reagovat
Kaka14

lenze vy mate majitelov Cinanov, nie Arabov, bez uspechu v LM ..... nebudu dobri sponzori, nepojde novy marketing s novym logom, nebudu drahe posily, nebude sa platiti zbytocne drahy trener .... takze pochybujem ze ma vedenie Interu taky naor ako ty

Reagovat
celestial-

To snáď nemyslíš vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte ran over to celebrate with his Inter players after Darmian's crucial goal

pic.twitter.com/e8Ye3NEgAS

Tomu sa hovorí team spirit A čo tomu chýba? Snáď už len fanúšikovia na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

kolky zapas uz Lazio dokazalo vyhrat v nadstavenom case alebo na konci zapasu? To je neskutocne ake maju stastie...

Reagovat
cink

Já si to pamatuju hlavně z loňské sezóny

Reagovat
The Krupy

Real Madrid head coach Zinedine Zidane said "Juventus are still important to me" amid links with the under-fire Serie A champions. The Madrid coach was speaking after his side recorded a 3-1 win over Liverpool in the Champions League quarter-finals first leg.

First-year Juve coach Andrea Pirlo is under mounting pressure in Turin, where the Italian giants are fourth in Serie A and in danger of missing out on Champions League qualification for next season.

Cristiano Ronaldo's Juve were stunned by Portuguese side Porto in the Champions League last 16 this term.

Former boss Massimiliano Allegri – who left in 2019 – has been linked with a return after meeting president Andrea Agnelli.

Hmmmm poď mi

Reagovat
Zark

Cristiano Ronaldo's Juve

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
LesyJePan

Official: One-game suspension for Zlatan after his red card at Parma. He Will miss the Genoa game this weekend.

Apparently the rule is an automatic two-game ban for straight red card, but can be reduced to one when the card is wrong.

Tak to mi je teda pravidlo, mi pripada ze si najmu kretena, ktory ma za ulohu vymýšlať taketo hovadiny, lebo normalne zmyslajuceho cloveka toto nenapadne.

Reagovat
Yanek

fail

Reagovat
Lech

Reagovat
Kaka14

najlepsie je, ze Zlatan nebol ani upozorneny zltou kartou a rovno dostal cervenu (nebolo stale vysvetlene za co) a bolo rozhodnute, ze tento rozhodca nemoze piskat Milanu zapasy dlhsiu dobu .... tak cakal som ze trest Zlatanovi zrusia

Reagovat
smazaný uživatel

card is wrong ale 1 zapas aby sa nepovedalo sk*rveni amateri

Reagovat
Kaka14

Donnarummu vraj už predávame do Juve ..... čaká sa len ako dopadne boj o LM pre AC a Juventus ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Kaka14
Reagovat
smazaný uživatel

No tak snad to nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcař

Z takového přístupu, jaký Gigi má, bych byl například u Bastoniho nebo Barelly hodně zklamaný. A to ani jeden není odchovanec ...

Reagovat
LesyJePan

Ako predávame? Zmluvu ma len do konca aktualnej sezony takže predať ho už nemôžme. Keď dáme LM tak kontrakt predĺži. Čaká len na to.

Reagovat
Kaka14

Ono sa dá stále dohodnúť (AC mu nie je úplne ukradnuté) a Juve sa tiež nebude chcieť dostať do finančného súboja s PSG.... ale rad by som bol keby ostal, ale jeho plat je dosť vysoký, aj keby súhlasil s 8M čo ponúkame

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele