Premier League - souhrn 23. kola: Arsenal znovu zaváhal

21.01.2022, 23:04, aktualizováno 23.01.2022, 19:31
Komentáře a souhrny
Arsenal v novém roce čeká na výhru, s Burnley jen remizoval. Rovněž Leicester ztratil s Brightonem, naopak Liverpool si ze hřiště Crystal Palace veze všechny body. Manchester City nevyhrál poprvé od října, v závěru triumf utrhl Manchester United a nezaváhala ani Chelsea...

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:0

23.01.2022 17:30

Góly: 47. Hakim Ziyech, 55. Thiago Silva

Chelsea i počtvrté v této sezóně zdolala Tottenham a udělala tak rázný krok k ukončení své výsledkové krize. Vzhledem k špatné formě svěřenců Tuchela hrozila reálná možnost, že Chelsea spadne do nelítostného boje o první čtyřku, nedělní výhra by ji však měla zajistit trochu klidnější spaní. Naopak Antonio Conte nemůže být s výkonem svých svěřenců spokojen, jelikož ti zas a znovu na svého londýnského rivala nedokázali nic vymyslet a zaslouženě odešli s prázdnou.

Do utkání rozhodně vstoupila lépe Chelsea, která si v úvodích pětadvaceti minutách vypracovala řadu nadějných šancí. Jako první po kombinaci po ose Ziyech - Mount - Lukaku zahrozil posledně jmenovaný, ten ale zpětnou přihrávku anglického spoluhráče nedokázal usměrnit mezi tři tyče a branku přestřelil. O chvilku později zahrozil Thiago Silva, který ale po rohovém kopu hlavičkoval nad, načež brankáře Llorise jen tak lehce rozcvičil pěkným, ale nepříliš prudkým pokusem Ziyech. Až pak se osmělili také hosté, vyrovnali hru a z kopačky Bergwijna vyslali na Kepovu branku první propagační projektil. O dost nadějněji vypadal únik Sessegnona, ten ale při zakončení z úhlu trefil jen rohový praporek. Chelsea mohl zase před poločasem dostat do vedení Lukaku, jenže ten nejdřív sám na penaltě ve vyložené šanci promáchl, načež o pár chvil později nedokázal hlavou trefit nadýchaný centr Hudsona-Odoie.

Nebylo by to ale správné utkání Premier League, kdyby také nenabídlo řadu kontroverzní. Hlavní sudí Tierney odřídil další z řady špatných utkání, kdy si nikdo nemohl být jistý, co je a co už není faul. Ještě v první dvacetiminutovce zcela přehlédl nepěkný zákrok Dohertyho, který pořádně prošlápl kotník Sarra, hlavní sudí ale jen nařídil autové vhazování pro hosty. Po čtyřiceti minutách se na něj zase zlobili hosté, po rychlém brejku totiž centroval Doherty, na malém vápně se uvolnil Kane a z druhého doteku dopravil míč do sítě. Branka však nebyla uznána, jelikož anglický útočník celkem jasně postrčil stopera Silvu, který kontaktu samozřejmě využil a skácel se k zemi. V druhé půli pak zase nahněval domácí fanoušky, když při rohovém kopu objal Skipp nabíhajícího Azpilicuetu a stáhl ho k zemi, k hromadnému nepochopení fanoušků na Stamford Bridge však hlavní sudí odpískal útočný faul.

Do kabin se každopádně šlo za stavu 0:0 a Antonio Conte mohl být relativně spokojený, jeho svěřenci totiž ke konci první půle vyrovnali hru a londýnskou Chelsea nepouštěli do výraznějších šancí. Jenže Tottenhamu zle nevyšel nástup do druhé půle. Po třech minutách totiž na levé straně pláchl Odoi Tangangovi, navedl si míče na střed a našel na druhém rohu vápna volného Ziyecha. Ten si míč přehodil na svou silnější levou nohou a nádhernou ranou do vzdálenější šibenice otevřel skóre zápasu - proti takové střele byl Lloris zcela bezmocný.

Tentýž hráč mohl o chvíli později vedení také navýšit, když prudce napálil odražený balón, strážce hostující svatyně si však tentokráte připsal výborný zákrok. Chelsea se však pojistky přece jen dočkala, když si na volný přímý kop Mounta naskočil Thiago Silva a uklidil míč do sítě. Na druhé straně mohl korigovat skóre Bergwijn, jeho volej z krkolomné pozice ale Kepa kryl.

Patnáct minut před koncem se přes Sancheze hezky uvolnil Lukaku, v rozhodujícím momentu ale jen trefil brankáře Llorise. Na druhé straně nevyužil možnost na snížení pět minut před koncem Kane, jehož hlavičku na poslední chvíli vytáhl brankář Kepa, a tak utkání k radosti trenéra Tuchela dospělo k výhře Chelsea 2:0.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC 0:0

23.01.2022 15:00

Góly: -

Arsenal měl celý zápas jednoznačně více ze hry, jenže Lacazette, Smith-Rowe nebo Saka své šance nevyužili a zápas tak skončil bez branek.

První nebezpečí pro branku soupeře přišlo od Burnley, když McNeil místo centru chytře zkoušel pozornost gólmana Ramsdala, který jeho pokus vyškrábl na roh. Z následné standardky zahrozil Ben Mee, ovšem nepřesně. Až v 16. minutě se z menší letargie probrali i domácí, když se Lacazette šikovně uvolnil ke střele, která k jeho smůle letěla kousek nad hostující svatyni. Ve 20. minutě Kanonýři perfektně zakombinovali od půlící čáry až k Smith-Roweovi, jenž dával pod sebe na Ødegaarda. Ten poslal míč prudce po zemi a Nick Pope musel předvést pohotový zákrok nohou. Dorážejícího Lacazetta už obrana zablokovala.

Arsenal ale začal utahovat šroubky a hosté se často ubránili jen za cenu faulu. Několik dobrých náznaků Gunners nedokázali vyřešit až do zdárného konce a tak pokračovalo úporné dobývání defenzivy Clarets. Krátce před koncem se do skvělé příležitosti dostal Saka a jeho obalovačka na zadní tyč letěla těsně vedle, jinak ale Artetovi svěřenci nedokázali vyzrát na svého soupeře a musejí přidat.

Po přestávce jsme sledovali stejný příběh, Arsenal hrál příliš pomalu a jeho čitelné akce dokázali hráči Burnley likvidovat. V 60. minutě se naskytla příležitost v podobě přímého volného kopu, Ødegaardův pokus jen lehce přeletěl branku. Krátce na to Gunners chytře rozehráli roh a Rowovu umístěnou střelu na poslední chvíli vytěsnil Pope. Další tutovku spálil Lacazette, který tísněný netrefil prázdnou branku! Gól v tu chvíli doslova visel ve vzduchu. Jenže Arsenal ze svého tlaku nic nevytěžil, spálil několik nadějných pozic a i přes obří převahu nedokázal vsítit kýžený gól.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:3

23.01.2022 15:00

Góly: 55. Odsonne Édouard - 8. Virgil van Dijk, 32. Alex Oxlade-Chamberlain, 89. Fabinho (pen.)

První poločas opanovali po trefách Van Dijka a Oxlada-Chamberlaina Liverpoolští, ovšem krátce po změně stran snížil Édouard. V 89. minutě upravil na konečných 3:1 pro Reds z penalty Fabinho. Crystal Palace tak zůstává na třináctém místě, Reds drží druhou příčku a stíhají Citizens.

Liverpool od úvodu soupeře zatlačil a v 8. minutě se jeho aktivita odrazila v podobě vstřelené branky. Robertson zahrával rohový kop, do vápna vletěl jako utržený Virgil Van Dijk a svůj skvělý náběh, který obrana Palace nedokázala zachytit, přetavil v tvrdou hlavičku, na níž neměl Guaita nárok. Velká hrubka domácí defenzivy, jež si nepohlídala asi nejnebezpečnějšího hlavičkáře Kloppovy družiny.

Hosté dál dusili Eagles, kteří jen s vypětím veškerých sil zastavovali jejich neustálé výpady. Domácí celek naopak zatím příliš ofenzivního dobrodružství nenabídl. Liverpool naopak předvedl pěknou kombinaci po levé straně, na jejímž konci byl Fabinho. Z dobré pozice ale branku vysoko přestřelil.

Ve 32. minutě už Reds slavili druhý zásah a Andy Roberston si připsal už druhou asistenci v zápase. Tentokrát svým obloučkem přesně našel Oxladea-Chamberlaina, který si míč dobře zpracoval a tvrdou ranou nedal Guaitovi šanci. Domácí dlouho nekladli žádný odpor, až ve 39. minutě se Eagles poprvé trefili mezi tři tyče, Oliseho pokus ale skvěle chytil Alisson. Ke konci poločasu přeci jen domácí přidali a byli blízko snížení. Mateta si narazil s Olisem, obehrál Alissona a mířil do prázdné brány, brazilský gólman však ještě na poslední chvíli stačil jeho ránu vytěsnit.

Domácí pokračovali v aktivitě i po změně stran - Oliseho rána letěla těsně vedle a patičku Édouarda zastavil na čáře Alisson. V 55. minutě už hosté kapitulovali. Po vynikající průnikovce šli sami dva na brankáře Mateta s Édouardem a situaci pohodlně vykombinovali do prázdné brány. Andersenova jedovka z 57. minuty proskotačila kousek od pravé tyčky. Poté tempo výrazně polevilo. Až v 83. minutě zahrozil Olise, ale Alisson jeho pokus o lob zvládl a dál držel vedení hostů. V 89. minutě toto vedení pojistil Fabinho, který se nemýlil ze značky pokutového kopu po faulu na Jotu. Ten byl sice ještě nějaký čas konzultován s VARem, ale penalta byla následně udělena a brazilský zkušený záložník jí bez problému proměnil. Pro Liverpool tak stvrdil důležitou výhru.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brighton & Hove Albion 1:1

23.01.2022 15:00

Góly: 46. Patson Daka - 82. Danny Welbeck

Nezáživný první poločas vystřídala atraktivní druhá půle. Ve 46. minutě otevřel skóre Daka, ovšem v 82. srovnal na 1:1 hostující Welbeck. Brigthon měl následně ještě několik příležitostí, ale druhý zásah už vsítit nedokázal.

První šance duelu jsme se naneštěstí dočkali až ve 36. minutě, ovšem stála za to! Po rychlém brajku šli domácí do přečíslení tři na dva. James Madison míč chvilku potáhl a poté ho v pravý moment poslal na vedle běžícího Ademolu Lookmana, který už byl sám před gólmanem Sáncheze. Brankář Brightonu však zachoval chladnou hlavu a Lookmanovu křižnou přízemní ránu reflexivně vykopl. Dnešní zajímavý souboj devátého celku s desátým zatím bohužel příliš mnoho fotbalové zábavy nenabízí a první půle tak končí zaslouženou bezbrankovou remízou. Více ze hry měli domácí Lišky, které mají na svém kontě celkem 11 střel, z toho šly 3 na branku. Doufejme, že po změně stran dostane hra úplně jiné obrátky.

Hned po příchodu z kabin se domácí ujali vedení! Leicester využil chybné rozehrávky Brigthonu, natlačil se do vápna a k zakončení se dostal Barnes. Jeho pokus sice Sánchez vyrazil, ovšem na dorážku Patsona Daky už nestihl reagovat.

Brighton se dlouho nedokázal dostat do tlaku, a tak Graham Potter poslal na hřiště Welbecka a Lampteyho. Jejich tým sice držel míč více na svých kopačkách, jenže v žádnou nebezpečnou šanci to dlouho nerezultovalo. Až v 73. minutě právě střídající dvojice předvedla skvělou spolupráci, kdy Welbeck po centru Lampteyho hlavičkoval na hraně malého vápna. Schmeichel se proti jeho pokusu vytáhl!

Bývalý útočník Kanonýrů však nelitoval dlouho, protože v 82. minutě srovnal na 1:1. Maupay odcentroval a Welbeck se prosadil k hlavičce, která už tentokrát skončila v síti. Krátce poté mohl přidat druhý gól Brightonu Burn, ale Tielemans jeho hlavičku se štěstím zastavil na brankové čáře! Jen chvílí na to se Schmeichel zaskvěl brilantním zákrokem proti ráně Trossarda.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 1:1

22.01.2022 18:30

Góly: 7. Kyle Walker-Peters - 65. Aymeric Laporte

Southampton remizoval v zápase 23. kola Premier League s Manchesterem City 1:1. Domácí poslal v úvodu klání do vedení Kyle Walker-Peters, hosté nakonec dokázali jen srovnat zásluhou Aymerica Laporteho.

Hned v sedmé minutě šli překvapivě do vedení domácí. Kyle Walker-Peters si ve velké rychlosti narazil s Nathanem Redmondem, první jmenovaný si jedním dotekem balon převzal a druhým jej šajtlí poslal do sítě aktuálně prvního celku soutěže. Ve 23. minutě přidali Saints druhou branku, když unikl Armando Broja, jeho gól ale kvůli ofsajdu nakonec neplatil.

Ve 38. minutě měli Citizens obrovskou šanci. Phil Foden připravil pro Raheema Sterlinga naprosto ideální pozici, domácí obránce Romain Perraud míč minul, jenže Sterling tváří v tvář s Forsterem neuspěl, domácí brankář jej nadvakrát vychytal nohama.

Po přestávce měli opět obrovskou příležitost Saints. Hlavou zakončoval Bednarek, ale bohužel pro něj zamířil přímo na Edersona, který díky tomu zvládl reflexivně zakročit. V 53. minutě Armstrong nastartoval Broju, jenž ale prováhal ideální moment pro zakončení a do následně střely poté dokázal vkročit Laporte, který ji zblokoval na rohový kop.

Z něj domácí znovu zahrozili. Salisu se ze všech přítomných vyškrábal nejvýše, balon poté ještě prodlužoval Broja, jenž ze dvou metrů trefil tyčku. O pět minut později se cinknutí ozvalo i na druhé straně, když Rodri zpoza vápna vyslal technickou ránu, která škrtla o břevno.

V 65. minutě už bylo vyrovnáno. Kevin De Bruyne se ujal rozehrávky přímého kopu, na jeho centr si naběhl Aymeric Laporte a z malého vápna poslal hlavou balon do sítě. Čisté svědomí nemůže mít Armando Broja, jenž místo bránění stopera hostí signalizoval neexistující ofsajd.

Citizens dnes měli i velký kus smůly, v 70. minutě totiž další tyčku napálil De Bruyne, o tři minuty poté jej následoval z velkého úhlu Gabriel Jesus, který také trefil pouze brankovou konstrukci. Citizens se poté domáhali pokutového kopu, ale podle videorozhodčího k zákroku došlo ještě před vápnem. Žádnou další příležitost už svěřenci Pepa Guardioly neměli.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Wolverhampton Wanderers 1:2

22.01.2022 16:00

Góly: 71. Ivan Toney - 48. João Moutinho, 79. Rúben Neves

Wolverhampton potvrdil výbornou formu a z půdy Brentfordu si odváží výhru 2:1. Po velmi zvláštním prvním poločase, který na dvacet minut přerušil zbloudilý dron na hřišti, se utkání v druhé půli přece jenom rozjelo a přineslo řadu zajímavých momentů, načež díky dvěma krásným gólům z kopačky Moutinha a Nevese si všechny tři body odváží hostující celek.

V první půli se toho zas až tolik zajímavého nedělo. Za zmínku stojí nepřesná rána Fábia Silvy, která mířila vysoko nad, stejně tak se neujala ani prudká střela obránce Semeda. Za zmínku ještě stojí kolize dvou obránců Brentfordu - Henryho a Jensena - kteří se při snaze odhlavičkovat balón nepříjemně střetli a oba museli být kvůli otřesu mozku vystřídáni. Následně bylo utkání na dvacet minut přerušeno kvůli létajícímu dronu. Zbytek bláznivé první půle pak už nic zajímavého nepřinesl.

Hned na startu dějství druhého se ale hosté ujali vedení. Pohledná kombinace mezi Semedem a Moutinhem vedla ke střele druhého jmenovaného, který ji krásně šajtlí zatočil na zadní tyč a otevřel účet zápasu. Dvacet minut před koncem nejprve hodně rozhněval domácí publikum hlavní rozhodčí, který kvůli faulu přerušil nadějně rozjetou akci domácích, při které se Toney užuž dostával do pokutového území.

Následně zase domácí příznivce potěšil, protože vytáhl rovnou červenou kartu pro hostujícího hříšníka. Opakované záběry však ukázaly, že takové rozhodnutí bylo zcela nesmyslné, a tak bylo rozhodnutí k nelibosti domácího publika přehodnoceno jen na žlutou kartu. Zahrával se však volný přímý kop, balón propadl až na zadní tyč k Toneymu, který přízemní střelou srovnal stav utkání.

Jenže Brentford nakonec nevytěžil ani bod. Deset minut před koncem se totiž k další ráně zpoza vápna dostal Neves a technickou střelou přesně k bližší tyči vrátil svému týmu vedení. V nastaveném čase to byl ještě Adama Traoré, kdo dopravil míč do sítě, tato branka však kvůli ofsajdu nakonec nemohla být uznána. Wolverhamptonu to ale vadit nemuselo, jeho hráči se totiž mohli radovat z výhry 2:1.

Více informací k zápasu

Leeds United - Newcastle United 0:1

22.01.2022 16:00

Góly: 75. Jonjo Shelvey

Leeds United prohrál v utkání 23. kola Premier League s Newcastlem United 0:1. Za hosty se ve druhém poločase prosadil Jonjo Shelvey.

Jako první měli šanci domácí v 11. minutě. Raphinha posunul z pravé strany míč do pokutového území na Daniela Jamese, který však nechal vyniknout výborně postaveného gólmana Dúbravku.

A jelikož Leeds poté už nic vážnějšího nevymyslel, ke slovu se přihlásil v 75. minutě Newcastle. Jonjo Shelvey si postavil na levé straně na hranici pokutového území balon na přímý volný kop a podél zdi jej poslal k zadní tyči, kde se však nacházel gólman Ilan Meslier. Ten však balon nepochopitelně vyrazil jen do své sítě, ačkoliv nešlo o bůh ví jak tvrdou ránu, která by mu měla propadnout mezi rukavicemi. Velmi nešťastný moment domácího brankáře.

V 88. minutě Saint-Maximin vyzval k zakončení Ryana Frasera, jenž z pětadvaceti metrů přízemním pokusem jen těsně minul branku Leedsu. V nastaveném čase mohli ještě Magpies navýšit své vedení. Nejprve pálila čerstvá posila z Burnley Chris Wood, který zpoza vápna jen těsně minul horní růžek Meslierovy brány. Poté Saint-Maximin našel na penaltě úplně volného Willocka, jenž však trestuhodně selhal. Svou chybu zároveň napravil Meslier, který téměř jasný gól hostí dokázal vyrazit mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 1:0

22.01.2022 16:00

Góly: 90+3. Marcus Rashford

Manchester United vyhrál v duelu 23. kola Premier League s West Hamem United. O jedinou branku jinak vyrovnaného duelu se v 93. minutě postaral Marcus Rashford. Red Devils tak přeskočili West Ham v tabulce a posunuli se na čtvrté místo.

První poločas byl z obou stran hodně opatrný a první vážnější šanci si vypracovali domácí až v 51. minutě. Fred si narazil s Cristianem Ronaldem a dostal se do pokutového území, kde vyslal tvrdou ránu na bránu hostí. Brankář Aréola si však dokázal poradit a balon vyrazil na rohový kop. Ten už Hammers bez problému odrazili

O čtyři minuty později přišla i první příležitost hostí na změnu skóre. Rohový kop se od hloučku hráčů z malého vápna odrazil na to velké k osamocenému Jarrodu Bowenovi, který si míč zpracoval na prsa a po dopadu na zem pálil. Střela to byla tvrdá, ale De Gea se za ní mohl jen otočit, protože mířila do boční sítě.

V 88. minutě mohli hosté jít do vedení, chyběli jim centimetry. Raphaël Varane pouštěl při rohovém kopu nabíhajícího Tomáše Součka některému ze spoluhráčů, ten však českého reprezentanta nechal být, jako by vůbec nebyl nebezpečný. Celou situaci se ještě snažil zachránit Ronaldo, který byl do té doby u přední tyčky, ale u Součka byl pozdě. "Suk" balon nasměroval na zadní tyč a jen těsně minul.

West Ham znovu hrozil v minutě devadesáté. Declan Rice táhl balon nezvykle po levé straně, a nakonec se rozhodl pro centr do pokutového území. Jeho nabídku spoluhráčům nakonec jeden z domácích obránců srazil tak nešťastně, že balon málem skončil v síti. De Gea se musel pořádně natáhnout.

Rozuzlení přišlo v 93. minutě. Ronaldo po centru od Fernandese posunul doprava na Martiala, který poté prodloužil na hraničně postaveného Cavaniho. Ten na nic nečekal a poslal míč na zadní tyč, kam dobíhal Marcus Rashford a jelikož ho nikdo neatakoval, měl velmi snadnou pozici při dopravení balonu do sítě. Jak ukázal následný záběr, o ofsajd se skutečně těsně nejednalo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 0:1

22.01.2022 13:30

Góly: 45+3. Emiliano Buendía

Aston Villa nakonec v nepříliš pohledném utkání zdolala domácí Everton a po vítězství 1:0 si zapisuje další tři body do tabulky. Naopak domácím nepomohla ani výměna manažera a stále jsou nepříjemně namočeni do záchranářských bojů. "Karamelky" už mají jen čtyřbodový náskok na osmnáctý Newcastle a je tak skutečně nejvyšší čas na to začít sbírat body.

První vážnější šanci utkání měli na kopačkách domácí. Bývalý obránce Evertonu Digne totiž na polovině hřiště lacině přišel o míč a poslal domácí do přečíslení 2 na 1, které ale Doucouré nevyřešil dobře a jeho příliš dlouhou přihrávku sebral brankář Martínez.

Na druhé straně zase po centrovaném míči hlavičkoval z hranice malého vápna Watkins a Pickford předvedl skvělý zákrok, ovšem branka by kvůli ofsajdu stejně neplatila. Nastavený čas prvního dějství pak přinesl první změnu ve skóre - na rohový kop si na bližší tyči naskočil maličký Buendía a přesnou hlavičkou protlačil míč do sítě.

V druhém poločase měl Everton několik příležitostí na srovnání. Nejprve ve výhodné pozici hlavou přestřelil branku Richarlison, o chvíli později zase po rohovém kopu vychytal hlavičku Godfreyho skvělý Martínez.

Po více než hodině hry ve vyložené pozici na balón pořádně nedosáhl ani Calvert-Lewin. A když se v nastaveném čase po velkém závaru před hostující brankou neprosadil ani obránce Mina, dospělo utkání k těsné výhře hostujícího celku.

Více informací k zápasu

Watford FC - Norwich City 0:3

21.01.2022 21:00

Góly: 51. Joshua Sargent, 74. Joshua Sargent, 90+2. Juraj Kucka (vl.)

Střetnutí dvou celků usilující o holé přežití v Premier League vyznělo jednoznačně lépe pro Norwich, který po přestávce rozvlnil síť třikrát a oslabeného konkurenta, jenž dohrával klání bez vyloučeného Emmanuela Dennise, posadil na příčky sestupového pásma. Dvakrát se trefil Joshua Sargent, klíčový muž utkání, vlastní branku pak zanesl do tohoto zápasu Juraj Kucka.

První poločas ještě žádný klíčový moment nenabídl. Až po obrátce se zkrátka začalo dění na hrací ploše vážně hýbat směrem kupředu, a nutno podotknout, že výrazně ve prospěch hostů. V 51. minutě se dočkali svého prvního přesného zásahu, to když Pukkiho jemný centr zprava svou patičkou ve velmi krkolomné pozici zužitkoval s notnou dávkou štěstí šikovný Sargent.

Watford na tohle inkasování nedokázal vůbec reagovat. Norwichi stačilo pouze soustředit se na bránění těsného náskoku proti soupeři, který v útoku nepůsobil vůbec nebezpečně, a v 74. minutě zřejmě definitivně zlomil jeho odpor, poněvadž na střeleckou listinu se znovu uvedl Sargent, který si seběhl na pas zleva od Rashicy a hlavičkou překonal brankáře Bachmanna.

Jakousi frustraci možná trochu projevil v 78. minutě domácí útočník Dennis, který si počínal nešetrně v souboji o míč vůči Aaronsovi, uviděl druhou žlutou kartu a následnou červenou, a tak The Hornets museli skousávat oslabení. V nastavení naopak Kanárci ještě stvrzovali svou výhru zaznamenaným gólem, vlastence si připsal na své konto Kucka po Idahově počínání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City23183255:1457
2.Liverpool FC22146258:1948
3.Chelsea FC24138348:1847
4.Manchester United22115636:3038
5.West Ham United23114841:3137
6.Arsenal FC21113733:2536
7.Tottenham Hotspur20113626:2436
8.Wolverhampton Wanderers21104719:1634
9.Brighton & Hove Albion22612423:2330
10.Leicester City2075834:3726
11.Aston Villa21821128:3226
12.Southampton FC22510726:3425
13.Crystal Palace2259831:3424
14.Brentford FC23651226:3823
15.Leeds United2157924:4022
16.Everton FC20541124:3519
17.Norwich City22441413:4516
18.Newcastle United21291021:4315
19.Watford FC20421423:4014
20.Burnley FC1819816:2712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (672)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele