REAL REMIZOVAL NA BETISU A JE STÁLE DRUHÝ

20.01.2004, 02:27
Aktuality
Ve 20. kole nedokázal Real Madrid využít remízového zaváhání Valencie a po remíze na Betisu zůstává stále o bod druhý. Navíc jeho hráči nepředvedli nijak oslnivý výkon. Z 11 zápasů venku v této sezoně merengues zatím jen 4 vyhráli.

Se smíšenými pocity jeli asi hráči Realu Madrid na zápas s Betisem. Při jejich poslední listopadové návštěvě v Seville utržili potupný debakl s FC, a tak měli co napravovat. Betisu zase káže nesmiřitelná rivalita s FC nezaostat za jejich výkony ani o kousek. Skóre zápase otevřel domácí Joaquín, o kterém se spekuluje, že by měl buď ještě v zimě, nebo v létě přestoupit právě do Realu. Možná že se trefou své šanci přiblížil. Za hosty vyrovnal v druhém poločase svou padesátou trefou za Bílý balet Ronaldo. Real Madrid nastoupil v nejsilnější sestavě i s uzdraveným Davidem Beckhamem.

Real Madrid je v Novém roce sotva poloviční, dokázal to i tentokrát nemastným, neslaným výkonem. Nedokázal si vytvořit svou příslovečnou převahu ve středu pole. Po půlhodině hry poslal po chybách defenzivy Realu Betis do vedení Joaquín. Úplně volný Fernando se vřítil z levé strany do pokutového území, jeho střelu Iker Casillas jen vyrazil. Míč se dostal do cesty Joaquínovi, a ten prokázal klid v zakončení a poslal bílo-zelené do vedení. Real po zbytek poločasu nedokázal na Joaquínův gól najít odpověď.

Betis mohl své vedení zvýšit, ale Denílson, který prošel přes dva obránce Realu vystřelil nad. Krátce po hodině hry, srovnal Real skóre díky smrtícímu zakončení Ronalda. Ačkoliv byl společně s Raúlem více než hodinu bedlivě střežen obranou Realu, dokázal se prosadit a přitom předvedl další ze svých skvělých kousků. Naběhl si na přihrávku od Zinedina Zidana, utekl po levé straně, perfektně obešel Contrerase a střelou z těžkého úhlu vystřelil přesně do pravého růžku. Byl to Ronaldův 50-tý gól od jeho příchodu do Realu v srpnu 2002. Real ožil, střelou z dálky prověřil Contrerase Beckham, ten však byl na svém místě. Bývalý hráč Realu Tote poté přehrál ve vápně Salgada, ale vystřelil vedle. Skórem nepohnul ani v nastaveném čase hlavičkou Helguera.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

real jsou mrzáci ,barcelona je lepší!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

si magor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele