Serie A - preview 5. kola: Neapol cílí na pátou výhru

21.09.2021, 08:17, aktualizováno 23.09.2021, 08:41
Previews
Tammy Abraham (© AFP)
Neapol je jediným stoprocentním týmem, nyní cestuje do Janova k souboji se Sampdorií a v případě výhry se vrátí do čela tabulky. AS Řím chce dobrou formu potvrdit proti Udinese, Lazio jede do Turína ukončit čekání na výhru...
Turín FC - SS Lazio  (čtvrtek 18:30)
Fotbalisté Turína se pod chorvatským trenérem Jurićem dostali do zajímavé formy. V Serii A už dvakrát v řadě vyhráli a doma proti Laziu mohou triumfovat potřetí. Naopak se zaseklo Lazio, které nedokázalo zvítězit ve třech soutěžních zápasech po sobě.

Příchod českého obránce Davida Zimy jakoby symbolizoval změnu formy turínského celku. Poté, co ex-slavistický hráč přišel do metropole Piemontu, FC Turín všechny zápasy vyhrál a dokonce neinkasoval. A co na tom, že Zima zasáhl jen do zápasu se Salernitanou.

Turín po úvodních porážkách zabral a z cesty smetl jak Salernitanu 4:0, tak především Sassuolo. Na Cittá del Tricolore zvítězil nejtěsnějším rozdílem, když se trefil sedm minut před koncem Marco Pjaca. Další výzva čeká Granatu ve čtvrtek večer v rámci vloženého kola proti Laziu. "Myslím, že i přes remízu odehrálo Lazio velmi dobrý zápas. My jsme se na něj připravili jako obvykle. Jsem zvědaví, jak si povedeme. Stále se s týmem seznamuji. Lazio je opravdu silné, takže budeme potřebovat skvělý výkon," prohlásil na tiskové konferenci kouč Ivan Jurić.

Lazio je favoritem, ale aktuálně neoplývá dobrou formou. Ve třetím kole prohrálo na půdě AC Milán 0:2 a následně nezvládlo ani vstup do Evropské ligy, když padlo v Istanbulu s Galatasarayem. No a nevyhrálo ani o víkendu s Cagliari. Přestože Ciro Immobile otevřel střelecký účet, skončilo utkání 2:2. Tři soutěžní zápasy bez výhry už jsou k zamyšlení a asistent trenéra Martusciello bude mít plné ruce práce. Hlavní kouč Maurizio Sarri totiž ještě bude na lavičce Biancocelesti chybět.

Granata rozhodně nebude kompletní a kouč Ivan Jurić musí oželet starty Edera, Zazy, Belottiho, Izza a Praeta. Pouze dvě absence hlásí Lazio, jmenovitě Adekayneho a Zaccagniho.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Djidji, Bremer, Rodríguez - Singo, Lukić, Mandragora, Ansaldi - Brekalo, Linetty - Sanabria
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Pedro, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.45 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (čtvrtek 18:30)
Už jen jeden tým je v italské Serii A bez ztráty bodu. Neapol vyhrála všechna čtyři utkání a před pátým kolem se vyhřívala na prvním místě tabulky. Aby si udržela pozici lídra, bude potřebovat zvítězit na stadionu Luigi Ferraris v Janově, kde se o první domácí výhru pokusí Sampdoria.

Sampdoria začala sezonu zápasem Italského poháru proti Alessandrii a zvítězila 3:2. V lize se však tříbodového importu dočkala teprve o víkendu, když zvítězila na půdě Empoli hladce 3:0. Námořníci si vítězství zasloužili, už v předchozích kolech odehráli dobrá utkání a například jako jediní obrali o bod mistrovský Inter. Právě proto je na ně upírána velká pozornost, protože něco podobného mohou dokázat v zápase s neporaženou Neapolí.

"Nemají žádné slabiny a my nesmíme udělat žádnou chybu. Spalletti odvádí vynikající práci. To, co na mě dělá dojem, není jen jejich technická kvalita, ale také mentalita. Z každého úhlu pohledu je Neapol komplexním týmem," prohlásil na adresu hostů trenér Roberto D'Aversa.

Parthenopei se po čtyřech odehraných kolech vyhoupli do čela Serie A a tam se budou chtít vrátit i po zápase v Janově. Po vítězném zápase s Juventusem si Neapol v klidu zastřílela v Udinese a vyhrála 4:0. Brankami se prosadili Osimhen, Rrahmani, Koulibaly a Lozano. Neapol je chválena za výrazně týmové pojetí. "To, co předvádíme, je síla týmu. Jednotlivci jsou platní pouze tehdy, stojí-li za nimi kolektiv. Pokud postoj kolektivu posílí jedinec, pak bylo dosaženo maxima," nechal se slyšet kouč Luciano Spalletti.

Neapol má velkou šanci přidat i páté vítězství v řadě, protože se střetne s oblíbenou Sampdorií. Vzájemná bilance hovoří jasně pro Parthenopei, kteří vyhráli pět vzájemných duelů v řadě. Sampdoria si proti Neapoli podržela všechny body před více jak třemi lety.

Ani jedna strana nemůže počítat s kompletním kádrem. Sampdorii scházejí zranění Gabbiadini, Verre, Thorsby, Ihattaren a Vieira. Pro trenéra D'Aversu je to jistě velká komplikace. Co se týče Neapole, tam do hry nezasáhnou Demme, Ghoulam, Mertens a Lobotka.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Askildsen, Silva, Damsgaard - Caputo, Quagliarella
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Anguissa - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.14 - 3.73 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (čtvrtek 20:45)
Římané naposledy nestačili na Hellas Verona a jejich série výher skončila na čísle šest. Z momentálního pátého místa v tabulce se budou chtít vyškrábat zase nahoru a slouží jim k tomu utkání s Udinese. "Zebry" se taky zotavují z drtivého debaklu.

Tenhle víkend se nepovedl ani jednomu týmu. "Vlci" z hlavního města jeli do Verony s nadějí na sedmou soutěžní výhru v ročníku (včetně pohárů) a do té doby marný Hellas pro ně měkl být jen formalitou. Jenže obrana Giallorossi po změně stran naprosto propadla a inkasovala dva rychlé zásahy hned po pauze. Ty domácímu týmu stačily k tomu, aby i přes smolnou vlastní branku pokořil favorita a znovu se nadechl.

Další šanci má AS v domácím prostředí proti Udinese. K utkání se vyjádřila klubová ikona, která pak nastupovala i za Udinese - Vincent Candela. "Římané jsou dobře organizovaní, cílevědomí a na tom týmu je hrozně vidět, jak si do posledních chvil věří. Myslím, že ve Veroně to bylo jen zakopnutí, které nenaznačuje nic vážnějšího. Mourinho je skvělý psycholog a dokáže hráče připravit na jakoukoli situaci. Pro Udinese nebude čtvrteční utkání vůbec jednoduché."

Domácí celek má s Udinese dobré zkušenosti. Vyhrál čtyři z posledních pěti vzájemných duelů a ve všech čtyřech se mu povedlo udržet čisté konto. Proti "Zebrám" se Giallorossi představí bez Spinazzoly a zřejmě také Viñi, přičemž oddech nejspíš čeká na Zaniola.

Udinese přijede na Olimpico bez Nestorovskiho a Udogieho. Tým trenéra Gottiho se na začátku sezony vzepjal ke skvělým výkonům a v prvních třech utkáních získal dohromady sedm bodů, ale minulé kolo mu absolutně nevyšlo. Proti Neapoli nedal ani jednu branku a sám dostal čtyři. Aktuálně devátý tým tabulky se proto pokusí reagovat na debakl lepším výsledkem.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Patrício - Karsdorp, Mancini, Smalling, Ibañez - Veretout, Cristante - Carles Pérez, Pellegrini, Mchitarjan - Abraham
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Larsen - Deulofeu, Pussetto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.33 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - Juventus FC  (středa 18:30)
Juventus se naposledy rozešel smírně s AC Milán a tentokrát jej čeká daleko snazší soupeř, takže tři body jsou pro Allegriho tým povinností. Na stadionu Alberta Picca uvítá Starou dámu Spezia, která nad soupeřem z Turína ještě nikdy nevyhrála.

Spezia nemá na Juventus moc dobré vzpomínky. V minulé sezoně sice tým trenéra Italiana získával příznivce za odvážný a pohledný fotbal plodící výsledky, ale zrovna proti Juventusu se Spezia trápila. Prohrála oba duely minulé sezony a v každém z nich dostala minimálně tři branky. Celkově za poslední rok Spezia s Juventusem uhrála hodně negativní skóre 1:7.

A něco podobného by favoritovi utkání přirozeně moc ráda vrátila. Trenér Thiago Motta před zápasem s bianconeri sdělil: "Vím, že v minulé sezoně se Spezii nedařilo a s Juventusem zaznamenala velmi negativní bilanci, ale to pro nás není důležité. Není to žádný strašák, spíš to naopak bereme jako velkou výzvu zlepšit se. Minulé utkání nám v tomhle směru dodalo odvahu a sebevědomí, tak to musíme zlomit."

Naposledy hrála Spezia v Benátkách a byl to skvělý zápas. O osudu utkání a třech bodech pro Mottův tým rozhodl střídající Bourabia krásnou akcí a ještě lepší střelou až ve čtvrté minutě nastavení. Proto je Spezia nyní e čtyřmi body na 13. místě.

Motta nyní postrádá několik hráčů základní sestavy, mimo jiné Agudela, Colleyho, Erliće a Senu. Ani Juventus nepřijede do La Spezie kompletní. Schází mu trojice Arthur, Kaio Jorge a Morata, což zvlášť v případě španělského útočníka není příjemná zpráva.

Spezia hrála v minulé sezoně vložená kolo třikrát a dosáhla z nich na dva body (remízy s Bolognou a především Interem). Juventus se nyní dost trápí a je to jen stín týmu, který dlouhodobě panoval v italském calciu. Ani návrat úspěšného a populárního trenéra Allegriho zatím turínskému gigantovi nepomáhá, protože má na kontě jen dva body ze čtyř odehraných utkání! V minulém kole proti AC Milán dobře začal (právě Morata), jenže po Rebićově vyrovnávací brance se musel s výhrou rozloučit.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Amian, Nikolaou, Hristov, Ferrer - Maggiore, Bourabia, Bastoni - Verde, Manaj, Gyasi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Chiesa, Bentancur, Locatelli, Rabiot - Dybala, Kean
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.98 - 5.11 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Salernitana Calcio - Hellas Verona  (středa 18:30)
Těžkou nováčkovskou daň platí Salernitana, která je po čtyřech kolech bez bodu. Příznivci domácích ale doufají, že do třetice všeho dobrého se Salernitaně povede na vlastním stadionu Arechi bodovat. Hellas byl až do minulého kola také bez bodu, ale proti AS Řím se naladil parádně a stejný výsledek bude chtít zopakovat.

Ačkoliv se Salernitana hodně snažila, první body nezískala ani o víkendu v domácím zápase s Atalantou. Ještě čtvrthodinu před koncem platil bezbrankový stav, ale pak rozhodl ve prospěch Bergamaschi Duván Zapata. Za Salernitanu si odbyl premiéru Franck Ribéry, ale odehrát stihl jen první poločas.

Francouzský vicemistr světa by neměl chybět v sestavě Salernitany ani ve středečním zápase, který bude pro nováčka velmi důležitý. Domácí potřebují získat body, aby se jejich krize neprohloubila a aby na hráče nepadla pověstná deka. Vytvořit si totiž hned z kraje sezony velkou ztrátu není nic příjemného.

Hellas svojí smůlu prolomil v neděli, když si doma vyšlápl na Mourinhův AS Řím. Byl u toho i český záložník Antonín Barák, který jedním gólem přispěl k překvapivé výhře 3:2. Předchozí tři zápasy veronští prohráli, byť herně nehráli úplně špatně.

Verona se naposledy setkala se Salernitanou v sezoně 2018/2019, tehdy hrály oba týmy Serii B a pokaždé uspěl domácí celek výsledkem 1:0.

Na straně Salernitany budou chybět Ramzi Aya, Frederic Veseli, Matteo Ruggeri a Leonardo Capezzi. Podobně jsou na tom i hosté. Hellasu scházejí Gianluca Frabotta, Boško Šutalo, Kevin Ruegg a Miguel Veloso.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Gyomber, Strandberg, Gagliolo - Kechrida, M. Coulibaly, L. Coulibaly, Ranieri - Ribéry - Djurić, Simy
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipo - Dawidowicz, Gunter, Magnani - Faraoni, Bessa, Ilić, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Venezia FC  (středa 20:45)
Na přelomu nového milénia dokázala Venezia milánské AC trápit, ovšem hned nato se její osud naplnil a následoval pád. Po zhruba dvaceti letech je Venezia zpátky a ve středu večer zavítá na slavné San Siro. Pokud AC Milán pomýšlí na nejvyšší příčky, měl by tohle utkání zvládnout za tři body.

Milánští jsou velkým favoritem a cokoliv jiného, než výhra bude považováno za obrovskou senzaci. Rossoneri už si zase zvykají na velmi náročný program kombinovaný domácími zápasy s Ligou mistrů a zatím ho zvládají. V Lize mistrů sice nestačili na Liverpool, ale o víkendu si spravili chuť cennou remízou 1:1 na Juventusu. Vyrovnávací branku vstřelil čtvrthodinu před koncem Ante Rebić. AC Milán zůstává po čtyřech kolech Serie A bez porážky a tu by si rád udržel i proti Venezii. Rossoneri letos chtějí více promluvit do bojů o Scudetto a nejlépe pak vyhrát, což se jim povedlo před 10 lety.

Nováček soutěže už ví, jak chutná vítězství. Předminulý víkend zvítězil na půdě Empoli 2:1. Bohužel stejným výsledkem pak podlehl i Spezii v souboji, který může být v záchranářských starostech důležitý.

Venezia patří mezi hlavní kandidáty na sestup, ale těmto predikcím se chce vzepřít. Utkání na San Siru je pro ní velkou výzvou a zároveň svátkem. Venezia tam nikdy nevyhrála, ale to neznamená, že s ní Rossoneri neměli starosti. Naopak, poslední duel na slavném stadionu, který se odehrál v roce 2001 skončil remízou 1:1. Za AC Milán skóroval legendární Andrij Ševčenko.

AC Milán má před sebou dva papírově snazší zápasy proti Venezii a o víkendu Spezii, ovšem hned v týdnu ho pak čeká Liga mistrů a klíčový souboj s Atléticem Madrid.

Utkání s Juventusem nedohrál Simon Kjaer a k dispozici nebude ani proti Venezii. Marodka Milána se tedy rozšiřuje o další jméno. Připomeňme, že mimo hru zůstávají Ibrahimović, Giroud, Krunić, Messias, Bakayoko a Calabria. Hosté zase budou bez Fiordilina, Myllymakiho a Lezzeriniho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Florenzi, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez - Tonali, Kessie - Saelemaekers, Diaz, Leao - Rebić
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Maenpaa - Mazzocchi, Caldara, Ampadu, Schnegg - Heymans, Vacca, Busio - Okereke, Henry, Johnsen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.16 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Empoli FC  (středa 20:45)
Nováček z Empoli jede ve středu večer do Cagliari ve snaze získat druhou výhru v nové sezoně. Sardinský celek sice prožil otřesný start, ale poté, co se kormidla týmu ujal veterán Walter Mazzarri, se jeho šance na záchranu rapidně zvedají.

Cagliari odvolalo trenéra Fabia Sempliciho a nahradilo jej zkušeným trenérem Walterem Mazzarrim. A soudě dle prvního ostrého utkání si vedení může gratulovat. Nejenže se Cagliari zvedlo výsledkově (remíza s Laziem se rozhodně počítá), ale na jeho hře byl vidět řád a jasná představa o tom, kde mají hráči být a co dělat.

Jak už to tak ale u Cagliari poslední dobou bývá, problémy novému trenérovi opět přidělávají mohutné absence. Tentokrát se Mazzarri musí obejít bez vykartovaného Zappy a několika zraněných hráčů, mezi něž patří Faragò, Godín, Ladinetti, Rog nebo Strootman.

Empoli postrádá jediného hráče, Fiamozziho. Toskánský celek se s Cagliari potkal čtrnáctkrát, třikrát se body dělily a Empoli vyhrálo šestkrát. Poté, co si Empoli šokujícím způsobem poradilo s Juventusem, se jeho forma propadla a prohrálo doma jak s Benátkami, tak naposledy se Sampdorií.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Caceres, Ceppitelli, Carboni, Lykogiannis - Nández, Marin, Deiola, Dalbert - João Pedro, Keita
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Marchizza - Haas, Ricci, Bandinelli - Bajrami - Pinamonti, Mancuso
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.73 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Janov CFC  (úterý 18:30)
Bologna se vzpamatovává z posledního těžkého úderu, který inkasovala od Interu. Po debaklu s milánským celkem mají Felsinei jen pár desítek hodin na uzdravení, protože už v úterý večer se k nim podívá CFC Janov.

Bologna prožila skvělá tři úvodní kola, jenže v minulém zápase dostala takovou facku, na jakou dlouho nezapomene. Postaral se o to Inter Milán, který byl ke svým hostům naprosto nemilosrdný. Do sítě polského brankáře Skorupského totiž Inter vměstnal hned šest branek! Zatím platí, že pokud Felsinei odjedou ze svého města, ztratí body, zatímco doma jim to jde o poznání líp.

Trenér Siniša Mihajlović bude doufat, že tuhle tradici jeho tým dodrží i ve vloženém pátém kole. Bude v něm postrádat jen dvojici Schouten - Colley, což není zas tak nepřekonatelná ztráta. Janovští Grifové jsou na tom ještě lépe, protože jim schází jen zraněný útočník Caicedo.

S body už jsou na tom námořníci z Janova mnohem hůř. Patří jim v tabulce až patnácté místo, protože doposud dokázali vydolovat jen tři body za jedinou výhru. V Itálii se už mluví o tom, že trenér Davide Ballardini má jen dva duely na to, aby svou práci zachránil. Povede se mu bodovat v Bologně?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Soumaoro, Bonifazi, Hickey - Dominguez, Svanberg - Orsolini, Soriano, Barrow - Arnautović
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Maksimović, Biraschi, Criscito - Cambiaso, Sturaro, Badelj, Rovella, Fares - Traoré, Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.67 - 4.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Inter Milán  (úterý 20:45)
Největším tahákem vloženého kola bude souboj Fiorentiny s mistrovským Interem. Viola se po úvodní porážce s Římem rozjela a v úterý večer už bude útočit na čtvrté vítězství v řadě. Bude to mít ale ohromně těžké, protože soupeřem je favorizovaný Inter Milán, který v Serii A ještě nenašel přemožitele.

Už moc týmů bez porážky nezůstává. Jedním z nich je Inter, který o víkendu sestřelil Boloňu šesti góly a vyšvihl se zpátky na první místo tabulky. Ve čtyřech kolech nasázeli Nerazzurri neuvěřitelných patnáct branek a odchod Lukakua zatím prakticky nepociťují. Góly obstarávají jiní, včetně slovenského obránce Milana Škriniara. Do týmu pak výborně zapadl třígólový Edin Džeko.

Jedinou ligovou ztrátu utrpěli Milánští na hřišti Sampdorie a vlastně o to víc je pak mrzí dosti nešťastná porážka v Lize mistrů od Realu Madrid. Inter nebyl v souboji gigantů horším týmem, ale jako by si všechny góly vystřílel v domácí soutěži.

Fiorentina zase začíná budit respekt a Inter to bude mít na jejím hřišti hodně složité. Po úvodní porážce na Stadio Olimpico s AS Řím vyhrála třikrát v řadě a v úterním zápase může "navléknout" čtvrtý korálek. Všechny tři výhry byly po výsledku 2:1 a asi nejcennější skalp získala na půdě Atalanty Bergamo.

Pět branek napříč všemi soutěžemi už nastřílel Dušan Vlahović. Loni zatížil soupeřova konta jedenadvaceti góly a ve skvělých číslech letos pokračuje. Dokonce se vyskytují názory, podle kterých je srovnávám s hvězdou Borussie Dortmund Erlingem Haalandem. Sám Vlahović má vysoké sebevědomí a dodává: "Je rychlejší, než jsem já, ale ve zbytku spolu soupeříme."

V minulé sezoně se Inter utkal s Fiorentinou třikrát a byl pokaždé úspěšný. V Serii A zvítězil doma 4:3, na Artemio Franchi pak 2:0. Utkání v rámci Coppa Italia rozhodlo až prodloužení, jmenovitě Romelu Lukaku.

Vzhledem k náročnému programu udělá Simone Inzaghi nějaké změny, ale nemělo by jich být moc. Odpočívat bude zřejmě Joaquín Correa, který proti Boloni rychle střídal, ale už je zase v pořádku. V útoku tak bude prostor pro duo Džeko - Lautaro Martínez. Co se týče Fiorentiny, ta by měla zůstat beze změn. Vincenzo Italiano má v rozestavení 4-3-3 spousty variant a očekává se, že vepředu budou operovat Sottil, Vlahović a González.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Odriozola, Milenković, Martinez Quarta, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Amrabat - Sottil, Vlahović, Gonzalez
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brožović, Calhanoglu, Perišić - Martinez, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 3.84 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (úterý 20:45)
Úterní program nabídne tři zápasy první italské ligy a jedním z nich bude i atraktivní duel Atalanty se Sassuolem. Oba týmy mají pověst ofenzivně laděných týmů, které produkují množství branek. Momentálně se ale nedaří ani jednomu z nich tak, jak by si přály.

Atalanta mívá pomalejší starty do sezony a letos to platí opět. Za čtyři odehrané zápasy Atalanta posbírala jen pouhých sedm bodů, což je hluboce pod průměrem. Aktuálně to stačí jen na osmé místo a největší deviza Atalanty, tedy smrtící útok, už dávno tolik strachu nenahání. Orobici se zatím zmohli jen na čtyři branky. Jen tři týmy v lize daly zatím méně branek.

Trenér Gian Piero Gasperini ale věří, že se jeho tým zvedne. Na tiskové konferenci před utkáním zmínil: "Je pravda, že zatím nepředvádíme takové výkony, které bychom rádi nebo na které jsou naši fanoušci zvyklí. Ale je teprve září, jsme na začátku naší dlouhé cesty a jsem si jistý, že se postupem času dostaneme do optimální formy. Chybí nám někteří důležití hráči a to má na kádr vždycky velký vliv."

Konkrétně mluvil zřejmě o Luisi Murielovi, který Atalantě dlouho chyběl. A ještě nějakou dobu chybět bude. Muriel sice do Atalanty přicházel spíš jako záskok za Duvána Zapatu, žolík na lavičce, chcete-li, ale vypracoval se v hráče základní sestavy a ve velmi důležitou figuru útoku La Dea.

I proti Sassuolu je Atalanta velkým favoritem, byť se jí nedaří podle představ. Dlouhodobě si ale s neroverdi umí poradit - Sassuolo jelo z Bergama v roli vítěze naposledy v roce 2014 a jinak je to dominance Bergamaschi. Dobrou zprávou pro trenéra Dionisiho je fakt, že kromě Pedra Obianga mu nikdo další nechybí.

Sassuolo se nachází v tranzitní fázi. Odešel trenér De Zerbi a šanci dostal druholigový kouč Dionisi. Především ale klub ztratil na poslední chvíli oporu a kapitána Ciccia Caputa, aby vsadil na mladé hráče. Talent má dvojka Raspadori - Scamacca ohromný, ale prozatím se ukazuje, že mají oba ještě dost limitů. V posledních třech duelech ostatně Sassuolo dalo jen jednu branku a dva z nich prohrálo.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Gosens - Iličić, Malinovskyj - Zapata
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - López, Frattesi - Berardi, Djuričić, Boga - Raspadori
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.75 - 6.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol440010:212
2.Inter Milán431015:410
3.AC Milán43108:210
4.AS Řím430111:59
5.ACF Fiorentina43017:69
6.SS Lazio421111:67
7.Atalanta Bergamo42114:37
8.Udinese Calcio42116:67
9.Bologna FC42115:87
10.Turín FC42027:46
11.UC Sampdoria41215:35
12.US Sassuolo41124:54
13.Spezia Calcio41125:104
14.Hellas Verona41036:93
15.Janov CFC41035:103
16.Venezia FC41033:83
 Empoli FC41033:83
18.Juventus FC40224:62
19.Cagliari Calcio40227:112
20.Salernitana Calcio40042:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
Nuno čomes

Na Fiore u nich moc neumíme, tak snad to dnes bude za 3 b.

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Bod případně nebudu brát jako ztrátu. Věřím ale ve 3.

Forza Inter!

Reagovat
Nuno čomes

Špatné myšlení.

Reagovat
cresposuper

Nehraju zle, ale ta predpokladana zostava je proste slaba, take zapasy by sme mali vyhravat.

Reagovat
Tomanatura

? Ta sestava je imho vysoky nadprumer ligy, navic je to strasne behavy tym.

Reagovat
cresposuper

To si nemyslim, maju tam kopu priemerakov a hracov za zenitom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Fiore vs Inter by mohol byt dobry zapas.

Reagovat
Dejwa

Těžkej soupeř, ale ztrátu jsme si vybrali v Janově. Jestli chcem hrát zase o titul, tak musíme vyhrát. FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlahovic 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, once back in the locker room, allegedly accused Rabiot of not defending well on the corner. The discussion continued in the locker room so animatedly that Massimiliano Allegri had to intervene. (La Stampa)

Ne asi. WS má pravdu, francouzská modelka tam stála jako pako. Na druhou stranu, WS by si měl zamést před vlastním prahem za úvodní zápasy sezóny, tam oplýval stejnou jistotou jako Rabiot.

"Hodit je pod náklaďák" oba a bude klid.

Reagovat
10

blbý a blbější se hádají, kdo je větší záškodník

kdyby jim tak Max při tý intervention řekl, ať se vezmou za ruku a táhnou oba do prdele...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Fiha, naznak, ze im zalezi na vysledku.

Always look on the bright side of life

Reagovat
CubONE

To "Porca troia. E vogliono giocare nella Juve" od Allegriho bolo tiez fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

To hezky zapadá ke Chielliniho "Non è squadra" na konci zápasu s Empoli. Dostat do některých fakt, že hrají za Juventus a ne nějaké provinční týmy, bude těžké, u některých nemožné. V minulosti to hráči doháněli odhodláním, když na to neměli fotbalově, urvali to zarputilostí. Velice dobře si uvědomovali, že hrají za největší tým v Itálii. Dobré tři roky je to velká bída. Teď už snad aspoň bude prostor k činům. A opravdu to není o tom, kdo dá kolik gólů. Góly a výsledky jsou vedlejší produkt toho, že hráči bojují jeden za druhého a uvědomují si, jaký nosí dres.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

to je jedna z nejlepších věcí za poslední sezony, to byla přesná trefa

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Wojta to myslel dobre pri tom organizovani rohu ale stratil tam cas a koncetraciu. Mozno by stihol aj nejaky vyskok alebo sa premiestnit...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam na Rabiota hulákal a když ten ho neslyšel/neposlouchal, tak ho tahal za dres, aby mu ukázal, kam se postavit. Jak píše 10, blbý a blbější.

Reagovat
10

hlavně že po zápase ten gól všichni dávali za vinu Manuelovi...

přitom za to klasicky mohl Rabiot, už ten roh nemusel vůbec být, kdyby to nechal Polákovi, kterej na něj řval, pak ho musel přesunout ručně jak nějakýho panáka do prostoru, odkud pak padl gól...já bych ho zabil už na hřišti

Reagovat
Dejwa

Neskutečnej závěr teď

Reagovat
10

Viola udělala mega progres. Italiano je génius, protože tihle hráči ještě před rokem vypadali jak tragédi z Lega Pro... po 10 minutách to mohlo být 3:0

Reagovat
GEGE

Reagovat
snuff24

Co to jeeee sakra

Reagovat
cresposuper

Fabbri je strasne mimo na Bastoniho jasna karta a Skriniar hral loptu

Reagovat
10

Loptu s nohou ale

Reagovat
Nuno čomes

Kde jsou ty časy kdy se prostě počítal balon. Teď nemůžeš ani do skluzu, protože většinou vezmeš i jeho. Pravidla jak pro gaučáky no.

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

No je to tak, nechytej se za hlavu.

Reagovat
10

Ne, není, byl to jasnej faul a ty plácáš kraviny...

Reagovat
Pipo123

Fiorentina výborná

Reagovat
10

Hmm, jasnej faul...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Dejwa

Italiano fakt borec, konečně tam ten kádr někdo ždíme, každopádně ty venkovní zápasy budou teď jiná i skrz fanoušky, super atmo. Musíme se okamžitě probrat a začít hrát

Reagovat
Largo

Reagovat
Tomanatura

Nico Gonzalez vypada dneska jak Neymar. Podle me to byl faul, stejne jako nemela byt zluta pro Milana

Reagovat
10

Z pohledu zezadu jasnej faul, z toho celkovýho už ne tolik, Škriniar to dost podcenil...ale spíš bych to neuznal

Reagovat
smazaný uživatel

VAR nezasahoval, takže to nebyla zjevná chyba a zjevný faul. Za mě naprosto regulérní gól

Reagovat
10

co to plácáš prosimtě?

Reagovat
Nuno čomes

No oboje velmi špatné rozhodnutí. Na co tam je VAR?

Reagovat
cresposuper

To vobec nebol faul

Reagovat
M11

To je strasny rozdil v nasazeni po tech nasich baletkach

Reagovat
10

No my vypadáme v každým zápase jako tenhle Inter těch prvních 25 minut, to je jak koukat na Juve

Reagovat
zurix_new

Vždyť to byl faul na Milana nicméně Fiore hraje dobře a koledovali jsme si

Reagovat
snuff24

z toho bolí oči asi jdu radši na ultimate team

Reagovat
smazaný uživatel

Takže poškodil nás rozhodca? Tak dobre, že to ani nesledujem, lebo aj bez toho mám riadne nervy

Reagovat
snuff24

hrajeme jak idioti vůbec nic nesvádět na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale futbal sa hrá na góly a body. To, že má niekto viacej striel je prd platné, pokiaľ z toho nie je gól (niečo ako my proti Realu v prvom polčase). Takže keby to rozhodca správne vyhodnotil, by sme mali zatiaľ body namiesto nula bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný faul to nebyl, jinak by zasáhl VAR. Skriniar byl nedurazny

Reagovat
cresposuper

"jinak by zasahl VAR"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Biraghi

Reagovat
Tomanatura

Torreira je furt lepsi nez vsichni zaloznici Juventusu, proc skoncil jako vyhnanec ve Viole?

Reagovat
10

Není...možná na něj nikdo jinej neměl, jinde by neměl garantovanej základ

Reagovat
Tomanatura

Ok Locatelli, ale ten je trosku jiny typ. A stal milion, s nepovinnou 15 mega opci

Reagovat
10

Já vím, plat 3m...i tohle byl v létě pro Juventus problém, zvlášť když se nepodařilo nikoho ze zálohy zbavit

Reagovat
cresposuper

Inzaghi je inteligentny trener, verim, ze na takyto polcas zareaguje. Viola v druhom polcase podla mna aj tak odpadne

Reagovat
Dejwa

snad, ale super prověrka hlavně před LM, škoda, že tak odvážně nehraje každej soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mihal

Rozhodca je extrémne zlý. Fiore parádny polčas. Keď nezačnú naši behať, tak to dnes bude bez bodu. Dumfriesa by som dal miesto Darmiana, odchodom Hakimiho je polovičný.

Reagovat
Eldarion

Viola vyzerá byť na tom dosť slušne, ale tie šance ich môžu ešte mrzieť. Interu teraz celkom chýba Vidal, ten priestor pred obranou im Viola v pohode prečísluje.

Reagovat
Panděvova ofina

S labutí z Bosny hrajeme v deseti. A to jsem tu hlásal, že v mezihře bude platnější, než Lukaku. Gol jsme si zasloužili, nicméně kvalita rozhodčích z SA je hrozná. Fiorentinapředvedla hodně sympatický výkon a doslova nás k ničemu nepustila. Snad jim v druhé polovině dojdou síly Džeko zůstane na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta labuť vám vystrelila tři body chytraku

Reagovat
10

Očekávaný po těch projebaných šancích Violy, to se na týmu podepíše...

Reagovat
Nuno čomes

Darmian!

Reagovat
10

Dva hráči, který měli jít dolů Viola je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

EDIIIN

Reagovat
Lech

To jsou laty tvl

Reagovat
Nuno čomes

Hakan! Džeko!

Reagovat
cresposuper

Zasluzene

Reagovat
Mihal

Reagovat
Dejwa

Paráda ale rozhodčí je fakt otřesnej

Reagovat
Lech

To je pravda, predchazel tomu faul na Vlahovice

Reagovat
Dejwa

A pár vteřin před tím na Lautara

Reagovat
Lech

Anebo taky. Ja nerikam ze nekomu pripiskaval nebo ne, Varem to proslo skrz offside, ale na ten faul se vysrali nevim proc

Reagovat
Dejwa

pískal jak kokot na obě strany, horší výkon sudího jsem dlouho neviděl

Reagovat
PP

Uff, fotbal umí být krutý..

Reagovat
Tomanatura

Haha, Alexis s Dumfriesem uz se na hriste asi nedostanou

Reagovat
10

Oba góly přes tragéda Biraghiho, nechápu jak může vůbec hrát v základu, natož být kapitán. To je nejhorší bek v lize...

Reagovat
GEGE

K tomu ta jeho stupidní ruka milimetr od vápna...ten má snad vsazeno zmrd

Reagovat
Mihal

Ten rozhodca musí dostať ban

Reagovat
Tomanatura

To sice jo, ale cervenou zaslouzena.

Reagovat
Mihal

To bez pochýb

Reagovat
10

Ten má dobře vymeteno

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bastoniho měla být žlutá za držení, ale ta jeho reakce byla hodně mimo.

Reagovat
stuff

Reagovat
cresposuper

Gonzalez to prehnal, ale pri takom piskani sa nedivim, ze mu rupnu nervy.

Reagovat
M11

By me zajimalo co delaji sudi na tech svych seminarich..

Reagovat
celestial-

Jako vsichni na vsech seminárich - chlastaj

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, plus na děvky bych nezapominal

Reagovat
Spalovač šancí

Žerou kaviárové toasty

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý 3 body! Bravo.

Reagovat
Nuno čomes

Perisic!

Reagovat
Mihal

Vy.ebali sme Violu do riti... Toto musí byť karma za Real. Každopádne 18 gólov po 5 zápasoch je slušná produktivita. Dúfam, že to tak vydrží čo najdlhšie.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
stuff

Reagovat
Malresi

Salernitana dnes prvý krát boduje

Reagovat
10

Snad se Spezie chytnem, aby nám moc neutekla v bojích o přežití

Reagovat
M11

No dnes od pul 7 boje o zachranu

Reagovat
10

v sezoně 15-16 jsme po 5. kole měli 5 bodů, na konci Scudetto, takže Max jede podle plánu

Reagovat
M11

Takze to by jsme dnes meli vyhrat

Reagovat
10

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Povolit, přitáhnout.

Reagovat
FuckT

No ved to, my to zas mame z opacnej strany. Tento obraz som uz videl tolkokrat, ze to 1. miesto ma nevzrusuje ani z 1% a ocakavam titul Juventusu, pripadne hocijakeho ineho timu okrem nas...

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Maxovi spíš ujel vlak

Reagovat
DelPiero137

Vidim to tak ze do LM sa budeme musiet kvalifikovat cez vyhru v LM

Reagovat
ED91

Reagovat
stuff

Reagovat
Rybinho85

AC Milán dostal pokutu za nestandardní jednání o nové smlouvě s obráncem Davidem Calabriou. Hráčův agent Miguel Alfaro Garcia nesplňoval všechny potřebné náležitosti, aby mohl Calabriu zastupovat. Milánští jsou trestáni za to, že si dostatečně neprověřili agentův status.

Co to je za kravinu, neměl by dostat spíš pokutu ten rádoby agent?

Reagovat
Eldarion

Jeho agent nemal platnú zmluvu v jednom z potrebných úradov, vypršala mu koncom roka 2020. AC, Massara a Calabria dostali pokutu cca 7,500 EUR.

Reagovat
Furia Ceca

Útok fajn, ale ta záloha Bentancur-Rabiot-McKennie... Max zase trollí.

Reagovat
10

...a De Sciglio

Reagovat
Furia Ceca

Ono celkově je docela naprd, že všichni hráči, který jsme měli rozfrcaný po hostováních s tím, že je zpeněžíme, všichni v létě zůstali a najednou nám jsou dobrý

Reagovat
10

je to tak...zrovna ten Mattia je na scéně tak dlouho, že by si člověk řekl, že asi pomalu bude končit kariéru v 34 letech, a ono mu je 28

ale zrovna on nebo Ruga mi vadí nejmíň, spíš mi vadí, že je ten klub v minulosti odepsal

Reagovat
Panděvova ofina

Kolikátou že bouračku už Arthur měl? Koukám, že ten swap s Pjanicem byl minimálně co se týká herního přínosu naprosto v pořádku. On má svého zaměstnavatele dobře v pí.i

Reagovat
10

největší průser na tom všem je, že to Ferrari bylo modročerný...to je jinej troll tyvole

Reagovat
lnterista

Reagovat
PP

nene

Reagovat
10
Reagovat
Airus

k nám ti jihoameričani choděj jenom aby mohli mít na instagramu roztřelený ferrari

Reagovat
10

jinak si ho asi pleteš s jiným Art(h)urem, toho času od vás

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát je v tom údajně nevinně, jako oběť.

Reagovat
cresposuper

To by fakt nebolo lepsie pretrpiet tam prave kridlo namiesto Rabiota?

Reagovat
10

Lepší by bylo i hrát v deseti

Reagovat
10

Asistence Rabiot...

Reagovat
DelPiero137

Nevravel Max ze chce dnes viac vyuzit kridla? On tam drbne toho Francuzkeho curamedana....to cloveka priam nuti prepnut stanicu.

Reagovat
10

To je zase pošušňáníčko

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
DelPiero137

Parada, Moise!

Reagovat
10

Moiseeeeee

Reagovat
DelPiero137

Rabiot asistencia, ten uz ostane v zaklade do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot asistence ani neví jak a ještě tam ukazuje Moisemu, ať to hraje na McFeriho

Moiseeee

Reagovat
Furia Ceca

Výborně Kean, přesně tohle po tom failu s Neapolí potřeboval Rabiot áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Povolit, utáhnout pěkné Spezia

Reagovat
DelPiero137

Gol kola, klasika....

Reagovat
DelPiero137

Z prvej sance

Reagovat
10

Už v úvodu tam byl po centru ze strany hráč sám před malým vápnem, to šlo trefit... spíš klasicky každá akce soupeře smrdí gólem, protože nefunguje filtrování zálohy, nefunguje nic

Reagovat
10

McKennie dneska imho pod Maxem skončil, v zimě jde hostovat do Sunderlandu...

Reagovat
smazaný uživatel

McFeri běhá jak Maurice z Madagaskaru

shorturl.at/eyUX2 - celém on

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

https://youtu.be/PMigXnXMhQ4

Mně v hlavě hraje tohle, když ho vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

on je šíleně pomatený

Reagovat
10

právě, jako ten song...come mr. tallyman and tally me banana

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, ty vole... Až na Malmö máme ty zápasy jak přes kopírák.

Reagovat
DelPiero137

Dybala s Chiesom si napravo prekazaju. Federico sa moc nedostava do hry, co je skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Chiesa doleva, Rabiot ze hry a Bernardeschi doprava.

Reagovat
10

Max by už měl ukázat trošku koule, protože tohle jeho 442 s Rabiotem na křídle je velká připosranost, která navíc vůbec nefunguje. Tam reálně útočí 2-3 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to šíleně. Chiesa/Dybala vyváží míč a vpředu nabíhá Kean a dobíhá opět Chiesa/Dybala. Pak to musí podržet, až si zleva naběhne "Eva Green" a čeká se, až se Spezia zformuje.

A dostává mě do kolen Danilovo bránění, kdy soupeře buď sroluje, nebo stojí a jen na něj kouká. Kde jsou ty časy švýcarského expresu.

Reagovat
DelPiero137

Berna musi hrat, aj Amikovom mieste by zahral lepsie.

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

McKennie je tam k nicemu.. to uz tam muze rovnou poslat Moratu..

Reagovat
10

ten netuší víc než Rabiot...což ani nejde, ale vlastně jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

stejně tak třeba nejde litovat odchodu Pirla z lavičky...

Reagovat
M11

K placi ta nase zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Takového Bentancura jsem zaznamenal až teď, když hlásili, že střídal.

Reagovat
DelPiero137

Benta bol zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš neviditelný.

Reagovat
DelPiero137

Az teraz som prisiel na druhy polcas. Aj tak by som dal dole radsej Westona.

Reagovat
M11

Max dve střídání

Reagovat
10

Když jsem ho viděl po AC, tak to buď skončí jeho infarktem, nebo vraždou.

Reagovat
10

Reagovat
M11

Zas takova posrana tec

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpomalejší stoperská dvojice v lize

Spezia zaslouženě

Reagovat
10

Bonucci může rovnou odejít do důchodu, invalidního...on mu udělá kličku a pošle ho 3 metry jinam

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Juventusu hrajou neuvěřitelný hovna, že prohrávaj i proti takovým luzrům

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

Po tolika letech naprosté dominance mě tenhle Juventus prostě neskutečně baví

Reagovat
10

Takže tě ve skutečnosti vlastně nebaví..?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Hnusný dresy, doposud bez výhry, v live tabulce předposlední a 11 bodů za Interem, hrozná hra, tragikomická záloha i obrana ... Můžu chtít aktuálně víc?

Reagovat
10

To byl takovej vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Mně právě nedošel

Reagovat
10

"neskutečně baví"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že vás Ronaldo táhl dolů, a bez něj půjdete nahoru co?

Reagovat
Furia Ceca

Říkej si ty i další kinder fans co chcete, ale já bych Ronalda nechtěl zpátky ani za zlatý prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nás to zlatý prase stál a teď jen sklízíme, co ta blonďatá opice v hledišti s kamarády natropila.

Reagovat
Il Architetto

S Ronaldem by to bylo 2:2. Dobrej bod z venku.

Reagovat
stuff

Pockaj

Reagovat
Furia Ceca

Času je dost, tak s tím něco kluci udělejte

Reagovat
popltak

Juventus zpět kam patří?

Reagovat
svkmd

Nemyslím že tento rok bude titul. chce to viac času možno o rok bude tam kam patrí

Reagovat
FuckT

Nezvyknuty na tie zlte dresy pozeram, ze ta Spezia hra bez myslienky, snaziac sa o svetove kombinacie, ale bez kvality v zalohe. No a potom pozeram, ze to je vlastne Juventus. Kazdopadne stale si myslim, ze otocia tak ako aj tento zapas, tak aj umiestnenie v lige...

Reagovat
M11

FEDE !!!

Reagovat
DelPiero137

Chiesaaaaaaa!!!!

Reagovat
10

Fedex

Reagovat
smazaný uživatel

FEDEX!

Reagovat
DelPiero137

Ten chlapec je klenot, uz len to sprintoval k rohu pre dopredu stratenu loptu

Reagovat
Furia Ceca

Fedex výborně

Reagovat
Francesco Totti AS

Ta Spezia se porazí sama

Reagovat
svkmd

Pane bože ďakujem za toho chlapca

Reagovat
10

A druhej Fede jezdi kua, ať už se nemusíme dívat na toho žabáka

Reagovat
Malresi

Chiesa je super, tá jeho chuť hrať a povaha sú na nezaplatenie. Úsmevné bolo, že zatiaľ čo on presoval hráča Spezie pri rohovom praporku, Rabiot si vykračoval a pozeral nato, akoby nič.

Reagovat
BaggioRoberto

Toho Chiesy je v soucasnem Juventusu proste skoda.

Reagovat
DelPiero137

13 rohov a ani poriadna sanca

Reagovat
M11

DE LIGT !!!

Reagovat
DelPiero137

Stacilo napisat

Reagovat
stuff

Este daj daco!

Reagovat
10

Mathijs!

Reagovat
smazaný uživatel

DeLichthsjhtjshjghsjth

Reagovat
Furia Ceca

Ale střídání pomohly Konečně jsme si vytvořili tlak a výsledkem jsou 2 rychlý góly. Ale ještě bych jeden-dva přidal, bůh ví jakou šmudlu zase dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Chiesa doleva bylo klíčový řešení. Říkám to pořad, že on je zleva s míčem dovnitř lepší než jako bruska zprava s hromadou centrů do vápna.

Reagovat
Malresi

Súhlas, hoci na môj vkus to tam dnes dosť zbytočne posiela aj zľava

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dává

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam snad dám ještě kříž

Reagovat
Furia Ceca

No smrdí to, no... A rozhodčí nás ještě potrápil 6 minutama

Reagovat
Pettirosso

Par dni premyslim, ze idealni sestava dle soucasnyho kadru by se mohla inspirovat Tuchelovou Chelsea:

Scz

De Ligt - Bonucci - Chiellini / Danilo

Cuadrado - Locatelli - Rabiot - Berna /Sandro

Dybala - Chiesa

Morata

S tim prave co pises, Dybala zprava, Chiesa zleva. Ale vypada to, ze Maxe toho ani nenapadlo. Zatim saskuje s tim hybridnim 4-4-2, co zacal Pirlo

Reagovat
Airus

Místo Rabiota bych dal Amíka nebo Bentu. A trojzubec Kulu-Paulito-Chie by podle mě udělal svoje.

Reagovat
Pettirosso

Bentancur nebo Rabiot je prast jak uhod. Tam je proste slabina v kazdym Pripade. Texasan je vic mimo, nez ti dva (a to uz je co rict).

Kulusevski na zaklad aktualne nema. Morata je jasna volba momentalne.

Reagovat
Furia Ceca

Berna Chiello style Teda obvaz by měl být bílý a od krve

Reagovat
DelPiero137

Je to tam!

Reagovat
Furia Ceca

V suchym triku

Reagovat
10

Jak nahoře psal Architetto, s Ronaldem by to bylo 2:2

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
stuff

Reagovat
Airus

Takže příští zápas stejný bitevní plán a prohra 2:1

Reagovat
stuff

Ako tych poslednych 10-15 minut bola hanba, ale tie body boli uz velmi potrebne!

Forza juve!

Reagovat
Furia Ceca

Tak ona to byla – až na rozmezí mezi 60. a 80. minutu – hanba celý zápas, ale bylo mně to jedno... hlavně už konečně naplno bodovat!

Reagovat
swatm

nevíte někdo jak je to se vstupem na italký stadiony?...jestli staci testy nebo ockovani ...nebo tam mají něco svého...díky

Reagovat
Lech

Vcerejsi expresska: "Na zápasy Serie A momentálně mohou pouze lidé s očkováním, nebo maximálně dva dny starým testem".

Reagovat
bobis21

Konečně! Už jsem začínal počítat s 0:0

Reagovat
maras93

No konečněě. Už jsem se začínal obávat. Pěkná akce, super Brahim.

Reagovat
maras93

Theoooooo. Jak mě s těma solíčkama štval, tak tohle udělal pěkně.

Reagovat
maras93

myšleno na Alexise..

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusné striedanie Hernández a Saelemaekers

Reagovat
Eldarion

Alexis zahral životný polčas aj keď viac krát mohol skôr prihrať. Krásny gól.

Reagovat
Ragazzo d'oro

nejlepší vykon Alexise u nás

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
anonym

OT: Hledáme hráče pro Fantasy NBA Basketball. 12 týmů, lidi tady z Eurofotbalu. Kdyby měl někdo zájem, stačí napsat.

Reagovat
blaugrana

Ten Oshimen je delo. Celkom dost 9 sa javi do buducna. On, Haaland, Isaak, Adeyemi...Snad Adeyemi by mohol byt dostupny pre Barcu.

Reagovat
sokar

mňa prekvapila prestupová cenovka za Osimhena už pri príchode do Neapolu, odtiaľ bude odchádzať za riadnu pálku. Ale v prvej sezóne docela vyhorel (aj vďaka zraneniam), ale teraz naberá riadnu formu, uvidíme či to udrží dlhodobo

Reagovat
Largo

Vlahovic

Reagovat
popltak

To je válec Aby si Dries zahrál po návratu, Osimhem

Reagovat
Pipo123

Strašne čo hráme, neexistujúca záloha, proti Cagliari aj dnes najlepší Anderson, ten to aspoň skúša, obrana labilná, Alberto a SMS nie sú vidieť a Ciro hraje ako v repre, v 4-3-3 vôbec nevie kde je

Reagovat
Alberto Aquilani

Hhhh. Calafiori 30 minút ako tá puličná lampa, pak si vezme loptu kde každú sekundu vyzerá že sa zdrbe, prejde ňou celé ihrisko, aby sa mu posledný brániaci chlap poklonil a na znak úcty mu prenechal voľnú cestu.

Reagovat
Largo

Nic moc, ale vedeme. Jsem rad za Tammyho

Reagovat
Largo

Ty hraci jsou uplne vystaveny. To to Jose nevidi?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele