ROSICKÝ DO REALU MADRID?

02.04.2004, 14:56
Aktuality
Španělská média dnes napsala zprávu - O Rosického se zajímá Real Madrid! Nejen v Dortmundu, ale také v České republice se začalo diskutovat, půjde do nejslavnějšího klubu na světě? Stále o něj jeví zájem také anglická Chelsea.

Možná vám vrtá hlavou otázka - kam půjde Tomáš Rosický? To zatím nikdo stoprocentně neví, ale je téměř jisté, že z Dortmundu odejde. Chce ho získat několik klubů, jako například Chelsea, Barcelona či AC Milán! Anglická média tvrdí, že je to jasné - Rosický jde v létě do Chelsea!

Jenže dnes média španělská uvedla zprávu, že o Tomáše Rosického jeví zájem i Real Madrid! Nejslavnější velkoklub by tak mohl získat nejtalentovanějšího českého záložníka, který obléká dres Dortmundu, ve kterém se mu momentálně nedaří. "Potřebuje změnu, přestup mu prospěje," píše v březnovém vydání časopis Hattrick. A má pravdu!

Dortmund se potácí ve finanční krizi, která přesahuje velké miliardy. Proto je už stanovený cíl: Odchod z Dortmundu. Neví se ale kam, do Anglie? Samotného Rosického ale anglická Premiership nezajímá. "Má raději Španělsko," říká pro Hattrick bratr Jiří. "Brácha má ale novou představu: chtěl by do Španělska přes Anglii," dodal.

Samotný "Rosa" ví, že přestup vyvrcholí v létě. "Když zůstanu v Dortmundu, nic se nestane," tvrdí bývalé sparťanské miminko. Ale kam by tak mohl odejít? Kluby jsou stále stejné. "Na AC a Inter Milán máme kontakty. V Juventusu je dobré využít pozice silného hráče," objasňuje pro Hattrick Paska, Rosického agent.

Zájem neupadl ani v Barceloně. Chtěla by ho získat, ale jak to tak vypadá, tohle léto to asi nebude. "Spíše zamíří do Anglie," míní jeho spoluhráči z Dortmundu.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (27)

Přidat komentář
antimadrista

Toho chudáčka si klidně vemte...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale blbost. Má to snad být další nátlak na Gutiho?

Reagovat
HOST*Kelsen

Není to chudáček, jestli se mu povede Euro, tak bych mu přál Barcu, v Realu je dost tvořivých hráčů.

Reagovat
HOST*SS

Snad v Chelsea dostanou rozum a toho ubožáka nechaj Španělum.

Reagovat
HOST*ghost

Fuck off chelsea

Reagovat
HOST*hakos

Jediní chudáčci jste vy!Co jste dokázali, že tak blbě kecáte?

Reagovat
exmafie

Naprosto souhlasím s tvým příspěvkem....Rosu sice nemám rád,ale jako fotbalista patří k nejlepším na světě,jinak by asi nehrál v repre a nezajímala se o něj Chelsea a Real....

Reagovat
smazaný uživatel

no Rosicky mne moc sympatickej neni ale myslim ze na nem je budoucnost ceskeho fotbalu....

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neni zvedavej na Rosickeho!!!!!!!!! My potřebujem extra třídu(obrance)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

Byste radi Ferdinanda. že jo?!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, toho ne, je zapomětlivej

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*yarda

Asi tak R.Carlosi, ale na Řízečka nešahat!

Reagovat
HOST*Barcafan

ROSICKÝ jednou bude druhý Zidane. Jsem o tom přesvědčen. Je v něm obrovský potenciál a v "technicky" vyspělé lize (Itálie, Španělsko) může ještě hodně vyrůst.

Reagovat
HOST*

A to jen proto,že je Čech?????????????Blbost!!!!!!!!!!!!!Aby byl jako Zizu má ješte hodne učit blbe!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Hlavně že ty si vynikající debile!!!! ty neumíš ani kopnout do míče a budeš kritizovat ROSU, debile

Reagovat
Mr.Jindros

porvete se

Reagovat
HOST*Neomatix

Jste fakt volové....dokažte to co von a pak se uvidí.umíte akorát sedět na prdeli a máte plnou hubu keců

Reagovat
antimadrista

Fuck off Rosický!

Reagovat
HOST*Miguel

Fuck off Barca!!!!!!!!!!!!!! Debile

Reagovat
HOST*

Ty seš vážně kretén!!! kdyby takhle kritizoval třeba nedvěd (což ty určitě nejsi) tak bych mu možná věřil, protože dokázal toho víc než rosický, viz. zlatej míč...jenže seš debil, kterej doma dřepí na zadku u pc a kritizuje jednoho z nejlepších záložníků evropy!!! seš fakt pošahanej debil...

Reagovat
HOST*FIGO

Rosa je dobrej,kdyz ma fazonu,ale jinak nic moc musi se jests hodne ucit!Kdyby sel do REALU byla by to skoda pro nej ani by si neskrt.

Reagovat
HOST*

Rosa je dobrý ale do Realu nepatří!!! A neni tam pronho místo-Zizu-Figo-Beckham!!!No ale skusit štestí muže nekde jinde!!!

Reagovat
PJ

Ty si fakt vůl...

Reagovat
antimadrista

Dyť je to pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak jak sem rikal navrchu ROSA mne neni sympatickej ale jednou bude(doufam) dobrej...nemecko pro neho vubec neni v realu by si neprc(tam by mohl jit tak v 28letech ) mno chelsea tam vubec neeeee tam to je nabity tak je konkurence jako prase ale hodil bych ho do takovyho JUVE at se neco nauci od pavla

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem si tak procital vase nazory a je to i docela zajimavy.Vetsina je ale spis proti Rosovi, no a podle me ma docela velkej talent, ale musi se jeste poradne vyhrat, aby byl z neho poradnej hrac.Momentalne ale podle me jeho forma stagnuje a to by melo byt pro nej dalsim impulzem, aby na sobe porad makal a to tvrde, ponevadz jestli usne na vavrinech i po prestupu, tak to s nim nebude zrovna nejlepsi. Hlavni je ale, aby se dostal do pohody nez zacne euro, aby byl platnym hracem, jinak bych tam zaradil radeji nekoho,kdo bude mit lepsi formu. Doufam, ze ve vlastnim zajmu prestoupi do jinych mansaftu nez jsou Chelsea nebo Real, ponevadz v takovy konkurenci by vetsinu zapasu asi zahrival lavicku a to by mu moc neprospelo, At jde radeji jinam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele