Premier League - souhrn 22. kola: Tottenham porazil Man City

03.02.2023, 22:57, aktualizováno 05.02.2023, 19:27
Komentáře a souhrny
Harry Kane (© AFP)

Sean Dyche začal na lavičce Evertonu šokujícím triumfem nad vedoucím Arsenalem. Man City však zaváhání lídra nevyužil, Tottenhamu podlehl 0:1. Manchester United zdolal Crystal Palace a posunul se na třetí pozici před Newcastle, který ztratil remízou s West Hamem. Tři body mají také další pohároví aspiranti Brighton a Brentford, Liverpool naopak prohrál 0:3 s Wolves...

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:0

05.02.2023 17:30

Góly: 15. Harry Kane

Tým Pepa Guardioly ani na pátý pokus na Tottenham Hotspur Stadium neskóroval a z nedělního šlágru kola proti Tottenhamu si domů neodváží ani bod. O výhře Spurs rozhodl v první půli rekordman Harry Kane.

Daleko aktivněji do utkání vstoupili svěřenci Pepa Guardioly, v 15. minutě však z první příležitosti skórovali domácí. A nebyl to nikdo jiný, než rekordman Harry Kane. Rica Lewise totiž předskočil Højbjerg a posunul míč do vápna anglickému reprezentantovi, který se s naskytnutou příležitostí vypořádal nejlépe jak mohl, když střelou k tyči nedal brankáři Edersonovi šanci. Vstřelil tak svůj 267. gól v dresu Tottenhamu, čímž překonal rekord Jimmyho Greavese.

Obdržená branka hostující hráče ochromila a kvalita zápasu se rapidně zhoršila, spousta nepřesností na obou stranách rozhodně na atraktivitě nepřidala. Do střelecké příležitosti se dostal Julián Álvárez, ale s jeho pokusem si poradil brankář Lloris.

Pár minut před koncem první půle bylo rušno i před brankou Edersona, nicméně hned několik střeleckých pokusů domácích hráčů bylo zblokováno. V nastavení pak jen orazítkoval břevno alžírský křídelník Citizens Riyad Mahrez, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Obraz hry se v druhém poločase příliš nezměnil, Citizens nadále tlačili, ale nedařilo se jim přímo ohrozit branku Huga Llorise. Nepomohl tomu ani příchod Kevina De Bruyneho, nepříliš viditelná byla i útočná dvojice Erling Haaland - Julián Álvarez, druhý jmenovaný měl na svém kontě alespoň pár nepřesných pokusů. Na druhé straně hřiště naopak mohl opět skórovat Kane, nejprve jen těsně nedosáhl na střílený centr Ivana Perišiće a o pár minut později proti němu skvěle vyběhl Ederson.

V 87. minutě obdržel svou druhou žlutou kartu v zápase Cristian Romero a předčasně odešel do sprch. I přesto dokázal Tottenham jednobrankové vedení udržet a udržel si páté místo v Premier League. Citizens naopak nedokázali využít prohry Gunners, a tak i po 21 odehraných zápasech ztrácí na čelo tabulky pět bodů, Arsenal má navíc jeden zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Leeds United 1:0

05.02.2023 15:00

Góly: 14. Brennan Johnson

Nottingham porazil ve 22. kole Premier League Leeds 1:0. O výhře posilami napumpovaného domácího celku paradoxně rozhodl 21letý odchovanec a nejlepší střelec Forestu v minulé sezoně Brennan Johnson. Bránu Nottinghamu ustrážil 36letý Keylor Navas, který se stal nejstarším gólmanem debutujícím v nejvyšší anglické soutěži od roku 2001.

Nottingham po obrovském nakupování v letním přestupovém období nezůstal pozadu ani v tom zimním a do týmu přivedl několik dalších posil. Mezi nimi se nacházeli Jonjo Shelvey, Brazilec Felipe nebo na poslední chvíli získaný zkušený gólman Navas. Po vypadnutí z EFL Cupu se mohli svěřenci Steva Coopera soustředit pouze na boj o záchranu v nejvyšší anglické soutěži. Stejný cíl měl i jejich protivník z Leedsu, jehož od Forestu dělily v tabulce pouhé tři body. Na City Ground ovšem hosty nečekal jednoduchý úkol, domácí totiž před svými fanoušky prohráli v lize naposledy v září.

Pávi se však snažili svého soka zaskočit hned v úvodu. Už ve druhé minutě se probíjel za obranu Luis Sinisterra a nebezpečným přízemním pokusem přivítal Navase v Premier League. Skóre se ale měnilo o chvíli později na druhé straně. Po standardní situaci se míč odrazil k hranici pokutového území, kde se nacházel Johnson, který se příliš nerozpakoval a napáli jej z první přímo do dolního rohu brány. Leeds byl blízko vyrovnání po půlhodině, kdy se do balonu opřel Luke Ayling, jeho ránu ale vyrazil opět skvěle připravený Navas.

Přestože Forest byli ve vedení, kouč Cooper nemohl ignorovat prvopoločasovou převahu hostů a po návratu z šaten si připravil hned dvojí střídání. Leeds už nebyl ve druhé půli tak nebezpečný a Nottingham bez větších problémů těsné vedení strážil. Naopak navýšit skóre mohl v 79. minutě Sam Surridge, jenž po přiťuknutí od spoluhráče minul břevno jen o vlásek. Neproměněná šance ale 24letého útočníka mrzet nemusela, jelikož Navas zůstal při své premiéře až do závěrečného hvizdu neprůstřelný.

Nottingham tak důležitý domácí zápas zvládl a získal plný počet bodů. V dalším kole zavítá 11. února na hřiště Fulhamu, Leeds změří již o tři dny dříve síly s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 1:1

04.02.2023 18:30

Góly: 3. Callum Wilson - 32. Lucas Paquetá

Newcastle United remizoval ve 22. kole Premier League s West Hamem 1:1. Domácí šli po vedení po rychlé brance Wilsona, ale hosté dokázali odpovědět ve 32. minutě, kdy se prosadil Paquetá. Po změně stran byli mírně aktivnější Magpies, nicméně k další brance to nevedlo. Newcastle tak klesl na čtvrtou pozici, Hammers jsou šestnáctí.

Domácí šli do vedení již v první minutě zápasu, kdy se trefil Willock. Sudí si však vzápětí gólovou situaci ověřil u videa, které odhalilo, že brance předcházel ofsajd, a tak gól nemohl být uznán. Hráče Newcastlu rozhodnutí rozhodčího nemrzelo dlouho. Ve 3. minutě Sean Longstaff krásně našel Wilsona a ten si tváří v tvář brankáři už věděl rady. V 16. minutě se do nebezpečné pozice probil Paquetá, ale jeho následnou střelu zblokoval jeden z pozorných obránců domácích.

Brazilský záložník to v dalších minutách zkoušel ještě několikrát, avšak žádný z jeho pokusů branku soupeře nenašel. V 32. minutě už se ale dočkal. Rice z rohového kopu poslal do pokutového území pěkný balón, míč si našel právě Paquetá a přesnou střelou vyrovnal na 1:1.

West Ham branka nakopla a ve 37. minutě pálil ze střední vzdálenosti Benrahma, jehož pokus mířil kousek od levé tyče. Ve 45. minutě zajel do protihráče Willock a sudí jeho zákrok odměnil žlutou kartou. V nastavení prvního poločasu ještě nebezpečně zakončoval hlavou hostující Aguerd, zakončení šlo ovšem nad.

V 54. minutě se k dorážce v pokutovém území dostal Saint-Maximin, jeho pohotová střela směřovala do branky, ale na poslední chvíli zakročil jeden z hostujících hráčů a zabránil jasnému gólu. Newcastle měl v druhém poločase mírnou herní převahu a West Ham téměř nepouštěl do šancí. V dalších minutách se týmy spíše oťukávaly a diváci byli ochuzeni o vyložené šance. Oba trenéři reagovali na vývoj zápasu několika střídáními.

V 82. minutě si na centr z přímého kopu naskočil Wilson, nicméně jeho tvrdou hlavičku výborně zneškodnil abiański. V závěru utkání už se ani jeden tým do vážnější šance nedostal, a tak Newcastle remizoval s West Hamem 1:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leicester City 2:4

04.02.2023 16:00

Góly: 9. Ollie Watkins, 32. Harry Souttar (vl.) - 12. James Maddison, 41. Kelechi Iheanacho, 45+2. Tetê, 79. Dennis Praet

Aston Villa padla v utkání 22. kola Premier League s Leicesterem 2:4, ačkoliv šla dvakrát do vedení. Za domácí se trefil Ollie Watkins, vlastní gól si dal Harry Souttar. Branky hostů si připsali James Maddison, Kelechi Iheanacho, Tete a Dennis Praet.

Zápas začal pěkně zostra, domácí mančaft se hned v deváté minutě ujal vedení. Emiliano Buendía přijal na středu balon z pravé strany a vyslal náramnou ránu, která sice přeletěla natahujícího se Warda, ale trefila pouze do břevno. U odraženého míče se však jako první objevil Ollie Watkins, který jej z bezprostřední blízkosti do sítě dostal. Vedení Aston Villy netrvalo dlouho. K vyrovnání vedla kuriózní situace ve vápně domácích, když hned po rozehrávce od branky Tyrone Mings ztratil míč v souboji s Iheanachem, ten ho posunul na Jamese Maddisona a hostující hráč ho přes obránce dostal do sítě.

Atraktivní duel měl dál grády. Watkins bohužel nedokázal v pokutovém území zpracovat pas Buendíi, jinak by byl ve stoprocentní šanci. Autor centru se o pár minut později přesunul do role střelce, když jeho hlavička skončila na horní tyčce. Domácí se však druhé branky nakonec přeci jen dočkali ve 32. minutě. Ollie Watkins si na levé straně vyměnil balon se spoluhráčem a pokusil se o prudký centr před bránu, bohužel pro Foxes si jej do brány srazil jejich stoper Harry Souttar.

Druhé vedení v utkání vydrželo Villans devět minut. Kristiansen si na levé straně narazil s Barnesem a odcentroval do pokutového území, kde zakročil Mings. Odražený míč se však dostal zpět k Harvey Barnesovi, ten poslal do šestnáctky další pas a našel úplně osamoceného Kelechi Iheanacha, který už neměl problém skórovat. Ani čtyři góly však pro první poločas nebyly dost, v nastaveném čase se totiž Leicester poprvé dostal do vedení. Domácí si opět zkomplikovali rozehrávku, toho využil Iheanacho a vyslal parádní kolmici za Mingse na nabíhajícího Teteho. Ten si obhodil gólmana Martíneze a poslal míč do prázdné branky.

V 63. minutě si domácí dělali naděje na vyrovnání, Emiliano Buendía se nádhernou kličkou prosmýkl do vápna mezi dvěma hráči a před bránou našel Baileyho. Ten si rovnal míč na střelu, ale nepropálil stopery Leicesteru. O osm minut později se Aston Villa srovnání skutečně dočkala, její radost ale netrvala dlouho. Buendía po rohovém kopu dostal balon nadvakrát do pokutového území, našel Philippeho Coutinha a ten se nemýlil. VAR však odhalil ofsajdové postavení brazilského šikuly. Foxes tak v 79. minutě své vedení potvrdili. Moreno minul balon, až se k němu dostal Dennis Praet. Ten si obhodil Emiliana Martíneze, který ještě zakopl, a pohodl potvrdil vítězství Lišek.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Southampton FC 3:0

04.02.2023 16:00

Góly: 41. Ben Mee, 44. Bryan Mbeumo, 80. Mathias Jensen

Brentford si ve 22. kole Premier League bez problému poradil se Southamptonem 3:0. Góly zařídili Ben Mee, Bryan Mbeumo a Mathias Jensen.

Na první zajímavý moment nemuseli diváci dlouho čekat. Dasilva poslal v osmé minutě precizní centr před bránu, zakončující Yoane Wissa však trefil pouze boční síť. Za chvíli dostal Wissa skvělou přihrávku do vápna, ale místo střely volil ještě přihrávku na lépe postaveného Toneyho. Jeho následný střelecký pokus však zablokoval Perraud. Svou šanci měli poté i Saints, James Ward-Prowse však ve vynikající pozici ještě hledal Adamse, což domácí obrana přečetla.

První branka v podání Bees padla ve 41. minutě. Z levé strany hřiště poslal do pokutového území povedený centr Mbeumo, do vzduchu se parádně zavěsil Ben Mee a nasměroval balon mimo dosah gólmana Bazunua. O tři minuty později už to bylo o dvě branky. Wissa se dostal k míči uvnitř vápna soupeře a následně přihrál lépe postavenému Bryanu Mbeumovi. Ten před sebou měl poodkrytou bránu a zamířil přesně.

Dvacet minut před koncem Mbeumo šikovnou rozehrávkou našel ve vápně Toneyho, který z otočky zamířil míč mezi tři tyče, ale na brankové čáře stál jeden z obránců a ten hosty zachránil od inkasování. Definitivní tečku tak duel dostal v 80. minutě. Henry z levé strany načechral výtečný centr a Mathias Jensen precizní hlavičkou k pravé tyči upravil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth 1:0

04.02.2023 16:00

Góly: 87. Kaoru Mitoma

Brighton se v 22. kole Premier League dlouhou dobu trápil, ale nakonec se mu podařilo porazit Bournemouth 1:0. O jedinou branku utkání se postaral v 87. minutě Mitoma. Domácí se posunuli na průběžnou šestou příčku, zatímco hosté klesli na předposlední pozici.

Ve 3. minutě byl nevybíravým způsobem zastaven v pokutovém území Welbeck, ale rozhodčí nechal hru pokračovat a penaltu neodpískal. V 9. minutě se provinil faulem na protihráče domácí Veltman a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. V 15. minutě mohli jít domácí do vedení, Unday si našel odražený míč v malém vápně, avšak v obrovské příležitosti selhal a ani nadvakrát nepřekonal brankáře hostů.

Poté se připomněli hosté. V 17. minutě Lerma obdržel přesnou přihrávku do vápna, jeho následná střela ovšem skončila těsně nad brankou. Ve 32. minutě nechal brankáře hostů vyniknout Gilmour, který pohotově pálil v pokutovém území. Ve 41. minutě se dostal k hlavičce Welbeck, nicméně jeho pokus postrádal razanci, a tak si s ním brankář bez problému poradil.

V druhém poločase si první šanci vytvořili domácí. V 55. minutě se pěknou samostatnou akcí uvedl Welbeck, ale jeho střela branku soupeře nenašla. Vzápětí spálil obrovskou šanci Gilmour, jenž v ideálním postavení zakončil o kousek vedle. V dalších 20 minutách se ani jeden z týmů k žádné vyložené šanci nedostal a diváci byli ochuzeni o pěkné fotbalové momenty.

V 83. minutě si na přesný centr naskočil hostující Ouattara, jeho zakončení však bylo nepřesné a skončilo mimo bránu. Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírem, tak udeřili domácí. V 87. minutě využil centrovaný balón Mitoma, který svou hlavičku nasměřoval k levé tyči a otevřel tak skóre utkání. Brighton už hubený náskok udržel a vyhrál 1:0.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 2:1

04.02.2023 16:00

Góly: 6. Bruno Fernandes (pen.), 62. Marcus Rashford - 76. Jeffrey Schlupp

Man Utd ve 22. kole Premier League vyhrál nad Crystal Palace 2:1. Dvougólové vedení domácího týmu narušil zkratem Casemiro, který v 70. minutě nesmyslně chytil pod krkem jednoho z hostujících hráčů a za své počínání viděl červenou kartu. Hostům se podařilo snížit o šest minut později, kdy balón tečoval Schlupp. Další branku ale Crystal Palace nevstřelil, a tak si Rudí ďáblové připsali další tři body, čímž se aspoň dočasně katapultovali na třetí místo.

Již ve 4. minutě zahrál jeden z hostujících hráčů rukou v pokutovém území a sudí po konzultaci s videem ukázal na značku pokutového kopu. Penalty se ujal Fernandes a bez problému ji proměnil. Ve 13. minutě se po rohovém kopu mohl prosadit Weghorst, ale s jeho hlavičkou mířící do levé poloviny brány si poradil gólman. Ve 27. minutě byl blízko gólu Rashford, proti byl ovšem Guaita, který prudkou střelu bravurně zlikvidoval.

Crystal Palace se v první půlhodině vůbec nedostal do hry a pouze se bránil. Ve 31. minutě chtěl potrestat nepřesnou rozehrávku soupeře Rashford, ale jeho střela z první skončila vedle. O pět minut později si stejným způsobem počínal Fred, který v ideální pozici mířil vedle. Ve 40. minutě poprvé zahrozili hosté. Richards ovšem přesný centr z rohu nevyužil a hlavičku nasměroval nad bránu. O dvě minuty později nebezpečně zakončoval Schlupp, de Gea se však nenechal zahanbit a střelu pokryl.

V 56. minutě se Rashford prokličkoval až do pokutového území, jeho povedená akce ale gólem neskončila, protože bránu přestřelil. Anglický útočník se dočkal o několik minut později. V 63. minutě obdržel krásnou přihrávku od Shawa a bez problému dopravil míč doprostřed brány. V 70. minutě si Casemiro spletl fotbal s MMA a za svůj zkrat ho sudí poslal do sprch.

Hosté využili oslabení soupeře o šest minut později. Směr Doucoureho střely změnil lehkou tečí Schlupp a snížil na 2-1. Další šance na vyrovnání už si hosté ve zbytku zápasu nevypracovali, a tak si Rudí ďáblové připsali těsné vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 3:0

04.02.2023 16:00

Góly: 5. Joël Matip (vl.), 12. Craig Dawson, 71. Rúben Neves

Liverpool ve 22. kole Premier League opět zaváhal a z Molineux Stadium si odvezl porážku 0:3. Prohru hostů odstartoval v 5. minutě vlastním gólem Matip. Ve 12. minutě už to bylo o dvě branky, když se prosadil Dawson. Hosté sice po přestávce výkon zlepšili, ale jejich nevyužité šance potrestali domácí i potřetí. V 71. minutě definitivně potvrdil vítězství Wolverhamptonu Neves. Vlci se aspoň na chvíli odpoutali od sestupových pozic a poskočily na 15. místo, Liverpool je desátý.

Fotbalisté Liverpoolu se pořádně ani nerozkoukali a už prohrávali. V 5. minutě si Matip nešťastně srazil balón do vlastní branky a poslal domácí do vedení. O sedm minut později bylo pro hostující tým ještě hůř. Kilmanovu hlavičku zblízka ještě Alisson stačil zastavit, ale na dorážku Dawsona už byl krátký. Reds poprvé zahrozili ve 24. minutě, Keïtův pokus ovšem skončil mimo. Vzápětí zkusil štěstí Núñez, nicméně ani on branku netrefil.

Hosté si ve finální fázi počínali velice nepřesně a v první půlhodině si nevypracovali jedinou vyloženou šanci. Ve 41. minutě musel z důvodu zranění střídat Hee-Chan a na jeho místo nastoupil Traore. Liverpool v prvním poločase obranu Vlků nepřekonal, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí.

Po přestávce začali aktivněji hosté, v 53. minutě si přesný centr našel Gakpo, ale jeho následný pokus jeden z obránců soupeře zablokoval. V 67. minutě spálil velkou šanci ke skórování Núñez, jehož pokus zblízka zlikvidoval José Sá. V 69. minutě si za vápnem našel odražený míč Alexander-Arnold, jeho prudká střela však mířila o kousek vedle. Hosté své šance nevyužili, což v 71. minutě potrestali domácí potřetí. Traore našel pěknou přihrávkou Nevese, který si už věděl rady a přesnou střelou k pravé tyči upravil skóre na 3:0.

V dalších minutách poslali oba trenéři do hry několik nových hráčů. V závěru utkání už se ani jedno z mužstev do vážnější šance nedostalo, a tak si Wolverhampton připsal pohodlné vítězství 3:0. Vlci dokázali porazit Liverpool po 4 letech.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 1:0

04.02.2023 13:30

Góly: 60. James Tarkowski

Teprve podruhé v sezoně prohrál Arsenal ligové utkání a byl to pro jeho hráče i fanoušky nečekaný šok. Gunners totiž v Goodison Parku nestačili na Everton, kterému pod novým manažerem Dychem zařídil vítězství jediným gólem Tarkowski.

Už od samotného začátku se ukazovalo, že Kanonýrům taktika domácích a celkově toto utkání nechutná. Nadlouho byla jedinou jeho zajímavější situací Parteyho střela, která ale nebyla pro Pickforda potíží. Na opačném konci hřiště zajímavě vypadaly rohové kopy, při jednom z nich Tarkowského hlavičku zblokoval bránící hráč.

Po půlhodině konečně Arsenal zahrozil. Nketiah se šikovně prosmýkl kolem obránce, avšak následná střela ze solidní pozice skončila daleko od kýženého cíle. Pozadu nechtěl zůstat ani Everton, poslední čtvrthodina první půle tak konečně nabídla atraktivnější podívanou. Onanův centr vypadal hodně nebezpečně, Calvert-Lewin na něj jen o kousek nedosáhl.

Z brankové čáry zase vykopával balón Coady, když se Sakovi povedlo skvělým volejem umístit Zinčenkův centr mezi tři tyče. Gól do šatny nakonec mohli vsítit Toffees, kdyby Calvert-Lewin hlavičkoval přesněji. Kdo by čekal, že se po pauze Arsenal rozjede a potvrdí svou formu, ten byl na omylu.

Po hodině hry, krátce poté co přišly na hřiště zimní posily hostů Jorginho a Trossard, nedokázal Odegaard ubránit při dalším z rohových kopů Jamese Tarkowského a ten tentokrát hlavičkoval přesně. Ani to Kanonýry nikterak zvlášť nenastartovalo, necelých dvacet minut poté Pickford zneškodnil Trossardův pokus.

A jelikož úspěch neslavily ani dvě Zinčenkovy střely ze samotného závěru, připsal si Everton první soutěžní výhru po téměř třech a půl měsících. V tabulce se tak alespoň dočasně vyšvihl mimo sestupové vody, náskok Arsenalu na čele se ztenčil na pět bodů.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 0:0

03.02.2023 21:00

Góly: -

Předehrávka 22. kola Premier League vítěze nenašla. Chelsea v londýnském derby remizovala bez branek s Fulhamem. Ten se posunul na šestou příčku, Blues jsou až devátí.

Zápas se rozjížděl pozvolně, po Willianově centru hosté zakončovali nepřesně, poté byl Havertz v obrovské šanci, ale v ofsajdu. Ve 25. minutě Palhinha našel Pereiru, jenž si připravil balon a vyslal tvrdou ránu, kterou Kepa musel těžkým zákrokem vyrazit. Zanedlouho perfektně Mason Mount hledal Havertze, jenže míč při jeho cestě nejspíš tečoval Ream a německý reprezentant ve skluzu poté vysoko přestřelil.

Na konci prvního poločasu měli prozatímní největší šanci utkání Blues. Ziyech přihrávkou za obranu vybídl Havertze, ten v úniku přeloboval Lena, jenže mířil jen do tyčky. Až do 70. minuty byl ve druhé půli kromě Pereirova ostrého zákroku na Cucurellu klid. Pak se po nepřesné přihrávce Enza Fernándeze pokusil Aleksandar Mitrović ohrozit Kepu z poloviny hřiště a mířil velmi dobře, domácímu brankáři se ale povedlo zpracovat míč na brankové čáře.

Pár minut poté si Fofana naběhl na dlouhý pas od Gallaghera a následně obešel gólmana Lena, který svým výběhem tristně zaváhal. Jistému gólu Chelsea však dokázal zabránit kapitán Cottagers Tim Ream, který vykopl balon z brankové čáry. To jako by podtrhlo současné trápení Blues, na Stamford Bridge marnému snažení o výhru sledovalo před čtyřicet tisíc fanoušků.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
20
16
2
2
45 : 17
50
2
Manchester City
21
14
3
4
53 : 21
45
3
Manchester United
21
13
3
5
34 : 26
42
4
Newcastle United
21
10
10
1
34 : 12
40
5
Tottenham Hotspur
22
12
3
7
41 : 31
39
6
Brighton & Hove Albion
20
10
4
6
38 : 27
34
7
Brentford FC
21
8
9
4
35 : 28
33
8
Fulham FC
22
9
5
8
32 : 30
32
9
Chelsea FC
21
8
6
7
22 : 21
30
10
Liverpool FC
20
8
5
7
34 : 28
29
11
Aston Villa
21
8
4
9
25 : 31
28
12
Crystal Palace
21
6
6
9
19 : 29
24
13
Nottingham Forest
21
6
6
9
17 : 35
24
14
Leicester City
21
6
3
12
32 : 37
21
15
Wolverhampton Wanderers
21
5
5
11
15 : 30
20
16
West Ham United
21
5
4
12
18 : 26
19
17
Leeds United
20
4
6
10
26 : 34
18
18
Everton FC
21
4
6
11
16 : 28
18
19
AFC Bournemouth
21
4
5
12
19 : 43
17
20
Southampton FC
21
4
3
14
17 : 38
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (648)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele